Εγκατάσταση ηχοσυστήματος

Reaction score
0
Γεία σας!Έχω ένα opel Agila και θα ήθελα τις συμβουλές σας ως προς την αναβάθμιση του ηχοσυστήματός του.Έχει 2 θέσεις για 10cm ηχεία στο ταμπλό,δύο 10cm στην οροφή στα πίσω καθίσματα και έχω φτιάξει μια εταζέρα.Η πηγη που έχει τώρα είναι KENWOOD KDC-BT40U .Mε ενδιαφέρει να έχω ικανοποιητικό μπάσσο στο αυτοκίνητο.

Σας Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
41
Απάντηση: Εγκατάσταση ηχοσυστήματος

Εκτός από την πηγή έχεις κάτι άλλο που θα κρατήσεις?
Δύσκολο όχημα κυρίως γιατί δεν έχει σωστές θέσεις για ηχεία και ούτε τις κατάλληλες διαστάσεις.
Αν επίσης δεν θέλεις να χάσεις λίγο (από τον μικρό) χώρο αποσκευών για κάποιο μικρό sub, τότε μιλάμε απλά για πολύ δύσκολο σωστό αποτέλεσμα

Τι χρήματα διαθέτεις?
Θέλεις sub στον χώρο αποσκευών ή κάποιο μικρό ενεργό κάτω από τα καθίσματα?
Ρεζέρβα που έχει το αυτοκίνητο?
Στην εταζιέρα ΜΗ βάλεις ηχεία. & πιθανότατα ούτε πίσω.....
Κάποια διακριτική κατασκευή στις εμπρός πόρτες, θα σε ενδιέφερε? Για να μπει μεγαλύτερο μεγάφωνο....

Αυτά προς το παρόν

Reaction score
0

Έχω 2 oval 6x9 60watt της blaunpuckt.Η ρεζέρβα βρίσκεται στο πορτπαγκάζ κάτω από την μοκέτα.Θα με ενδιέφερε κάποιο sub για το πορτμπαγκάζ όπως και καποία θήκη για τα ηχεία.Βέβαια το αμάξι δεν είναι να ρίξω και πολλά λεφτά.Απλά θέλω ένα καλό αποτέλεσμα με κόστος μέσα στα όρια του λογικού.

Reaction score
41

Επειδή είναι δύσκολο αυτοκίνητο χρειάζεσαι εξειδικευμένες λύσεις.
Τόσο σε θέμα ηχείων & τοποθέτησης όσο και ρύθμισης.
Μη τρομάζεις.
Οι εξειδικευμένες λύσεις δεν σημαίνει αυτομάτως ακριβές.

Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις σωστή δουλειά με αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιεί και σαν ήχος αλλά και σαν εγκατάσταση (για να αποφύγεις προβλήματα στο μέλλον) μπορώ να σου προτείνω δυνατό χαρτί στην Αθήνα.
Εκτός κι αν έχεις κάποιον εσύ, οπότε πάω πάσο :107:

Reaction score
0

Και βέβαια θέλω την άποψή σας!Δεν γνωρίζω κάποιον και ούτε θέλω να το παίζω ειδήμων πάνω στο θέμα...
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Reaction score
41

Και βέβαια θέλω την άποψή σας!Δεν γνωρίζω κάποιον και ούτε θέλω να το παίζω ειδήμων πάνω στο θέμα...
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Θα σου πω για έναν καλλιτέχνη του car audio
Είναι ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Πάρε τηλ στο 210 99 50 333 & κλείσε ένα ραντεβού για να συζητήσετε τι ακριβώς θέλεις.
Η διεύθυνσή του είναι Λ.Αργυρουπόλεως 91 και το κατάστημα Alfa Sound
Κάνε μια έρευνα και το ξανασυζητάμε

Χωρίς να δεσμεύεσαι για κάτι, μίλησε μαζί του & μετά αποφασίζεις.
Ενημέρωσέ μας όμως και εμάς :126:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT