ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΜUSICAL FIDELITY E 10

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Μετά από πολλή σκέψη είπα να το δώσω. Άριστος, απλά πλέον δεν παίζει λόγω αγοράς μεγαλύτερου. Είναι κρίμα να κάθεται. Τιμή € 300. Αν αγοραστεί με τα ηχεία συζητάμε καλύτερη τιμή.

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Τα B&W CDM 1 της προηγούμενης αγγελίας. Και τα δύο κάθονται καθώς ακούω πλέον από άλλο σύστημα

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
να σημειώσω ότι ο ενισχυτής λειτουργεί σε τάξη Α' και έχει πολύ καλό phono.

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
να βοηθήσω λίγι την κατάσταση. Ο ενισχυτής είναι 2*40 watt και ρίχνει σε πολλούς σύγχρονους αποδεδειγμένα. Τον έχω δοκιμάσει με creek 5350 και κατά κοινή παραδοχή των παρευρισκομένων ήταν αν μη τι άλλο ισάξιος. Δίδεται για δοκιμή στο χώρο σας κατόπιν συνεννόησης έναντι εγγύησης που θα συμφωνήσουμε.
Παρακαλώ για σοβαρές προτάσεις

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ωραίο εργαλείο.
Όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα προτιμήσει τελικά τον NAD C350 λόγω ισχύος.
Ήμουν μικρός και δεν ήξερα... ;)

Reaction score
0
Απάντηση: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΜUSICAL FIDELITY E 10

καλησπερα ,πριν 3 χρονια μπηκα στο χωρο απο φιλο απο τον οποιο αγορασα τον Ε10 electra special edition και μετα απο τον ιδιο προμηθευτικα και τον Α2.Δεν θα τους αποχωριζομουν ποτε!!!

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
όπως γράφω και στην αρχή του μηνύματος με κρύα καρδιά θα το κάνω. Θεωρώ ειλικρινά ότι αξίζει περισσότερα. Μη μου βάζετε ιδέες πάλι

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
συζητώ και ανταλλαγή με αξιοπρεπές dac τύπου benchmark, campridge, beresford ή άλλο συν διαφορά όπου προκύπτει

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΜUSICAL FIDELITY E 10

να βοηθήσω λίγι την κατάσταση. Ο ενισχυτής είναι 2*40 watt και ρίχνει σε πολλούς σύγχρονους αποδεδειγμένα. Τον έχω δοκιμάσει με creek 5350 και κατά κοινή παραδοχή των παρευρισκομένων ήταν αν μη τι άλλο ισάξιος. Δίδεται για δοκιμή στο χώρο σας κατόπιν συνεννόησης έναντι εγγύησης που θα συμφωνήσουμε.
Παρακαλώ για σοβαρές προτάσεις
Αν εχει pre out θα ηθελα να τον ακουγα.
λιγο φοβαμαι τα 40watt γιατι τωρα στην διενισχυση μου δουλευω με 150watt.
στειλε ενα τηλ επικοινωνιας κξαι περιοχη μηπως και προλαβω κατι μεσα στο ΣΚ.

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
δεκτή ανταλλαγή με ενισχυτή ακουστικών ή ακουστικά AKG 701 ή 702 ή ακόμα και με τα SCHEN 600 ή 650 αν και τα είχα παλαιότερα

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Η τιμή κατεβαίνει στα € 200. Ισχύει η πρόταση για ανταλλαγή με ενισχυτή ακουστικών

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Σαφώς και δεν ανταποκρίνεται η ισχύς που αναγράφεται στη πραγματικότητα. Το μηχάνημα είναι στα 2*40, αν θυμάμαι καλά και υπήρχε και ο μεγαλύτερος αδελφός στα 2*60. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον αντιπρόσωπο να το επιβεβαιώσει.
Θα έλεγα πάντως για όσους ενδιαφέρονται ας ρίξουν μια ματιά και στη τιμή που έχει το site που έβαλες.
Ευχαριστώ

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.963
Members
38.524
Νεότερο μέλος