Εδω σας θελω!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728
Κανοντας μια μικρη ερευνα διαπιστωσα πως μολις 27 sites κανουν link στο AVSite.
Θα ηθελα να αφιερωσουμε λιγο χρονο την ερχομενη εβδομαδα και να προσθεσουμε το AVSite σε sites στα οποια εχουμε την δυνατοτητα να το κανουμε.
Οποιος εχει την επιθυμια/δυνατοτητα ας μας αναφερει καθε φορα και το site στο οποιο μπηκε link για το AVSite...:cool_4:

Για να σας δω...;-)

Reaction score
14
Άσε τα φρου-φρου και κοίτα τι θα κάνεις με τον σέρβερ.

:happy_6:

Ανδρίκο, αν το site/forum δεν γίνει αυτό που πρέπει να είναι...δεν έχει κανένα νόημα η επικοινωνία του.
Απλά δεν έχεις προιόν να επικοινωνήσεις.
Η παρεούλα δεν είναι προιόν...έτσι; Ούτε ΜΜΕ.

Αλήθεια.....εκείνη η ρημάδα η homepage του Avsite ...που είναι; :happy_6:

Με συγχωρείς...έχεις δίκιο. :oops:
Έχουν περάσει....μόνο τρεις μήνες από την αλλαγή πλατφόρμας και για κανα δυο χρόνια οφείλουμε να κάνουμε beta testing. :happy_8:

ΥΓ. Κατα κάποιο τρόπο είμαι της "δουλειάς."
Ο Ανδρέας το ξέρει και του τα έχω πει χύμα.
Αυτό που συμβαίνει στο Avsite, στο πλαίσιο του τελικού αποτελέσματος, απλά είναι απαράδεκτο.
Κατά την ταπεινή-επαγγελματική- μου άποψη η κατάσταση βρίσκεται κάτω από τα όρια του ερασιτεχνικού. (Με την κακή έννοια)

Reaction score
297
Μη του τα λες έτσι χύμα, γιατί αν έχει πάρει Βιάγκρα θα πάει σαν το Βαρθολομαίο και μετά θα σε βλέπουμε στην τηλεόραση με νταμάκια αντί για κεφάλι. Και μεταξύ των δύο ληστών (Τράγκα και Κακαουνάκη) :crazy_1:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728
Μου αρεσουν τα "χυμα" λογια.
Εκει που πρεπει να τα πει κανεις(στο αναλογο θεμα δηλαδη)
Και σαφως οταν εχει ζυγισει καποιος τα υπερ και τα κατα.:cool_4:

Τωρα εαν περναει εστω απο το μυαλο καποιου οτι δεν "μαλλιαζει" η γλωσσα μου καθε ημερα...τι να πω...
Οχι πως αποποιουμαι των ευθυνων μου βεβαια...

Reaction score
297
Κακώς! Έχεις ακούσει την έκφραση "the power of the purse", που είναι και επίκαιρη (Κονγκρέσσο, Ιράκ κλπ)?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
θυμαμαι στον τελευταιο προσκοπο με τον bruce willis που ο dwaine του ειχε πει: αν δεν μιλας κανονικα θα σε χτυπησω με το λεξικο στο κεφαλι

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
για κακη σου τυχη οτι εχω πουλησει. Και οτι εχω αυτη τη στιγμη στην κατοχη μου εχω και μια ονομαστικη αποδειξη αγορας και εγγυηση :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
εκει που συχναζεις εγω λογω .......ευτηχως δεν συχναζω ουτε ποτε θα βρεθω αχαχουχα:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: ψαξε αλλου για μεταπωλητη και ebay fan οχι σε εμενα αστοχος και παλι:crazy_1: :crazy_1:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
τι εγεινε ωρε σου επεσαν οι μπαταριες η συμβουλευεσε το λεξηκο με τυ σφινοιδυ γραφη του χαμουραμπι του 2τευρου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
η κακομοιπια ειναι για μερικους οτι η λασπη για το γουρουνι:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
14
Μου αρεσουν τα "χυμα" λογια.
Τωρα εαν περναει εστω απο το μυαλο καποιου οτι δεν "μαλλιαζει" η γλωσσα μου καθε ημερα...τι να πω...

Τα λέω της νύφης να τα ακούει η πεθερά.... ;-)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza