Δύο χορωδίες

Reaction score
6
Για πρώτη φορά στη Ελλάδα, δύο παϊδικές χορωδίες ένωσαν τις φωνούλες τους και μας παρουσιάζουν το έργο τους.

Είναι οι γνωστές πλέον σε όλους μας παϊδικές χορωδίες του Σπύρου Λάμπρου και Του Δημήτρη Τυπάλδου.

Μία πολυτελής κασσετίνα με δύο CD (42 τραγούδια) και ένα βιβλίο για την πορεία των δύο χορωδιών. Κυκλοφωρεί απο την εταιρία "Μικρή Πολιτεία".

Όσοι εχουν παϊδάκια, θα ήταν ,νομίζω, ενα πολύ χρήσιμο δωράκι.

Παραθέτω το εξώφυλλο.

Reaction score
38
Απάντηση: Δύο χορωδίες

Eυχαριστούμε για την παρουσίαση αυτού του τόσο σημαντικού έργου....2 χορωδίες είναι πολύ δύσκολο να συντονιστούν....είμαι περίεργη για το ηχητικό αποτέλεσμα αυτού του 2πλού cd αν και νομίζω θα είναι άξιο για ακρόαση από τους μικρούς μας φίλους αλλά και από :606:τους μεγαλύτερους....

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Δύο χορωδίες

Eυχαριστούμε για την παρουσίαση αυτού του τόσο σημαντικού έργου....2 χορωδίες είναι πολύ δύσκολο να συντονιστούν....είμαι περίεργη για το ηχητικό αποτέλεσμα αυτού του 2πλού cd αν και νομίζω θα είναι άξιο για ακρόαση από τους μικρούς μας φίλους αλλά και από :606:τους μεγαλύτερους....
Ειναι κα η συμμετοχη μου στο χωρο ( η πρωτη ) μετα απο την παροτρυνση σας.:107:

Το ηχητικο αποτελεσμα ειναι πολυ καλο, αξιζει να το ακουσετε για να εχετε και ιδια αποψη.:123:

Reaction score
38
Απάντηση: Δύο χορωδίες

Θα χαιρόμουν πάρα πολύ να μην είναι η τελευταία συμμετοχή σου και να μας παρουσιάζεις συχνά μουσικές που αγαπάς και ίσως αγαπήσουμε κι εμείς....
Η χορωδία του Τυπάλδου μετρά 23 συναπτά έτη και έχει δώσει πολυ καλές συναυλίες όπου οι τρυφερές αυτές παιδικές φωνές έχουν ερμηνεύσει μεγάλους συνθέτες υπό την διεύθυνσή του...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak