Διάφορα

Reaction score
6.473

• Like
Reactions: ika

ika

News
Reaction score
19.263
Τι φασισταριό είναι αυτό στην Αγγλία, με το που θεωρούν πως "μπορεί να σκοτώσει" αμέσως εγλκεισμό, ενώ εδώ, που σε αντίστοιχες περιπτώσεις θεωρούν πως μπορεί και να μην σκοτώσει, έξω.

Reaction score
29.988

ika

News
Reaction score
19.263

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
44.434

Άρχισε να μιλάει στα 11, δεν ήξερε να διαβάζει και να γράφει μέχρι τα 18, αλλά έπρεπε να γίνει ο νεότερος μαύρος καθηγητής του cambridge στο ομιχλώδες αντικείμενο της κοινωνιολογία της εκπαίδευσης. Λογοκλοπή εκτεταμένη μέχρι και στη διατριβή του, ψευδέστατοι ισχυρισμοί απασχόλησης στο βιογραφικό του (και όχι μόνο απασχόλησης, ο τυπάκος ισχυριζόταν ότι έτρεξε 600 μίλια σε 6 ημέρες!), και όμως το προοδευτικό κατεστημένο όχι μόνο συνέχιζε να τον στηρίζει, αλλά και να κατηγορεί ως ρατσιστές όσους επεσήμαναν τα εξοφθαλμα. Ο δημοσιογράφος που έπιασε να ερευνά την περίπτωση απειλήθηκε από τοπ νομική φίρμα του Ηνωμένου Βασιλείου, και δέχτηκε και τηλεφώνημα από την (κρατηθείτε) scotland yard. Οι ερωτήσεις λέει του προκάλεσαν ψυχολογικό στρες. Ναι ναι ξέρω υπόδειγμα ελευθερίας λόγου η Γηραιά Αλβιώνα. Περασμένα μεγαλεία.
Στο τέλος αναγκάστηκε και το cambridge να ξεκινήσει έρευνα για την λογοκλοπή και αμέσως παραιτήθηκε ο τυπακος, σου λέει θα ξεφτιλιστούμε χειρότερα.

Φάτε ρε έναν καθηγητή του Καίμπριτζ.

Last edited:

symos

You're not worthy!
Reaction score
10.469
το προοδευτικό κατεστημένο όχι μόνο συνέχιζε να τον στηρίζει, αλλά και να κατηγορεί ως ρατσιστές όσους επεσήμαναν τα εξοφθαλμα. Ο δημοσιογράφος που έπιασε να ερευνά την περίπτωση απειλήθηκε από τοπ νομική φίρμα του Ηνωμένου Βασιλείου, και δέχτηκε και τηλεφώνημα από την (κρατηθείτε) scotland yard. Οι ερωτήσεις λέει του προκάλεσαν ψυχολογικό στρες. Ναι ναι ξέρω υπόδειγμα ελευθερίας λόγου η Γηραιά Αλβιώνα. Περασμένα μεγαλεία.
Και μετά μας λένε κάποιοι ότι είμαστε ρατσιστές και ότι κατά βάθος το πρόβλημά μας είναι που κάποιος είναι μαύρος κλπ.

Αν υπάρχει δικαιοσύνη, αξιοκρατία και ελευθερία λόγου, δεν πα να είναι ο άλλος πράσινο ανθρωπάκι με κεραίες από μακαρόνια. Αν τα παραπάνω καταστρατηγούνται, όσο και "για καλό σκοπό" να γίνεται, εγώ προσωπικά θα αντιδρώ.

Και φυσικά όσο γίνεται αυτό, όταν ο κόσμος βλέπει έναν μαύρο καθηγητή στο Cambridge θα σκέφτεται "α, μάλιστα, κατάλαβα...". Αυτό όμως μας πηγαίνει πίσω, όχι μπροστά.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
44.434
Μα όπως φαίνεται ο τύπος στηρίχτηκε από τους (αυτοαποκαλούμενους, όπως φαίνεται) "προοδευτικούς" καθηγητές του cambridge, ακριβώς επειδή είναι μαύρος. Και συνέχιζαν να τον στηρίζουν λυσσαλέως, ακόμα και αφού βγήκαν στην επιφάνεια πράγματα που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Και όλα αυτά στο Cambridge, όχι σε τει ιχθυοκαλλιέργειας. Κανονικά θα έπρεπε να ξετινάξουν και όλους όσους βρίσκονται πίσω του και τον στήριξαν. Αλλά σε αυτούς όπως φαίνεται συγκαταλέγεται και η ίδια η διοίκηση του πανεπιστημίου! Το πρώτο πίσω από τέτοια ιστορικά ιδρύματα είναι η ακεραιότητά τους. Όταν βλέπεις ότι τα δέχονται όλα αέρα πατέρα με τρόπο που ούτε στην Ελλάδα του "είσαι ό,τι δηλώσεις" πλέον δεν γίνεται, θα αρχίσεις και αναρωτιέσαι για τα βασικά.

ika

News
Reaction score
19.263

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
104.706
«Πλησιάζω. Και η καρδιά μου σταματά. Δεν ήταν βράχος. Αυτό είναι, χωρίς αμφιβολία, η πιο απίστευτη ανακάλυψη της ζωής μου... Είναι δύσκολο να περιγράψω τι αισθάνεται κανείς όταν βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους ανθρώπους, έπειτα από σχεδόν 20 αιώνες, που αντικρίζουν ξανά αυτό το μέρος».

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
104.706

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
179.155
Members
38.952