Διαβαστε Συγκριση!

Reaction score
5
........ περιμένω σαν κολασμένος το 2910 review......

επιτέλους ένα budget καλό dvi dvd player να βγάλει από το ράφι μου το εκνευριστικό (για μένα) yamakawa.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ισως σας ενδιαφερει να μαθετε τοτε πως χθες δοκιμασαμε με τον Νick Pachis το 2910 με τον Infocus 5700.

Eαν θελετε να μαθετε τα αποτελεσματα δεν εχετε παρα να διαβασετε την αντιστοιχη κριτικη του 3910 με τον 5700. Δεν αλλαζω ουτε γραμμη!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μανο το 2910 κοστιζει περιπου στα 800 κατι... :oops:

Ειχα υποσχεθει και στον Stelios Fan πως θα το δοκιμαζα με τον 4805 αλλα δεν προλαβα λογω τρεξιματος(συγκριτικο, εκθεση κλπ)

Οσο πιο συντομα γινεται θα εχετε απαντηση σχετικα :wink:

Reaction score
417
Χθες το απόγευμα είχα την χαρά να περάσω από την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ για να παραλάβω τις προσκλήσεις για την έκθεση.
Και λέω χαρά γιατί εκτός από το ότι συνάντησα τον Ανδρέα τον οποίο είχα καιρό να δω και να συζητήσω μαζί του, μου δόθηκε και η ευκαιρία να δω τον infocus 4805 με το denon 2910.
Εφόσον τελείωσε η συζήτηση γενικού περιεχομένου που είχαμε, του ζήτησα να δούμε το συγκεκριμένο σετάκι σε λειτουργία.Άλλο που δεν ήθελε ο Ανδρέας, σηκώθηκε και έλαβε αμέσως δράση.
Συνδέθηκαν τα μηχανήματα (μέσω dvi φυσικά), power on και.........
όχι μόνο το denon "κλείδωσε", αλλά πρόλαβε να "πετάξει" και το κλειδί μέσα.
Η καλύτερη εικόνα που είδα στον 4805.Ούτε ίχνος macroblocking, ούτε σπασίματα στην εικόνα, ούτε που ήθελα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της.
Πραγματικά, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.Δοκιμάσαμε όλες τις αναλύσεις (576p-720p-1080i) και όλες τις έπαιξε κανονικά.Προτιμότερη αναδείχτηκε για τα δικά μου μάτια η 720p. Στην 1080i υπήρχε μία θολούρα στην εικόνα (σαν να είχες μειώσει το sharpness), την οποία διαφορά την καταλάβαινες όταν από 576p το γύριζες σε 1080i.
Σκεφτόμουν την αγορά του 1910, αλλά κολλούσα στην ποιότητα κατασκευής του.
Μου φαινόταν πολύ λιτό και ψεύτικο.Σε σύγκριση με το 2910, είναι η μέρα με την νύχτα.Σίγουρα υπάρχει διαφορά στην τιμή τους, αλλά είδα τον Ανδρέα να έχει μάθει κάτι καινούργια μαγικά με το κομπιουτεράκι, που με έβαλαν σε σκέψεις!!!!! :lol:
Όσοι πιστοί του 4805 και όχι μόνο, αρχίστε να το γλυκοκοιτάτε !!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σωτηρη, τοπες και τοκανες! :wink:
Ευχαριστω φιλε!

Ο Σωτηρης βλεποντας το τρεξιμο που εχω αυτες τις ημερες, με βοηθησε να κανουμε το test μαζι και ανελαβε αυτος την ενημερωση σας μολις του ειπα πως το ειχα υποσχεθει στον Stelios fan αλλα...δεν προλαβαινα.

Οντως, ετσι ακριβως ειναι.

Ο συνδυασμος 4805 και 2910 απεδωσε τα μεγιστα και εδωσε ισως την καλυτερη εικονα που εχω δει απο τον 4805!

Η κινηση δεν παρουσιασε το παραμικρο προβλημα ακομα και στα 1080i

Πολυ ταιριαστο ζευγαρι :idea:

Reaction score
5
Ανδρέα τα 3910-2910 ξέρουμε αν παίζουν +R dual layer απροβλημάτιστα; Εννοώ την μετάβαση από το Α στο Β layer. Ξέρω πως τρέχεις "πανικόβλητος" λόγω της έκθεσης, αλλά ξέχασα να σε ρωτήσω όταν σε είδα, λόγω "ζαλάδας" του φίλου μου που είδε να παίζει τόσο καλά ο ΑΕ700.

Reaction score
50
Ανδρέα,

πες μας και δυο λογάκια για την μουσική αναπαραγωγή του 2910 ως CD player.
Σε ποια κατηγορία θα το τοποθετούσες;

thanx

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi