Ελεγε τοτε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Το μηνυμα που θα διαβασετε εχει γραφτει στις 7/10 του 2000

Καλά όλ' αυτά, και λάμπες στο home cinema, και χωριστά ενισχυτικά και μεμβράνες μπρος - πίσω... Μήπως όμως πρώτα πρέπει να συζητήσουμε τι εννοούμε, όταν λέμε high end; Και για να βοηθήσω την κατάσταση, προτείνω σημειολογική προσέγγιση στο θέμα. Ποιό κριτήριο πρέπει να χρησιμοποιήσουμε; Την απόδοση μιας συσκευής, τις μετρήσεις της, ή την τιμή της; Ξεκαθαρίζοντας τη θέση μου, είμαι κι εγώ ένας απ' αυτούς, που πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν high end κατασκευαστές, αλλά high end προϊόντα.
Δεν αντεξα να μην το βαλω...:142:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Ελεγε τοτε...

Δεν μένει τώρα παρά να βάλεις και το δικό σου σχόλιο. Και όχι να περιμένεις από κάποιο μέλος να "φυσήξει", μπας και ανάψει το θέμα. :121:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Οι αποψεις του - οπως και η φωτο του- ειναι...ανθρωπινες:135::135::135:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.061
Αυτός (τς τς) έλεγε "δεν υπάρχουν high end κατασκευαστές, αλλά high end προϊόντα", αλλά κι άλλοι έλεγαν διάφορα, και τελικά τη φάγαν την κατηγορία, να τι καταφέραν τα κοπρόσκυλα!

Υπάρχουν φυσικά κι άλλα ενδιαφέροντα (περί Hi-End) λινκς, μη ξεχνάς την αμπελοφιλοσοφία μου με την εξής πρόβλεψη:
"Αδερφέ σε βλέπω να αλλάζεις όνομα στην κατηγορία... ετοιμάσου!"

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=29059

Και σε άλλη φάση τα έλεγα, μάλλιασε η γλώσσα μου δηλαδή, προσπαθώντας να δείξω "τι χρειάζεται για να φορέσουμε επάξια την πραγματική "ταμπέλα" του HI-END στο κατά τα άλλα υπέροχο ηχοσύστημά μας", με ανώμαλη προσεδάφιση του όρου "Hi-End" σε συμβατά - χειροπιαστά - μετρήσιμα πράγματα:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=30667

Αλλά κι ο bro ασχολήθηκε με ερωτήματα του τύπου "Τι είναι High End και τελικά τι μας νοιάζει?..." (κι αφού δεν τον ένιαζε καθόλου, ντιπ για ντιπ, την ξήλωσε κι ησύχασε...)

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=43641

Και άλλοι, πολλοί, και ΝΑ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ, την ρημάξαν την κατηγορία, πανάθεμά τους....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Εγώ ξέρω ότι οι προσπάθειες του Καφάτου να διαβάλλει τον άμεμπτο (αιμοσταγή αντιχαϊεντά) Κόγια, θα πέσουν στο κενό. Τούτο διότι την εποχή που ο Κόγιας έγραφε όσα φαίνονται στα κατάπτυστα link, ήταν μικρός. Μόλις είχε πατήσει τα 89.
Τώρα, μετά από 8 χρόνια, ωρίμασε. :116:

...

Reaction score
8

Τώρα, μετά από 8 χρόνια, ωρίμασε
τι ωριμασε βρε αφου
1ον δεν εχει πλατω
2ον δεν εχει λαμπες και
3ον δεν εχει μεβρανες

δηλαδη δεν εχει τα τρια κακα της μοιρας μας (του χαι ενδ)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εγώ ξέρω ότι οι προσπάθειες του Καφάτου να διαβάλλει τον άμεμπτο (αιμοσταγή αντιχαϊεντά) Κόγια, θα πέσουν στο κενό. Τούτο διότι την εποχή που ο Κόγιας έγραφε όσα φαίνονται στα κατάπτυστα link, ήταν μικρός. Μόλις είχε πατήσει τα 89.
Τώρα, μετά από 8 χρόνια, ωρίμασε. :116:

...
Ειπα και εγω να βαλω ενα μπουρλοτακι...:137:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Ελεγε τοτε...

τι ωριμασε βρε αφου
1ον δεν εχει πλατω
2ον δεν εχει λαμπες και
3ον δεν εχει μεβρανες

δηλαδη δεν εχει τα τρια κακα της μοιρας μας (του χαι ενδ)
ωχ ωχ θα παρω πλατω, μονο αυτο μου λειπει να γινω ψηλοτελος.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS