Εκτός από Κραουνάκη;

gid

Reaction score
10.138
Είναι πλέον γνωστό πως οι Crown XLS είναι αρκετά καλοί ως τελικοί HiFi.

Άλλα μοντέλα ΡΑ τελικών υπάρχουν που να κάνουν το ίδιο;

Για παράδειγμα οι Phonic Max? Ή οι τελικοί T.amp του Thomann?

To ζητούμενο είναι το HiFi, όχι το high-end, και οι απαιτήσεις ισχύος μέτριες, 150WRMS στα 8Ω είναι υπεραρκετά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα φώτα σας! :hi:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.520
Τώρα κατάλαβα επιτέλους.
Αυτοί που γράφουν για “καλά” βατ, ήθελαν να γράψουν “κιλά βάτ” και τους διορθώνει ο κορέκτορας.

Συγνώμη για την παρέμβαση :whistling:

gid

Reaction score
10.138
Μια παροιμία λέει φίλε ότι "αν δεν περισσέψει λίγο, δεν φτάνει". Και στην περίπτωση σου δένει απόλυτα με το πόσα κιλά watt χρειαζόμαστε.... :)
Στην περίπτωσή μου, αν τα βατ είναι 150, ΘΑ περισσέψει.

Όμως το ερώτημα δεν έχει κάνει με βάτ αλλά με κατασκευαστές και μοντέλα. Τα βατ τα έβαλα ως δευτερεύουσα λεπτομέρεια.

A

AKARL

Guest
Είναι πλέον γνωστό πως οι Crown XLS είναι απόλυτα σωστοί ως τελικοί HiFi.

Άλλωστε, ζητούμενο είναι το HiFi και όχι οι ανοησίες του high-end.
Φικσντ! :D
[DOUBLEPOST=1539955445][/DOUBLEPOST]
Τώρα κατάλαβα επιτέλους.
Αυτοί που γράφουν για “καλά” βατ, ήθελαν να γράψουν “κιλά βάτ” και τους διορθώνει ο κορέκτορας.

Κάτι σαν κι αυτό που ονομάζει κιλοβάτ ο ΕΑΡ. :rofl:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.520
Στην περίπτωσή μου, αν τα βατ είναι 150, ΘΑ περισσέψει.
Δεν μπορώ να μην ρωτήσω....
Μέση στάθμη 80db ακούς το πολύ; Ή έχεις πολύ ευαίσθητα ηχεία/ακούς nearfield/έχεις δυο σαμπ;
Ή ακούς μόνο καρασυμπιεσμένες ηχογραφήσεις;

Ενα από τα ανωτέρω, αλλιώς δεν γίνεται αυτό που λες.

Reaction score
6.597
:rolleyes:Η' και συνδιασμο αυτων...:)
Οι crown εχουν αγοραστει και δοκιμαστει απο πολλα μελη για τους υπολοιπους που ανεφερες κοιτα τις κριτικες αγοραστων, ομως..
Μην ξεχνας οτι η συγκεκριμενη σειρα στα λεφτα της προσφερει και καποια ευελιξια με φιλτρα, ρυθμισεις ευαισθησιας εισοδου, και αθορυβη λειτουργια κατι που δεν θα βρεις σε ολα τα αλλα μοντελα που ανεφερες ....

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.499
Τώρα κατάλαβα επιτέλους.

- :whistling::whistling::whistling: . . .

Retail Price: $190,000.00
Your Price: $149,900.00 . . .
Rated Power 27W + 27W @1kHz, 5% THD :o

https://www.higherfi.com/amplifiers/audio-note-kondo-ongaku

ας μου συγχωρεθεί το :offtopic:

Reaction score
1.738
Όλοι αυτοί οι "Hi-Fi" ψηφιακοί τελικοί με τα πολλά λαμπάκια, τα ανεμιστήρια και τις "χαμηλές τιμές" είναι κατάλληλοι για:

* Πανηγύρια με δημοτικά τραγούδια, φουλ echo και reverb, κάτω από πλατάνια και δίπλα σε κοντοσούβλια και ρετσίνες και με τροφοδοσία από γεννήτριες μπεντζίνας, πάνω σε αγροτικά (βλέπε: Φυλιώ Πυργάκη, "Σαν περπατάς, παραπατάς", live)

* Pubs, bars, clubs, καφενεία, μπιτσόμπαρα και σκυλάδικα ΣΤ' κατηγορίας, γεμάτα κάπνα, σκόνη, φτηνά ουίσκια, κοντοπούτανα, κλαρινογαμπρούς και φουλ παραμόρφωση.
(βλέπε: ΠΑΛΟΜΑ, "Λουιζιτάνια", live)
* Έφηβους (με σπυριά και πεσμένα πανταλόνια) και ξεχασμένους 50άρηδες (με σπυριά και τιράντες) που ακούνε τέρμα κάτι χιτάκια, βλέπε: Φουρέιρα "Καραμέλα" και τίποτα Scorpions και παρόμοια!

* Να χαζεύουν τα πιτσιρίκια με τα λεντάκια τους και να κάνουν μαμ!

ΚΛΠ, ΚΛΠ....

(Πω-πω κάτι αλήθειες που τσούζουν Παρασκευιάτικα!) :p :p

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
(Πω-πω κάτι αλήθειες που τσούζουν Παρασκευιάτικα!) :p :p
Εσύ μην δείς νήμα με επαγγελματικούς τελικούς αμέσως να πεταχτείς με τα ίδια γραφικά ποστ,ποιόν ''τσούζει'' δεν χωράει συζήτηση προφανώς!:lol:

Reaction score
6.597
:rolleyes: ο marba ειναι και μπαρμπας?:D ενταξυ για να πειραξει το ειπε αλλα την πεταει στην τσουκτερη του,του βγαινει....
Ας φωτογραφησει οποιος κριτικαρει αλλους ετσι το χωρος του πρωτα και μετα περναμε στο πως μετραει και ας αφησουμε τα μηχανηματα στο τελος να δουμε ποιος πανηγυριαζει καλυτερα... :gotcha:

Reaction score
1.547
Τα καλα στουντιο ολου του κοσμου με επαγγελματικους τελικους δεν παιζουν τα ουεστ λεικ , τα τζει μπι ελ , τα γιουρι , τα ταντ κλπ κλπ. Και μαλιστα με κατι μουσειακα κραουν ντισι 300 , κατι πι εσ ει 2, κατι μπραιστον κατι χαφλερ... Ολες οι εγγραφες που απολαμβανουμε σε χαι εντ και μη συστηματα εχουν περασει και δοκιμαστει απο αυτους τους τελικους οποτε δεν τους λες και του πεταματου..
[DOUBLEPOST=1539961422][/DOUBLEPOST]
Τα καλα στουντιο ολου του κοσμου με επαγγελματικους τελικους δεν παιζουν τα ουεστ λεικ , τα τζει μπι ελ , τα γιουρι , τα ταντ κλπ κλπ. Και μαλιστα με κατι μουσειακα κραουν ντισι 300 , κατι πι εσ ει 2, κατι μπραιστον κατι χαφλερ... Ολες οι εγγραφες που απολαμβανουμε σε χαι εντ και μη συστηματα εχουν περασει και δοκιμαστει απο αυτους τους τελικους οποτε δεν τους λες και του πεταματου..
Ποσο μαλλον οι νεοτερες "καλες" σειρες

gid

Reaction score
10.138
Δεν μπορώ να μην ρωτήσω....
Μέση στάθμη 80db ακούς το πολύ; Ή έχεις πολύ ευαίσθητα ηχεία/ακούς nearfield/έχεις δυο σαμπ;
Ή ακούς μόνο καρασυμπιεσμένες ηχογραφήσεις;

Ενα από τα ανωτέρω, αλλιώς δεν γίνεται αυτό που λες.
Ακούω με τον RX-V640 σε 16τμ χώρο, με ηχεία δαπέδου ευαισθησίας 91, και ντεσιμπελόμετρο δεν έχω βάλει ποτέ. Την ένταση του ενισχυτή την ανεβάζω ως τα -30dB, και αν έμενα σε πολυκατοικία, το χτύπημα στην πόρτα θα ερχόταν σε λίγα λεπτά. Ψάχνω για τελικό ώστε να έχω καλύτερη οδήγηση και να μην περιορίζομαι στις επιλογές ηχείων από το ταβάνι που μου θέτει ο γιαμάχα ως προς τις εμπεδήσεις.

Η γνώμη σου στην ερώτησή μου ποια είναι;

Reaction score
431
Είναι πλέον γνωστό πως οι Crown XLS είναι αρκετά καλοί ως τελικοί HiFi.

Άλλα μοντέλα ΡΑ τελικών υπάρχουν που να κάνουν το ίδιο;

Για παράδειγμα οι Phonic Max? Ή οι τελικοί T.amp του Thomann?

To ζητούμενο είναι το HiFi, όχι το high-end, και οι απαιτήσεις ισχύος μέτριες, 150WRMS στα 8Ω είναι υπεραρκετά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα φώτα σας! :hi:
[DOUBLEPOST=1539962096][/DOUBLEPOST]Εχω εναν Phonic Max (είναι τάξης Η αν θυμάμαι καλά) και με πιάσαν τα μεράκια πριν 3 χρόνια και τον έβαλα σε αντιπαραβολή με τις ιδιοκατασκευές που ακούω συνήθως καθώς και τον AMC μου. Παρατήρησα σημαντική διαφορά. Πέραν της ανεξάντλητης ισχύος όλες οι λεπτομέρειες χάνονταν.Τον ξαναέβαλα στο κουτί για τα καλοκαίρια και τα πανηγύρια που ανάφερε παραπάνω ο marba.
Στα αυτιά μου και τα γούστα μου είναι τενεκές ξεγάνωτος.
Δεν έχω ακούσει Crown D class εκεί ίσως αλλάζουν τα πράγματα.
Απλα αναφέρω αυτό που έχω και γνωρίζω.

Reaction score
4.327
(Πω-πω κάτι αλήθειες που τσούζουν Παρασκευιάτικα!)
Α ρε μπάρμπα επειδή τα 'σκασες χοντρά να πούμε νομίζεις ότι έπιασες τον παπά απ' τα 'ρχίδι@..... :roflmao: Φέρε κανέναν εκεί που ξέρει (γιατί εσύ δεν) να σου μετρήσει πως ακούς και πόσταρέ το εδώ να γελάσουμε λίγο..... :gotcha:

gid

Reaction score
10.138
[DOUBLEPOST=1539962096][/DOUBLEPOST]Εχω εναν Phonic Max (είναι τάξης Η αν θυμάμαι καλά) και με πιάσαν τα μεράκια πριν 3 χρόνια και τον έβαλα σε αντιπαραβολή με τις ιδιοκατασκευές που ακούω συνήθως καθώς και τον AMC μου. Παρατήρησα σημαντική διαφορά. Πέραν της ανεξάντλητης ισχύος όλες οι λεπτομέρειες χάνονταν.Τον ξαναέβαλα στο κουτί για τα καλοκαίρια και τα πανηγύρια που ανάφερε παραπάνω ο marba.
Στα αυτιά μου και τα γούστα μου είναι τενεκές ξεγάνωτος.
Δεν έχω ακούσει Crown D class εκεί ίσως αλλάζουν τα πράγματα.
Απλα αναφέρω αυτό που έχω και γνωρίζω.
Ευχαριστώ φίλε.

Reaction score
262
Crown, Crest και Electrovoice. Αυτοι ειναι οι πιο δοκιμασμενοι και αξιολογοι στον χωρο του PA. Ειδικα για τους πρωτους 2 μιλαω και εκ πειρας. 2 crown και 1 EV (μεσαιες σειρες και τιμης 1000 με 1300) εχουν βγαλει περι τα 300 παρτυ και δεξιωσεις και σημερα παιζουν χωρις ουτε 1 προβλημα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef