Δωρεαν session λιθοτριψιας κατ' οικον...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734
Χτές κατα τις 20.30 το βράδυ, παρκάρω έξω απο το σπιτι σεσημασμενου Ιαπωνολαγνου συμφορουμίτη μας, σε μια συναντηση που προεκυψε τελευταια στιγμη right out of the blue. Παω να χτυπησω το κουδουνι και πισω μου μια γνωστη πλατη αφηνει κατι σακουλες και ο Σταματης να ανοιγει την πορτα του ασανσερ και μου λεει "αστα κατω αυτα τωρα και ελα να κουβαλησεις". Η γνωστη πλατη ηταν του Αποστολη ο οποιος εγνεφε "ελατε προς τ'αμαξι" σαν να επροκειτο για παρανομο φορτιο. Με συντονισμενες κινησεις βγαινουν εξω δυο κτηνοκασες οι οποιες με χειρουργικη ακριβεια και προσοχη μεταφερθησαν στο σπιτι.

Καποια στιγμη μετα τα ποτα και την κουβεντουλα, σταματαει η ακροαση του συστηματος του Σταματη και βγαινω εξω για τσιγαρο. Πριν ολοκληρωσω, ακουγεται απο μεσα ενα σεισμικο βουητο, και αισθανομαι οτι βρισκομαι μπροστα ποδοβολητο κοπαδιου βουβαλιων που ερχεται κατα πανω μου. Μπαινω απ την κουζινα και τα εγκαρσια σεισμικα κυματα εκαναν τυχαια ανακατανομη στα σερβιτσια και τα κουζινικα της κυριας Delamostre. Εκει σκεφτομαι εντελως εγωιστικα τον εαυτο μου και λεω απο μεσα μου "Ας πιασω τωρα τη βοτκα που τη βλεπω γιατι μετα ποιος ξερει αν θα τη βρω", μπαινω στο σαλονι, στο επικετρο του σεισμου και τα ρεμαλια γελανε. Λεω του Σταματη "ρε συ, αν ηθελες να αλλαξουμε τη διαρυθμιση στο σπιτι, ας το λεγες να βαλουμε ενα χερακι ολοι μαζι".

Τα κτηνη του πολεμου, τα mustang του old school american muscle hifi, ηταν τελικα Infinity. Καθομαι στον καναπε και μου ρχεται το πρωτο κλωτσομπουνιδι in da face απο το 15ιντσο του ηχειου. Εκει λεω του Αποστολη "ωραιο ηχειο εφερες φιλε, πραγματικο nearfield ανεξαρτητως αποστασεως...", και γελιο το οποιο κοπηκε αποτομα στα τυμπανα του Morello, οπου μετα το σολο μας επιασε νευρικο γελιο και εκει λεω στον Αποστολη "Φιλε, δυσκολοι καιροι, μπορεις να συμβεβληθεις με τον EΟΠΥΥ και να κλεινεις ραντεβου για λιθοτριψια στο σπιτι".

Tα κομματια αλλαζαν το ενα μετα το αλλο και απο κατω ολοι με το χαμογελο του πιτσιρικα στην παιδικη χαρα. Καποια στιγμη "παραγγελνω" Massive Attack-inertia creeps για το απολυτο demolition, η ωρα εχει περασει τις 1.00 και πλεον αισθανομαι τυψεις και σκεφτομαι να παρω την αστυνομια οικειοθελως. Τους λεω, ειδικα γιαυτο το κομματι, να σφιξουν τα δοντια για να σωσουμε οσα σφραγισματα μπορουμε, και ξεκιναει η επιθεση με αλεπαλληλα ωστικα κυματα, μποτιδια του ελεους, κονσερτο για ροτοντα, σκρινιο, σερβιτσια, μαχαιροπηρουνα, ποτηρια... Κοιταζω τον Κωστα ακουμπαω το ηχειο και του λεω, "σαν να χρωματιζει λιγο η καμπινα, ή μου φαινεται?".

Ο Βασιλης καποια στιγμη μου δειχνει σταθμη 122db στη θεση ακροασης. 102 db ευαισθησια η κασα, με τις αναθυμιασεις του ενισχυτη επαιζε... Τι χροιες και μ@%!#, οταν ακους τετοια μεγεθη, οποιαδηποτε κριτικη διαθεση καμπτεται και δεν εξεταζεις περαιτερω. Το πρωι της Κυριακης τοπογραφος εφτασε στο επικεντρο του σεισμου και διαπιστωσε μετακινηση της πολυκατοικιας κατα 5 εκατοστα προς τα δεξια, το προστιμο δεν εχει ανακοινωθει ακομα..
Τα υπολοιπα θα σας τα πει με το δικο του χαρακτηριστικο τροπο ο οικοδεσποτης, εγω ως δευτερος Χελακης, σταματω να περιγραφω.

Last edited:

Reaction score
1.815
Η πέτρα στα νεφρά μας πλέον δεν υπάρχει!

Η κατάσταση που επικράτησε χθες ήταν τρομακτική έως και …τρομοκρατική!:o

Εκσφενδονίστηκαν όλα τα γυαλικά στην πλατεία και ενώ ο Παντελής, ο Oppoστόλης, ο Παππάς και ο Βασίλης ο Τσαντουλής πεθαίναμε στα γέλια, κατάσταση αλλοφροσύνης επικράτησε μπροστά στην πλατεία της πολυκατοικίας!:D

Last edited:

Reaction score
1.815
Ο Αποστόλης ο γνωστός για τις ψαγμένες επιλογές του Oppo– Ada, φόρτωσε στο αυτοκίνητό του το ηχείο που τόσα χρόνια τον συνοδεύει στις μουσικές ανάπαυλες.

Ρε σεις ο τύπος είναι θεοπάλαβος!:p
Κουβάλησε το ηχείο μόνος του από το σπίτι του, που λίγο πολύ είχε το μέγεθος φορητής ντουλάπας ιματισμού!

Μόλις μπήκαν έκλεισε ο χώρος και έτσι όπως είπε και ο Παντελής, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ένα ηχείο «βάσης» τοποθετημένο στο πάτωμα, σε nearfield κατάσταση!!:D

Last edited:

Reaction score
1.815
Αφού μας εξήγησε την ιστορία του ηχείου κι εμείς λίγο πολύ είχαμε κατουρηθεί από τα γέλια, λόγω του θεάματος της μεγαλειώδους «βαρβατίλας» που επικρατούσε στο χώρο…

…άρχισε το ξύλο!!:p

Last edited:

Reaction score
1.815
Ακόμα και τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες, γυρνώ λίγες ώρες πίσω και σκέφτομαι ότι "τη γλύτωσα φθηνά" από την κατεδάφιση του σαλονιού...

Ας συνεχίσουν οι υπόλοιποι τις εντυπώσεις από αυτήν την εμπειρία, μιας και προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε χθες το βράδυ!:drinks:

Last edited:

Reaction score
1.685
Σε μια παραφραση του 'γνωστου' ωχ η μεση μου, θα μπορουσα να πω ωχ το στομαχι μου !!!

Κατ' αρχην ενα μεγαλο ευχαριστω στον Σταματη για την πολυ ομορφη βραδυα !!
Μετα ενα μπραβο στον θεομουρλο Αποστολη που παντα βρισκει τροπους να μονοπωλει το ενδιαφερον.
Αυτο που μας εκανε να ζησουμε χτες ηταν μοναδικο. Ζησαμε στιγμες "Βουλας" σε εναν χωρο που ποτε δεν θα μπορουσαμε να σκεφτουμε οτι ενα τετοιο γομαρι θα μπορουσε να παιξει με πολυ λιγα προβληματα...

Εκτος απο τα μπουνιδια που τρωγαμε στο στομαχι, εκτος απο τα επιπλα και ολα τα μικροαντικειμενα του σπιτιου σε ρολο τρελλου χορου, κανενα μπουμαρισμα και τιποτα που να μας κανει να χαμηλωσουμε δεν εμφανιζοταν - τπτ....
Αντιθετα, ανεβαζαμε και ανεβαζαμε και καπου τα 122- κατι db ηρθαν χωρις να το καταλαβουμε...
Μπορουσαμε να παμε παραπανω αλλα σκεφτηκαμε οτι το συνθετο εχει γυαλινες πορτες...Βρε Σταματη ολα λαθος τα εχεις σχεδιασει - να βαλεις πλαστικες .....:roflmao:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ωραια φαση, αλλα ρε παπα πες μου ενα πραμα
Γιατι φορας ιμιπαλτο (ή παλτο ?)
κρυωνες απο τα μπασιδια ? :drinks:

Reaction score
1.685
Νομιζω ομως Σταματη οτι τελικα εμεις θα θεωρηθουμε υπευθυνοι για το 'παρατραβηγμα' της ωρας τελους ενος παρτυ που γινοταν ταυτοχρονα στον δευτερο οροφο της πολυκατοικιας...
Δεν ξερω αλλα το υποθετω, γιατι τις περιπου δυο ωρες που κρατησε το ξεφρενο γκρεμισμα της οικοδομης, απο κατω δεν ακουγοταν τιποτα....λες να μην μπορουσαν να ακουσουν τιποτα εκει μεσα ??? :whistling:
Μουσικη αρχισε να ακουγεται αμεσως μολις 'κοψαμε' εμεις..... o_O
Τα παιδια εχασαν ενα ολοκληρο διωρο....

----
Οχι, δημιουργουσα μια μπασοπαγιδα για τα πλευρα μου... :D

Last edited:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
δεν αντεχεις πια το ξυλικι .......και ελεγα να σε ετοιμασω για νεα χαστουκια...αλλα αστο

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734
Το υφος του εισαγωγικου μου post ειναι αναλογο της χθεσινης μας διαθεσης. Το αυθορμητο γελιο, το "εξω καρδια" και την εννοια της "αποδρασης" την εχουμε αναγκη περισσοτερο απο ποτε. Να ευχαριστησω το Σταματη για τη φιλοξενια και την τρελα του που πολλες φορες μας συμπαρασυρει θετικα, και τους φιλους της χθεσινης βραδιας για την ωραια συγκυρια.

Το infinity μπορεις να το περιγραψεις με δυο λογια. Fun factor, λα'ι'βίλα.

:drinks:

Reaction score
1.685
Το γελιο και η τρομερη διαθεση που δημιουργηθηκε, δεν μπορει να καταγραφει στο χαρτι με τιποτα Παντελη..

Reaction score
1.659
Σταμάτη μου πραγματικά λυπάμαι που δεν μπόρεσα νά έρθω..Έχασα!!
Την επόμενη φορά όμως θα φροντίσω να έρθω με τα Serwin Vega XLS-215 που πιστεύω μέχρι τότε να έχω πάρει.
Και εκεί να δεις τι θα γίνει νε τα 2 δεκαπεντάιντσα......
Αύριο το πρωί πάντως βούτα έναν 3TB από το Media Markt και έλα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ωραια πραματα ρε παιδια, παπα ετοιμασου να σε βαλω στο ποδηλατο του βουνου και να σε αμολησω στον υμητο.....
..λιθοτριψειμο εγγυημενο,
μετα θα σε περασω ενα χερι ιλεκτροβοις 18 ιντσα , και μετα θα σε παω για λουκουμαδες στα βλαχικα (εκει που ψηνουν με ορυκτελαιο)....
κουκλο θα σε κανω (οχι οτι δεν εισαι) ......
Αμα κουνιoντουσαν τα ξεκoιλιασμενα rf 7II μου θα τα εφερνα .....
αλλα με τα κρος απλωμενα ωξω (σαν τραχανα στον ηλιο)
πως να τα κουνησω ?

Reaction score
1.815
Σταμάτη μου πραγματικά λυπάμαι που δεν μπόρεσα νά έρθω..Έχασα!!
Την επόμενη φορά όμως θα φροντίσω να έρθω με τα Cerwin Vega XLS-215 που πιστεύω μέχρι τότε να έχω πάρει...
Πω πω πω.... δε φαντάζομαι!!!!!:gamer:

Η χθεσυνή βραδιά ήταν μοναδική, κρίμα που δεν μπόρεσες να έρθεις όχι μόνο εσύ, αλλά και άλλοι.
Πάντα θα υπάρχει μια ευκαιρία Δημητρό και ξέρεις... έχεις μόνιμη πρόσκληση!:thumbsup:

Reaction score
1.815
Αμα κουνιoντουσαν τα ξεκoιλιασμενα rf 7II μου θα τα εφερνα .....
αλλα με τα κρος απλωμενα ωξω (σαν τραχανα στον ηλιο)
πως να τα κουνησω ?
Εδώ ρε συ Αργύρη έφερε ο Αποστόλης τις grand κάσες... στο rf-7 κολλάς?:laugh:
Αυτό είναι πούπουλο μπροστά το χθεσινό θεριό!:prankster:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13