- Reaction score
- 2.444
Θα κουβαλας cd μαζι σου; spotify και tidal δεν κανουν;
Σιγά το βάρος 4 CD. και από την άλλη για μένα το cd είναι 5 φορές καλυτερο από το tidal .Θα κουβαλας cd μαζι σου; spotify και tidal δεν κανουν;
Για δικαιολόγησε το αυτό... Ρητορική είναι η ερώτηση, γιατί δεν ισχύει αυτό που λες σε καμία περίπτωση (εκτός και αν βρεις τραγούδι στο Tidal που να είναι σε... MP3... όλα είναι τουλάχιστον CD resolution, και είναι bit perfect copies [1:1 copy])...Σιγά το βάρος 4 CD. και από την άλλη για μένα το cd είναι 5 φορές καλυτερο από το tidal .
βεβαιως να στο δικαιολογησω αν και ρητορικη οπως λες η ερωτησηΓια δικαιολόγησε το αυτό... Ρητορική είναι η ερώτηση, γιατί δεν ισχύει αυτό που λες σε καμία περίπτωση (εκτός και αν βρεις τραγούδι στο Tidal που να είναι σε... MP3... όλα είναι τουλάχιστον CD resolution, και είναι bit perfect copies [1:1 copy])...
Τώρα με αυτό το ύφος περιμένεις σοβαρή απάντηση;βεβαιως να στο δικαιολογησω αν και ρητορικη οπως λες η ερωτηση
Το πως το δικα μου αυτια και η ακοη μου αντιλαμβανεται το αποτελεσμα. Ετσι το δικαιολογω.
Ουπς εβγαλα δικο μου συστημα μετρησης
Κριμα που δεν συμβαδιζει με τις μετρησεις των διαφορων γκουρου audiophiles
Μετοχές στο spotify μάλλον έχεις ή εργοστάσιο κατασκευής CD!...από την άλλη για μένα το cd είναι 5 φορές καλυτερο από το tidal
μπααα δεν εχω λεφτα για 2 πλατφορμες....μονο tidal εχωΜετοχές στο spotify μάλλον έχεις!
Αλλά έχεις για CDs;δεν εχω λεφτα για 2 πλατφορμες
Ναι έχω διαφορετικούς κουμπαραδεςΑλλά έχεις για CDs;
να έχει ενδιαφέρον η ιντερνετική ζωή μαςκάθε μέρα...πετάγεται και κάτι καινούριο...
Μήπως το streaming είχε γίνει από κινητό και σε δέκτη Bluetooth με κάποια από τις 2 συκευές να μήν υποστηρίζει που ούτε καν AptX / AptX HD?βεβαιως να στο δικαιολογησω αν και ρητορικη οπως λες η ερωτηση
Το πως το δικα μου αυτια και η ακοη μου αντιλαμβανεται το αποτελεσμα. Ετσι το δικαιολογω.
Ουπς εβγαλα δικο μου συστημα μετρησης
Κριμα που δεν συμβαδιζει με τις μετρησεις των διαφορων γκουρου audiophiles
Δεν εχουν όλοι streaming. Δεν το σηκώνει το ιντερνετ.Θα κουβαλας cd μαζι σου; spotify και tidal δεν κανουν;
Τωρα και τα CD ειναι κακά; Οκ noted.κάθε μέρα...πετάγεται και κάτι καινούριο...
συγριτικά με τινταλ? 5 φορε καλύτερο?να σοβαρευτούμε λίγοΤωρα και τα CD ειναι κακά; Οκ noted.