Διαφορα να φευγουν!

• Thread starter LLLEFTERIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας
L

LLLEFTERIS

Guest
Καρτα καινουρια wats up με ευκολο νουμερο 69-86-86-86-76 τιμη 15 ευρο.

DVD Pioneer DV-600AV silver usb - divx - 1080p - hdmi - dvd audio - super audio cd τιμη 70 ευρο.

Bluetooth gps GlobalSat BT-338 silver με φορτιστη αυτοκινητου και μεγαλη διαρκια μπαταριας (1700mAh) τιμη 40 ευρο.

Sony Ericsson K800i χωρις κουτι μονο με τον φορτιστη και τα ακουστικα! Τιμη 70 ευρο.

Sony Ericsson W710i χωρις το καπακι της μπαταριας αλλα λειτουργει κανονικα!
χωρις κουτι φορτιστη κλπ. Τιμη 30 ευρο.

Motorola U6 μαζι με τον φορτιστη του. Τιμη 30 ευρο.

Σε μετρια κατασταση εξωτερικα και τα 3 κινητα

Αν τα θελει καποιος και τα 3 κινητα μαζι σπεσιαλ τιμη 100 ευρο. Για 100 ευρο πουλανε αλλοι το Κ800 μονο!

Δεκτες ανταλλαγες! (ψαχνω κουτι full tower Lian Li Coolermaster η καποιο αλλο καλο κουτι)

Τηλ 69-86-86-86-99 απο Αθηνα μονο δεν στελνω επαρχια!

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: Διαφορα να φευγουν!

DVD για Θεσσαλονίκη?

Μονο αν μου στελεις καποιο ποσο σαν προκαταβολη για τα εξοδα της αντικατοβολης γιατι 4 φορες μου ηρθαν τα πραγματα πισω και πληρωσα και τα ταχυδρομια. Αν και θα προτιμουσα να τα δωσω εδω Αθηνα.

Reaction score
0
Φίλε LLLEFTERIS δές.Άν δεν το δώσεις όπως το φαντάζεσαι (Εννοώ Αθήνα) τότε εγώ σου βάζω τα 70 σε έναν λογαριασμό σου κι εσύ ανέλαβε την αποστολή.Αν δεν θές καλή καρδιά!!

L

LLLEFTERIS

Guest

Φίλε LLLEFTERIS δές.Άν δεν το δώσεις όπως το φαντάζεσαι (Εννοώ Αθήνα) τότε εγώ σου βάζω τα 70 σε έναν λογαριασμό σου κι εσύ ανέλαβε την αποστολή.Αν δεν θές καλή καρδιά!!
Θα σου απαντησω το πολυ μεχρι την Παρασκευη.

Η καρτουλα Wats Up εφυγε!

L

LLLEFTERIS

Guest

Θα σου απαντησω το πολυ μεχρι την Παρασκευη.
Ξεχασα να απαντησω! Εφυγε και το dvd και το Κ800

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Διαφορα να φευγουν!

Εφυγε και το Motorola U6

Νεα τιμη για το Ericsson W710i 20 ευρο και δουλευει κανονικα θελει τα καπακια μονο!!

Υπαρχει και ενα Nokia 3110 classic σε μαυρο χρωμα στο κουτι μεσα καινουριο με τις ζελατινες πανω απο δωρο! Τιμουλα 60 ευρο.

Δεκτες και ανταλλαγες! (ψαχνω κουτι υπολογιστη μαυρο)

L

LLLEFTERIS

Guest

Το Motorola το χαρισα σε μια φιλη μου!

Υπαρχει και αυτο LG KF700 στο κουτι μεσα με αποδειξη cosmote στις 20/5/2009

Τιμουλα 120 ευρο. Δεκτη ανταλλαγη με LG KF510 η KF600 συν μια μικρη διαφορα απο σας. Γενικα αν υπαρχει καποια προταση για ανταλλαγη δεκτη και οχι μονο με κινητο αλλα γενικα με gadgets.

L

LLLEFTERIS

Guest

Υπαρχει και αυτο LG KF700 στο κουτι μεσα με αποδειξη cosmote στις 20/5/2009

Τιμουλα 120 ευρο. Δεκτη ανταλλαγη με LG KF510 η KF600 συν μια μικρη διαφορα απο σας. Γενικα αν υπαρχει καποια προταση για ανταλλαγη δεκτη και οχι μονο με κινητο αλλα γενικα με gadgets.

Εφυγε και αυτο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.692
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis