Διαθεσιμότητα HK avr255

Reaction score
3
Χαιρετώ,

Έχω παραγγείλει εδώ και ένα μήνα τον Harman avr255. Ακόμα δεν έχω παραλάβει τίποτα. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες παίρνω κάθε δευτέρα την αντιπροσωπεία του προϊόντος, και μου λένε "συγνώμη, την άλλη δευτέρα".

Το κατάστημα που τον αγόρασα μου λένε ότι απλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Γιαυτό και παίρνω μόνος μου την αντιπροσωπεία μπας και καταφέρω να τον πάρω πριν εξαντληθεί η νέα παραλαβή. :141::141::141:

Είναι φοβερά ψυχοφθόρο απλά να περιμένω να έρθει κάτι για το οποίο έχω δώσει ένα σακί λεφτά. Τι προτείνεται να κάνω; Ξέρετε μαγαζιά που είναι ετοιμοπαράδωτος; Σκέφτομαι να πάρω τα λεφτά μου πίσω και να πάω να τσιμπίσω από κάπου έναν ετοιμοπαράδοτο!

Συμβουλές;;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Διαθεσιμότητα HK avr255

Υπαρχει ελλειψη γενικα του 255.
Δεν φταιει το μαγαζι(που δεν ξερω ποιο ειναι).

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Δυστυχως δεν ειμαι σε θεση να ξερω την διαθεσιμοτητα στα media.
Στην αποθηκη μας παντως δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.

Reaction score
14
αν θές δοκίμασε και το eshop... γιατί εχει διαθέσιμο όπως λέει σε "2-3 εργάσιμες"... αλλά μάλλον αν τα προμηθεύονται και αυτοί απο την αντιπροσωπεία τότε ο μόνος που μπορεί να σου πεί πότε και πού είναι ο Αρβανιτάκης

Reaction score
3
Λοιπόν σήμερα η WaveMotion με πήρε τηλέφωνο και με πληροφόρησε πως ο ενισχυτής είναι φορτωμένος και έρχεται από Πάτρα, και ότι θα είναι αθήνα όσο γίνεται συντομότερα, δεδομένων των μπλόκων των αγροτών.

Μπράβο τους που ασχολήθηκαν να παρέχουν λίγο πληροφόρηση στον πελάτη τους. Τους πήρε βέβαια ένα μήνα για να πάρω απάντηση της προκοπής, και φυσικά δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά εάν δεν είχα πάρει 15 τηλέφωνα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Nα πω δυο λογια για την περιπτωση.
Υοαρχει μεγαλη ζητηση πανευρωπαικα για τον 255.
Δεν ξερω ποσο το περιμενε η HARMAN αυτο γιατι τα entry level κομματια ποτε δεν ειχαν τετοια απηχηση.
Απο την αρχη του ετους εχει ερθει αλλο ενα φορτιο που περιειχε 255 αλλα καλυψε αναγκες και πελατες που ειχαν παραγγειλει απο τις αρχες 12ου.
Τα κεντρικα της HARMAN Ευρωπης ηταν κλειστα κατα την περιοδο των εορτων και εγινε αυτη η καθυστερηση.
Τωρα εχουμε και τα μπλοκα των αγροτων ...

Reaction score
172
Απάντηση: Re: Διαθεσιμότητα HK avr255

εγώ να προσθέσω οτι το 255 είναι ενα μηχάνημα worth waiting for!!!!
Κι εγω για τον 355 που ειναι εδω!!!

Ευτυχως που δεν ειμαι κουφος και τον απολαμβανω!!! :607:

Reaction score
0
Υπάρχει κάποιο νεότερο για τη διαθεσιμότητα του HK AVR 255;
Ψάχνω εδώ και 1 μήνα να τον βρω, αλλά τίποτα...
Τον έχει βρει κανένας σε κάποιο μαγαζί;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Aπο Δευτερα θα υπαρχουν.
Ηρθαν και προχτες 10 κομματια αλλα ηταν προπωλημενα.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Διαθεσιμότητα HK avr255

τα JBL πότε θα τα εχεις?
Με JBL θα τον ταιρίαξεις τελικά?

Νίκο, θυμάσαι που σου έλεγα για κάτι παλιατζούρες που είχα? τα TLX320 ήταν τελικά.... μήπως σου βρίσκονται τεχνικά χαρακτηριστικά?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαθεσιμότητα HK avr255

Με JBL θα τον ταιρίαξεις τελικά?

Νίκο, θυμάσαι που σου έλεγα για κάτι παλιατζούρες που είχα? τα TLX320 ήταν τελικά.... μήπως σου βρίσκονται τεχνικά χαρακτηριστικά?

TLX 320?
Εισαι αρχαιοκαπηλος?:137:

Θα ψαξω .

Reaction score
0
Σήμερα που πέρασα απο media markt στο Περιστέρι είχαν ετοιμοπαράδωτο τον ενισχυτή.Είδα δλδ 4-5 κομμάτια που περίμεναν τον αγοραστή τους....

Reaction score
0
Δεν νομίζω να ήταν 355 αλλά δεν είμαι και σίγουρος,οι πάνω πάνω ήταν σίγουρα 255,όποιος ενδιαφέρεται ας περάσει μια βολτούλα να ελέγξει...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Tα κουτια μοιαζουν πολυ μεταξυ τους ,οπως και στους ΗΚ 3390-3490.

Reaction score
172
Απάντηση: Re: Διαθεσιμότητα HK avr255

Δεν νομίζω να ήταν 355 αλλά δεν είμαι και σίγουρος,οι πάνω πάνω ήταν σίγουρα 255,όποιος ενδιαφέρεται ας περάσει μια βολτούλα να ελέγξει...
Μηπως προσεξες αν ειχαν καλυματα στις μπροστινες εισοδους τους;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.252
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87