Δυνατοτητες DENON 3806

Reaction score
281
Παρακαλω βοηθεια!

Εχω ενα home cinema που αποτελειται μεταξυ αλλων απο τον denon 3806 & τα B&W MT20 με ενα sub focal.
Oλα καλα μεχρι εδω, ειμαι ικανοποιημενος.
Αγορασα 2 ηχεια δαπεδου (για να ακουω μουσικη) και τα τοποθετησα καμποσο πιο περα απο το χωρο του home cinema, νομιζοντας οτι ο 3806 εχει την δυνατοτητα να τα "οδηγησει" ξεχωριστα.

πχ. οπως ενας sony που εχω, στην θεση Α παιζει home cinema, στη θεση Β, ενα ασχετο ζευγαρι ηχεια.

Ειναι δυνατον ο Denon να μην εχει τετοια δυνατοτητα???

Εν τω μεταξυ ο sony εχει θεσεις για 2 ζευγαρια Α ηχεια ενω ο denon δεν.

Για να μην σας κουραζω, υπαρχει τροπος να ακουσω μουσικη απο τα αλλα 2 ηχεια ή οχι ??

Σας ευχαριστω εκ' των προτερων

Φιλικα

Reaction score
5
Αν δεν έχει αυτή την δυνατότητα ο Denon υπάρχουν ιδικά speakers selector Switches για αυτή την δουλειά.

Reaction score
281
Αντωνη ευχαριστω. Μπορεις να μου πεις μερικα περισσοτερα πραγματα.(πχ. πως λειτουργει, τι υποδομη και αν χρειαζεται, τιμη, λειτουργικοτητα, που το βρισκω?)
Ευχαριστω

Reaction score
281
Και αν υπαρχει καποιος φιλος που εχει τον ιδιο ενυσχυτη/θεμα πως το ελυσε?

Reaction score
5
Απλά ενώνεις τα καλώδια τον ηχείων από τον ενισχυτή και τα διακλαδώνεις στα ηχεία από το selector σε ότι δωμάτιο θέλεις, απλά εσύ θα επιλεγείς από το selector κάθε φορά ποια ηχεία θέλεις να οδηγήσεις. Τιμές και ποιότητες υπάρχουν πολλές, δεν είναι ακριβά εξαρτήματα τα βρίσκεις συνήθως σε καταστήματα ηλεκτρονικών και εξαρτημάτων. Που και σε ποια καταστήματα δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν γνωρίζω που βρίσκονται στην Ελλάδα. Κάποιος που γνωρίζει καλύτερα τα καταστήματα θα σε βοηθήσει περισσότερο. :wink:

Reaction score
47
Δεν θα σου πρότεινα TELE για λόγους ποιότητας και μόνο. Βρές καλύτερα το αντίστοιχο της QED, δεν είναι ακριβό και είναι σαφώς καλύτερο.

Ομως έχεις και άλλη επιλογή:
Βάζεις τα δεύτερα (μαγάλα) ηχεία στα Surround Back και τα ορίζεις ως Zone 2. Ετσι δουλεύουν ανεξαρτητα απο το 5.1 σύστημά σου και είσαι κύριος. Δες το manual για τις λεπτομέρειες, δεν είναι δύσκολο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Nτινο πως σου φαινονται τα ΜΤ-20, ευχαριστημενος; Τωρα τα πηρα κι ακομη δεν τα ακουσα (λογω ανακαινισης)

Reaction score
281
Μανο, ενταξει. Εγινε η δουλεια λυτρωθηκα απο ενα καημο που ειχα 6 μηνες.

Lakiss51: Για τις δικες μου απαιτησεις, & χωρο (λαμβανομενου υπ'οψην και την αισθητικη) ειναι παρα πολυ καλα, παιζουν πολυ δυνατα & καθαρα. Παρολο οτι ειναι "small" ο denon τα αναγνωριζει σαν "large".
Πιστευω οτι ο "ηχητικος" τους ογκος δενει με TV 43" που εχω. Αν χρησιμοποιουσα ογκωδη ηχεια, οι 43" θα μου φαινοντουσαν πολυ λιγες. Προσωπικη αποψη παντα.
Φιλικα

Reaction score
0
Φιλε εχω τον ιδιο εν.(3806)και μαλλον ειμαι και ο πρωτος που τον αγορασε.! στην (ΕΛΛΑΔΑ). Υπαρχει δυνατοτητα μουλτι ρουμ αμα δεν δυπλοκαλοδιωσης τα μπροστα ηχεια σου, αμα διαβαειςι προσεχτηκα το μανουαλ το λεει ξεκαθαρα πως θα συνδεσεις το δευτερο ζευγαρη (β) που εινα και τα περιφεριακα 2.
Παντος εκανες πολλη καλη επιλογη και με τον καιρο θα δεις ποσο πραγματικα καλος ειναι. :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid