Εκτός Ορίων - Crank

Reaction score
6

Εχετε όρεξη να σπάσετε πλάκα;
Η ιδανική ταινία για αυτό

Ο Τζεφ Τσέλιος πρόκειται να ξεκινήσει την ημέρα του με ένα απροσδόκητο πρωϊνό τηλεφώνημα. Ο Γκρόγκυ, ανίκανος να κινηθεί και με μια καρδιά που ίσα που χτυπάει, ακούει τη φωνή του φονιά Ρίκι Βερόνα, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο Τζεφ έχει δηλητηριαστεί στον ύπνο του και ότι έχει μονάχα μια ώρα ζωής ακόμα. Ο Τζεφ είναι επαγγελματίας δολοφόνος. Κατά τη διάρκεια μιας "δουλειάς", ένα βράδυ πριν, τα πράγματα πηγαίνουν στραβά: ο Τζεφ αφήνει το στόχο του να ξεφύγει, σε μια προσπάθειά του να εγκαταλείψει τις πληρωμένες δολοφονίες και να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή μαζί με την κοπέλα του, την Ήβ.

Καθαρόαιμη b movie .
Μην ψάχνετε τιποτα, απλως χαλαρώστε και γινετε μάρτυρας ενός βίαιου προκλητικού φρικιαστικού αλλα πιο πολύ αστείου σε σημείο γελοίου φιλμ.
Ο Τζεφ Τσέλιος μην εχοντας απολύτως καμια σχεση με την ελληνικη μοδα αλλα με το οργανωμένο εγκλημα προσπαθεί να επιβιώσει από θανατηφόρα ενεση που του δινει μια ωρα ζωής.
Για να το καταφερει αυτό πρεπει η αδρεναλινη του να ρέει ασταμάτητα.
Ετσι καθολη την διάρκεια της ταινιας κανει ότι μπορει για να την κρατήσει σε υψηλά επίπεδα.
Σπαζει τρεχει σκοτώνει πηδάει ( με ολες τις έννοιες που μπορω να δωσω) ωστε να μην πέσει η αδρεναλινη του.

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Στο είδος της 6/10

Παιζουν Jason Statham , Amy Smart , Jose Pablo Cantillo
Dwight Yoakam
Σκηνοθετης Brian Taylor Mark Neveldine

Reaction score
59
Δυστυχως την ειδα στο mall.Πραγματικα εφυγα με πονοκεφαλο!
Δεν εχω ξαναδει πιο πολλα εφε μαζεμενα σε ταινια
πρεπει να εβαλαν οτι φιλτρο ειχε και δεν ειχε ο avid πραγματικα σε κουραζε μετα απο καποιο σημειο
Μονο κανα δυο σκηνες ειχαν λιγο πλακα
Χιλιες φορες το transporter και ας ειχε τοσο ψεμμα!!!!

Reaction score
7
Εμένα μου όπως έχω ξαναπεί μου άρεσε αρκετά...Πολύ σπιντάτο...Και είχε και πολύ χαβαλέ...Οπότε για action movie μια χαρά ήταν...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.903
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk