Εδώ και έξω...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μου ήρθε που λέτε το κλασικό ενημερωτικό email από το USA-based Cable Company..
Και πέφτει το μάτι μου στην εξής προσφορά για αγορά συγκεκριμένων προϊόντων της PS Audio:

Here's the deal: you can trade in ANY working and good condition DAC toward purchase of a PerfectWave DAC and receive the full Original MSRP up to a maximum of $1000 for your trade-in DAC as a credit towards the $2999.99 purchase price of the new PerfectWave DAC.

You can also trade-in ANY working and good condition CD player or transport toward a PerfectWave Transport receiving the full Original MSRP up to a maximum of $1000 for your trade-in as a credit towards the $2999.99 purchase price of the PerfectWave Transport.

And as a special consideration for loyal PS Audio customers we are offering a full $1000 trade-in credit towards a PerfectWave Transport or DAC for ANY PS Audio CD player, transport or DAC, even if it is no longer working properly.

Εδώ έχει πάρει το μάτι σας κάτι αντίστοιχο;

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Δηλαδή θα κρατήσει κάποιο κατάστημα το Benchmark μου (πχ) σε τιμή καταλόγου, αρκεί να μην είναι χαλασμένο;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Εδώ και έξω...

Δηλαδή θα κρατήσει κάποιο κατάστημα το Benchmark μου (πχ) σε τιμή καταλόγου, αρκεί να μην είναι χαλασμένο;
Αναλογως με το ποια ειναι η αντιπροσωπεια της PS Audio στην
Ελλαδα:144::136:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Χαχα! Καλά, ούτε το παλιό μου DAC δε σου δίνω.. Τόσα μεροκάματα μου χρωστάς!
Αυτό το PerfectWave DAC στείλε το Βόλο με την πρώτη ευκαιρία για δοκιμή. Νομίζω ο Kόγιας θα αλλάξει DAC..

Στο θέμα μας τώρα... Δεν είναι η πρώτη φορά που μία συγκεκριμένη προωθητική κίνηση εταιρείας περιορίζεται στην αγορά των ΗΠΑ.
Και άντε χ3στα τα promotions...
Γενικότερα όμως τα rebates και οι ανταλλαγές δίνουν και παίρνουν σε καταστήματα τις άλλης όχθης του Ατλαντικού και περιλαμβάνει από κάρτες γραφικών μέχρι ηχοσυστήματα και αυτοκίνητα.
Έπεσε η τιμή;! Θα επιστρέψουμε τη διαφορά και σε όσους αγόρασαν τις τελευταίες 10 μέρες πριν την αλλαγή.
Βγήκε το νέο μοντέλο; Δώσε άλλα $50, φέρε μας το παλιό και πάρε το καινούργιο.

Εδώ γιατί όχι;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Εδώ και έξω...

Χαχα! Καλά, ούτε το παλιό μου DAC δε σου δίνω.. Τόσα μεροκάματα μου χρωστάς!
.
Ωραιος σεβασμος!:137:
Φταιω εγω να αμολυσω τον Δολοφονακη να σε...περιποιηθει?

Αυτό το PerfectWave DAC στείλε το Βόλο με την πρώτη ευκαιρία για δοκιμή. Νομίζω ο Kόγιας θα αλλάξει DAC..
Δεν το πεταω στον Παγασητικο καλυτερα?:137:
Οποιο και εαν ειναι το αποτελεσμα της δοκιμης ο χαμενος
ξερεις ποιος θα ειναι...
Αν το βγαλει καλο θα πουν πως του τα "εσμπρωξα"
Αν το βγαλει κακο θα πουν πως για να το βγαλει ο Κογιας κακο,
που τον υποστηριζει κιολας, φαντασου τι κατιμας ειναι:142:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Εδώ και έξω...

Ωραιος σεβασμος!:137:
Φταιω εγω να αμολυσω τον Δολοφονακη να σε...περιποιηθει?
Που έχει χαθεί ο μέντοράς μου;
Πάρε τον κανένα τηλέφωνο γιατί μπορεί να τον βαρέθηκαν οι μαστόροι και να τον χτίσανε μέσα στην οικοδομή! :142:

Αν το βγαλει καλο θα πουν πως του τα "εσμπρωξα"
Αν το βγαλει κακο θα πουν πως για να το βγαλει ο Κογιας κακο,
που τον υποστηριζει κιολας, φαντασου τι κατιμας ειναι:142:
Χαχαχα! Έλα μωρέ γκρινιάρη.. 60 χρονών άνθρωπος, ακόμα δεν την έμαθες την τύχη σου;! :143:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.214
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος