Διαγραφή λογαριασμού

Reaction score
0
Χωρίς να ξέρω που να απευθυνθώ ρωτάω σε γενικό ύφος: πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου σε αυτό το site;

Ευχαριστώ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Τούτο διότι δεν έχει κανένα νόημα να έχετε αυτήν την επιλογή.

...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Διαγραφή λογαριασμού

Η διαγραφή λογαριασμών είναι κάτι που για ουσιαστικούς λόγους δεν υπάρχει στο φόρουμ ως τεχνική δυνατότητα. Κι αυτό γιατί τα μηνύματα του κάθε χρήστη εντάσσονται μέσα στη ροή της συζήτησης, γίνονται quote από άλλους, δέχονται απαντήσεις κλπ., και η διαγραφή τους καταλαβαίνεις ότι θα κατέστρεφε τα θέματα γιατί θα βρισκόμασταν μπροστά σε «ορφανές» απαντήσεις και μηνύματα σχολιασμού που δεν φαίνεται τι σχολιάζουν...

Reaction score
0
Με κάποιον τρόπο θα πρέπει να μπορώ να τον διαγράψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν: από την στιγμή που στο site λέγονται πράγματα τα οποία δεν με εκφράζουν (ή και με βρίσκουν αντίθετο) σε πολιτικό επίπεδο, έχω κάθε δικαίωμα να μην θέλω να θεωρούμε μέλος αυτού του site (από την στιγμή που έχω δώσει πραγματικά στοιχεία για να ανοίξω τον λογαριασμό.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δηλαδή επειδή εσείς δεν μπορείτε να αυτο-συγκρατηθείτε και συνεχίζετε να μπαίνετε σε έναν χώρο που αποφασίσατε ότι δεν σας εκφράζει (sic), θα πρέπει εμείς να διαταράξουμε την λειτουργία του; Θα μου επιτρέψετε δε να σας πως ευθαρσώς ότι ο λόγος που επικαλείσθε είναι ολίγον... παράλογος. Είναι σαν να λέτε ότι δεν θα ξαναπάτε στο τάδε μπαρ διότι μια παρέα έλεγε ότι γουστάρει τους Doors ενώ εσείς θεωρείτε ότι είναι απαράδεκτοι...

Τέλος πάντων, η κατάσταση έχει όπως σας εξήγησα. Αν θέλετε να μην ξαναμπείτε μπορώ να το κανονίσω άμεσα.

...

Reaction score
0
Δεν είναι θέμα αυτοσυγκράτησης κύριε Τσαρούχα. Είναι θέμα το ότι δεν επιθυμώ να είμαι πλέον μέλος σε αυτό το site (άσχετα αν το παρακολουθώ ή όχι).
Αυτή την προκατειλημμένη στάση σας δεν μπορώ να την εξηγήσω. Επίσης δεν μπορώ να εξηγήσω την υποτιμητική σας προδιάθεση: καλέσατε τον λόγο που ζητώ την διαγραφή του λογαριασμού μου ....παράλογο. Δεν ξέρω αν μπορείτε, με όση άνεση σας επιτρέπει το να είστε διαχειριστής, να χαρακτηρίζεται κάτι με τέτοιον τρόπο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Να σας κανω εγω μια ερωτηση?
Πως μπορειτε να διαφωνειτε με ενα ολοκληρο site σε πολιτικο επιπεδο?
Δηλαδη διαφωνειτε με ολα τα μελη του?
Που ξερετε τι υποστηριζουν ολοι?
Πως μπορειτε να γνωριζετε οτι το πολιτικο επιπεδο το δικο σας
και το δικο μου δεν ειναι ιδια?
Η ερωτηση μου ειναι καθαρα για χαρη σαυζητησης και δεν ειστε
καθολου υποχρεωμενος να απαντησετε...

Reaction score
0
Έχετε δίκιο με το να μέμφεστε την αρχική μου ομοιογενοποίηση των μελών του site.
Αλλά, προφανώς, σε κάθε site, όπως και σε κάθε κοινωνικό χώρο, υπάρχουν κάποιες τάσεις που κυριαρχούν έναντι κάποιων άλλων. Αυτό σημαίνει ότι ενώ μπορεί να μην συμπλέουν όλοι με κάποιες απόψεις, αυτές όμως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν ένα κυρίαρχο λόγο και ρόλο.
Και επειδή θεωρώ ότι το site γέρνει προς μια πλευρά, εκφράζω την επιθυμία της διαγραφής του λογαριασμού μου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Διαγραφή λογαριασμού

Έχετε δίκιο με το να μέμφεστε την αρχική μου ομοιογενοποίηση των μελών του site.
Αλλά, προφανώς, σε κάθε site, όπως και σε κάθε κοινωνικό χώρο, υπάρχουν κάποιες τάσεις που κυριαρχούν έναντι κάποιων άλλων. Αυτό σημαίνει ότι ενώ μπορεί να μην συμπλέουν όλοι με κάποιες απόψεις, αυτές όμως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν ένα κυρίαρχο λόγο και ρόλο.
Και επειδή θεωρώ ότι το site γέρνει προς μια πλευρά, εκφράζω την επιθυμία της διαγραφής του λογαριασμού μου.
Δεν θα προσπαθησω να σας πεισω για οτιδηποτε, αλλα δεν μπορω
να μην ρωτησω και παλι.
Που γνωριζετε οτι εσεις,εγω, και αρκετοι αλλοι δεν αποτελουμε
την σιωπηλη μειοψηφια?

Reaction score
0
Σε ένα μέσο Λόγου, το να είναι κανείς βουβός ή/και μειοψηφία είναι σαν να μην έχει θέση σε αυτό το μέσο. Και αυτό ακριβώς ζητάω: να πάψω να "ψηφοδοτώ" στις απόψεις που εκφράζονται.

Reaction score
27.837
ΜΕΡΕΣ ΠΟΥΝΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ.....

Reaction score
7.210

Μπορειτε πολυ απλα να ζητησετε αλλαγη του ονοματος σας (γινεται αυτο ετσι?) και να το αλλαξετε στο εξης......

"diafono_me_ola"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Με όλα; Δηλαδή και με το ότι τα ψηφιακά είναι καλύτερα από τα αναλογικά;
Ε, αυτός όντως είναι λόγος διαγραφής.

...

Reaction score
30.109

Εσυ τώρα δλδ ποιά υποστηρίζεις ? τα α? η τα ψ?
Οχι τίποτα άλλο για να ξέρω.
Πέραν της πλάκας θεωρώ οτι το μέλος εκφράζει μια πολύ δίκαιη απαίτηση.
Οπως όταν ενα μέλος μπανάρεται για διάφορους λόγους απο την διαχείριση , με την ιδια ακριβώς νοοτροπία ενα μέλος ζητά να μην φέρεται ως μέλος σε μια κοινότητα που δεν το εκφράζει.
Δεν είναι κακό νομίζω ούτε ηθικά επιλείψιμο.(το επιλείψιμο δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά.) Θα μπορούσε νομίζω , λεω τώρα εγω να μπεί ενα ταμπελάκι , στα γραφόμενά του ,πρώην μέλος.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρομοίως ρε συ, εάν στο φόρουμ υπάρχουν περισσότεροι αναλογικάριοι, οι ψηφιακοί πρέπει να αυτο-διαγραφούν. Επιπλέον, θα πρέπει ως φόρουμ να δώσουμε την δυνατότητα σε οποιονδήποτε να γράφεται και να ξεγράφεται όποτε του σηκωθεί και να μας κάνει τη βάση μαντάρα αναλόγως του πως θα ξυπνήσει κάθε μέρα. Το βρίσκεις λογικό; :126:

...

Reaction score
30.109

Οχι ρε Νίκο όπως το θέτεις οχι. Ομως δε νομίζω πως είναι κάτι που μπορεί να συμβαίνει κάθε μέρα , ανάλογα με το πως ξυπνάει καθένας.

Reaction score
30.109

Δλδ πόσες φορές εχει ζητηθεί απο μέλος να διαγραφεί ο λογαριασμός του?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δυστυχώς ή ευτυχώς, πάρα πολλές. Πολλοί το μετάνιωσαν ενώ ακόμη περισσότεροι, εάν τους δίναμε την δυνατότητα, θα είχαν κάνει 4-5 αυτο-διαγραφές και... ξανά από την αρχή.

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.736
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo