Δνε μπορώ...δεν μπορώ να περιμένω!!

Reaction score
10
Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το set up μου και νομίζω οτι το αδύνατο σημείο του είναι η πηγή ένα philips 5900 με την παρεμβολή scaler (dvdo iscan vp 30) και προβολέα τον panasonic 900.
Προσανατολίζομαι στο pioneer 989i ή στο denon 3910 έχουν την ίδια τιμή λίγο πιο πάνω από τα 1000€.
Στο βάθος του μυαλού μου όμως είναι και η λύση του HTPC αλλά σε αυτό τον τομέα έχω μεσάνυχτα.
Θα έχω καλύτερα αποτελέσματα από τους παραπάνω players; Πόσα χρήματα θα πρέπει να διαθέσω για τα επιθυμητά απότελέσματα;
Ποιά πλεονεκτήματα θα έχω ή ποιά μειονεκτήματα;
Το HTPC θα μπορεί να παίξει και τα επερχόμενα δισκάκια υψηλής ευκρίνειας;

Reaction score
5
Στην κατηγορία χρημάτων που θέλεις να κινηθείς για player αναμφισβήτητα η ποιότητα εικόνας και ήχου έχει τον πρώτο λόγο.

Τα καλύτερα αποτελέσματα είναι κάπως σχετικό και εξαρτάται και από την ποιότητα του μέσου προβολής. Το κυριότερο πλεονέκτημα του pc είναι ότι αναβαθμίζεται σχετικά οικονομικά σε hardware και software.

Αν στης προτεραιότητες σου είναι η ποιότητα και η πρακτικότητα τον υφιστάμενων format συστήνω ανεπιφύλακτα dvd player ακόμα και πολύ πιο κάτω από τις τιμές τον playerς που αναφέρεις.

Reaction score
10
Αντώνης K. said:
Αν στης προτεραιότητες σου είναι η ποιότητα και η πρακτικότητα τον υφιστάμενων format συστήνω ανεπιφύλακτα dvd player ακόμα και πολύ πιο κάτω από τις τιμές τον playerς που αναφέρεις.
Aκριβώς αυτό με ενδιφέρει η ποιότητα. Αντικαθιστώντας το 5900 της φίλιπς που έχω τώρα με το 989 της pioneer θα έχω ορατή βελτίωση στην ποιότητα της εικόνας ή θα πρέπει να μετρηθεί με μηχανήματα για να διαπιστωθεί η διαφορά ( δεδομένου οτι χρησιμοποιώ και scaler όπως ανέφερα)

Όταν λες με λιγότερα χρήματα τί άλλο προτείνεις;

Reaction score
5
Σίγουρα η ποιότητα στα μηχανήματα που αναφέρεις είναι δεδομένη σε σχέση με μηχανήματα χαμηλότερης τιμής. Αν θα είναι ορατές σε σχέση με το Philips DVP-5900 πιστεύω σίγουρα ναι, αλλά όπως ανάφερα και η ποιότητα του μέσου αναπαραγωγής παίζει πρωτεύοντα ρόλο κατά πόσο θα γίνουν έντονα αντιληπτές αυτές οι μικρές διάφορες που σχεδόν πάντα κάνουν την διαφορά..

Με λιγότερα χρήματα εννοούσα την αντιπαράθεση ποιότητας pc σε σχέση με τα dvd players. :wink:

Reaction score
0
Πιστευω οτι η λυση ενος HTPC ειναι η καλητερη για καποιον γνωστη. Στην δικη σου θεση ομως εγω θα πηγαινα με κλειστα ματια για το pioneer. Ειναι πολυ καλο εργαλειο. Το μονο κακο ειναι οτι ισως να καταληξεις να αποσυρεις το DVDo και ειναι κριμα γιατι ειναι καλο scaler.

Reaction score
10
Πολύ με μπερδεύετε βρε παιδιά, δηλαδή το pioneer θα είναι τοσο καλό ωστε η παρεμβολή του scaler ενδιάμεσα θα φέρνει χειρότερα αποτελέσματα παρά αν δεν υπήρχε;

Reaction score
0
Πιστευω οτι το upscale θα ειναι περιπου το ιδιο. Αυτο θα το δεις με δοκιμες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.212
Members
38.307
Νεότερο μέλος
lntalis75