Δωροκάρτα αξίας 500 EUR για nakas.gr

Status
Not open for further replies.

petros32

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
663
Reaction score
107
Καλησπέρα! :)
Μου έχουν κάνει δώρο μια δωροκάρτα αξίας 500 EUR με την οποία σκόπευα να αγοράσω κάτι από το nakas.gr, όμως τελικά δεν θα μου χρειαστεί.

Τη δίνω στα 400 EUR.

Ο nakas είναι το καταλληλότερο κατάστημα για αγορά - κυρίως - μουσικών οργάνων και το μεγαλύτερο και πλέον αξιόπιστο στην Ελλάδα.

Μιας που η αγγελία δημοσιεύεται εδώ, υποθέτω και προϊόντα studio / ηχείων, ίσως είναι κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον. :drinks:

Παρακαλώ διαβάστε τους παρακάτω όρους πριν μου στείλετε μήνυμα:
- Η κάρτα είναι προσωποποιημένη (δλδ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τον δικό μου λογαριασμό στο nakas.gr), συνεπώς θα πρέπει εγώ να κάνω την παραγγελία και να σας δώσω το προϊόν σφραγισμένο με την απόδειξή του.
- Η αξία του προϊόντος που θα αγοραστεί θα πρέπει να είναι τουλάχιστον των 500 EUR για να αξιοποιηθεί η δωροκάρτα στο 100% της και όχι πολύ πάνω από 500 EUR γιατί πρέπει να πληρώσω με την VISA μου το υπολειπόμενο ποσό στη παραγγελίας. Για αυτά τα πρώτα 500 EUR, εσείς θα μου δώσετε 400 EUR.
- Πρέπει να είστε σίγουροι για την επιλογή σας και να τηρηθεί συνέπεια, προκειμένου να μην βρεθώ εκτεθειμένος με ένα προϊόν περιττό για εμένα.
- Για να ολοκληρωθεί γρήγορα η συναλλαγή μας, το προϊόν που θα διαλέξετε θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμο και όχι κατόπιν παραγγελίας.
- Θα πρέπει να μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν από την οικία μου (στο Περιστέρι, 2ος όροφος) όπου θα κάνουμε και τη συναλλαγή.
- Θα προτιμηθούν άτομα που είναι καιρό στο forum. Προσωπικά έχω κάνει πολλές συναλλαγές κι εδώ και έχω αρκετές θετικές αξιολογήσεις σε παρά δίπλα site αγγελιών.

Συνεννόηση εδώ, στείλτε ΠΜ.

Σας ευχαριστώ!
Πέτρος
 

petros32

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
663
Reaction score
107
Hmm αποσύρω για τώρα την αγγελία γιατί κάτι κοιτάω.
Αν την επαναφέρω θα ενημερώσω.

Συγγνώμη για την αναστάτωση.
 

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.802
Μηνύματα
2.918.064
Members
38.099
Νεότερο μέλος
Nikos75!
Top