Ελληνες ριβιουερς

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
αν και θα επρεπε να τους ελεγα γριβιουερς απο την γραβιερα.....
Πιστευω πως οταν κανει κατι τετοιο καποιος πρεπει να το αγαπα και λιγο
αυτο σημαινει τα χωνει και λιγο σε καθε τι
Δεν μπορει σπιτι σου να εχει πηγη το ps2
να εχεις κουβερτες στους τοιχους για ρουμ τριτμεντ.Δεχομαι να κανουν καποιοι τροποποιησεις κειμενων , ειτε απο αρχισυντακτες ειτε απο μιζες.Αλλα το να εχεις σπιτι σου μηχανηματα χρεπια δεν σε τιμουν , Αυτα στο οντιο , γιατι στην εικονα οθονες 90 ιντσων
προβολεις χαμηλης κατηγοριας , και γενικα να δειχνεις οτι δεν το αγαπας δεν βγαζεις καλη εικονα.Και ηχο θα ελεγα

Reaction score
1.847
Απάντηση: Ελληνες ριβιουερς

Απ' ότι μαθαίνω, και να με σχωρνάτε αν με παραπληροφορούν, δεν είναι ριβιούερς αλλά κοπυπαστάδες ... :125:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Μήν τούς βάζετε όλους στο ίδιο σακούλι.
Υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν απλά την γνώμη τους, με την οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε.

Reaction score
30.499

Συμφωνώ απολύτως με τον αρβανίκο.
Νίκο αν μου επιτρέπεις τον χαρακτηρισμό - όνομα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.278
Απάντηση: Ελληνες(?) ριβιουερς

Πιστευω πως οταν κανει κατι τετοιο καποιος πρεπει να το αγαπα και λιγο
αυτο σημαινει τα χωνει και λιγο σε καθε τι
...
Δεχομαι να κανουν καποιοι τροποποιησεις κειμενων , ειτε απο αρχισυντακτες ειτε απο μιζες.Αλλα το να εχεις σπιτι σου μηχανηματα χρεπια δεν σε τιμουν...
Προκύπτει ένα αξιόλογο ζήτημα,καθότι στη δική μου κρίση αλγεινότερη εντύπωση προκαλούν οι συχνές εναλλαγές στα προσωπικά αποκτήματα,ιδιαίτερα μάλιστα όταν δεν συνάδουν με την εισοδηματική κατάσταση και τη φορολογική δήλωση του ρηβιούερ.Ανάλογες πρακτικές θα γεννούσαν υποψίες είτε περί ανεντιμότητας είτε περί αμετροέπειας(σε περίπτωση που πράγματι κατόρθωνε τ'΄΄αδύνατα΄΄ με έντιμο τρόπο,σε βάρος όμως άλλων αναγκών).

Ένας αδέκαστος κριτής γιά αγαθά που από τη φύση τους γεννούν εμμονές οφείλει πάνω απ'όλα να μην είναι ο ίδιος εμμονοληπτικός προς μεμονωμένες τεχνοτροπίες και ταυτόχρονα να μην μεταβάλλει τις ιδέες του ανάλογα με τις φάσεις της...σελήνης.

Τί θα γινόταν εάν καθιερώνονταν άδεια ασκήσεως(με επαναξιολόγηση ανά πενταετία) και ΄΄πόθεν έσχες΄΄ γιά το reviewing;:612:

D

Deleted member 23222

Guest

Μα κι αυτοί απλοί δημοσιογράφοι είναι...
Οι δεοντολογίες και τα συναφή υφίστανται,μέχρι αποδείξεως τουναντίον...
Αλλά επί του προκειμένου και,γιατί έπρεπε να τα χώνουν?
Υπάρχουν οι εξής πιθανότητες:
1.Τα μηχανήματα του reviewer ανταποκρίνονται στις ανάγκες του.
2.Δεν αξίζει το κόπο και τα έξοδα να παει σε κάτι καλύτερο...
3.Αυτά του χαρίσανε...
4.Το hi end είναι απάτη...

Αλλά εδώ που τα λέμε...όποιος κάνει δοκιμές σε αυτοκίνητα...πρέπει να κατέχει Aston Martin?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Ελληνες(?) ριβιουερς

Προκύπτει ένα αξιόλογο ζήτημα,καθότι στη δική μου κρίση αλγεινότερη εντύπωση προκαλούν οι συχνές εναλλαγές στα προσωπικά αποκτήματα,ιδιαίτερα μάλιστα όταν δεν συνάδουν με την εισοδηματική κατάσταση και τη φορολογική δήλωση του ρηβιούερ.Ανάλογες πρακτικές θα γεννούσαν υποψίες είτε περί ανεντιμότητας είτε περί αμετροέπειας(σε περίπτωση που πράγματι κατόρθωνε τ'΄΄αδύνατα΄΄ με έντιμο τρόπο,σε βάρος όμως άλλων αναγκών).

Ένας αδέκαστος κριτής γιά αγαθά που από τη φύση τους γεννούν εμμονές οφείλει πάνω απ'όλα να μην είναι ο ίδιος εμμονοληπτικός προς μεμονωμένες τεχνοτροπίες και ταυτόχρονα να μην μεταβάλλει τις ιδέες του ανάλογα με τις φάσεις της...σελήνης.

Τί θα γινόταν εάν καθιερώνονταν άδεια ασκήσεως(με επαναξιολόγηση ανά πενταετία) και ΄΄πόθεν έσχες΄΄ γιά το reviewing;:612:
Μου θυμιζεις τον ντουειν στον στερνο προσκοπο που ελεγε
αν ξαναμιλησεις ετσι θα σε χτυπησω με το λεξικο στο κεφαλι

πχιο απλα , εχει και υγρασια σημερις και δεν ροπιαζει ο εκεντροφορακος μας

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μου θυμιζεις τον ζουραρη :136:

Reaction score
55

Παντως αυτά συμβαίνουν και αλλού.

Την εποχή που έγιναν της μόδας τα dvd player προοδευτικής σάρωσης, διαβάζω ένα συγκριτικό τεστ στο Home Cinema Choice. Μου κάνει εντύπωση το ό,τι θάβει το Philips 963, που εκτός από τις απανταχού άριστες κριτικές, το είχα ήδη συνδέσει στον βιντεοπροβολέα μου και το ήξερα καλα.
Βλέπω στο κάτω μέρος της σελίδας, ότι αναγράφονται τα μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν στο τεστ. Μοναδικό μόνιτορ μια απλή CRT τηλεόραση, που φυσικά δεν μπορούσε να δεχθεί σήμα progressiVe scan!!!

Γνωστό Ελληνικό περιοδικό τεστάρει το πρώτο blu ray της denon και ο ριβιούερ , κάνει μνεία για τις αρετές του τσιπ ΗQV, που φορά το player.
Έλα όμως που δεν το φορά! Κάποιες φορές , ακόμα και οι κουτάκηδες βαριούνται να διαβάσουν ,έστω και τα κουτιά.

Και ας μη μιλήσουμε για το διαδίκτυο, όπου γράφει όποιος θέλει και ό,τι θέλει. Αν δε διασταυρώσεις 4,5,6 απόψεις κινδυνεύεις να την πατήσεις άσχημα. Πολλοί περιγράφουν ανύπαρκτες δυνατότητες μηχανημάτων.

Το ωραίο όμως είναι όταν ο ίδιος και ο αυτός "ριβιούερ" ακούει από υπόηχους μέχρι υπέρηχους, ξεχωρίζει άνετα τις διαφορές ανάμεσα στα καλώδια σε σημείο που να τα βαθμολογεί με ακρίβεια 4,8 ,4,9...., βλέπει παντού rainbow effect, δε βλέπει πουθενά καλό μαύρο, εκθειάζει ένα βιντεοπροβολέα Α, αλλά όταν, τον άλλο μήνα, δοκιμάζει τον Β, λέει ότι αυτός δεν εμφανίζει τα θολώματα του Α.... και γενικά γράφει κάπως έτσι: "το player αν και ανήκει στη μεσοχαμηλή κατηγορία τιμής των 5.000 ευρώ, αποτελεί μια εισασωγική πρόταση στο high end. Με την προσθήκη δε, του ιντερκοννέκτ από εξωγήινο κράμα μετάλλου, οι επιδόσεις του εκτοξεύτηκαν στην ανώτερη κατηγορία..." .....

Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι.

Reaction score
1.847

Υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν απλά την γνώμη τους, με την οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε.
Δεν εννοούσα στο σύνολό τους, αλλά κάποιους σαν αυτούς περίπου που περιγράφει ο Αργύρης στο 1ο μήνυμα. Ένα μικρό αλλά αξιοσημείωτο ποσοστό. Αν δηλαδή στέλνεται συσκευή για εξέταση και επιτρέφεται με τη συσκευασία σφραγισμένη :125:, τι συμπέρασμα προκύπτει; Ότι έγινε εξονυχιστικός έλεγχος;

:601:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Και καποιος εδω μεσα ειχε διαρωτηθει για την πτωση της κυκλοφοριας των εντυπων

Reaction score
499
Re: Απάντηση: Ελληνες ριβιουερς

+1

[Off-Topic] Πάντως ρε παιδιά το Hi-Fidelity όσο περνάει ο καιρός όλο και μικραίνει σε πλήθος σελίδων,όλο και μεγαλώνει η γραμματοσειρά,αραιώνουν τα γράμματα..κάτι σαν τα βιβλία που πουλάει ο Λιακόπουλος ένα πράγμα.Εγώ θα συνεχίσω να το παίρνω (για όσο καιρό ακόμα θα βγαίνει!?!) μόνο και μόνο σαν φόρο τιμής που τιμά τον δικάναλο ήχο.Άλλοι όμως...?! :121: [/Off-Topic]

Reaction score
55

Λειτουργούν και ενημερωτικά φίλε μου τα περιοδικά. (αν και το διαδίκτυο μάλλον τα προλαβαίνει.) Ακόμα και οι διαφημίσεις. Άσε που είναι και συντροφιά.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.278

μου θυμιζεις τον ζουραρη :136:
Η σύγκριση με ΄΄ιερά τέρατα΄΄ μου φέρνει ανατριχίλα...Είμαι μικρότερος από αυτόν και δεν αναμένω να τον πλησιάσω ούτε και άμα φτάσω ποτέ τη δική του ηλικία...
Λειτουργούν και ενημερωτικά φίλε μου τα περιοδικά. (αν και το διαδίκτυο μάλλον τα προλαβαίνει.) Ακόμα και οι διαφημίσεις. Άσε που είναι και συντροφιά.
Όλα τα καλά ευθυμογραφήματα είναι διασκεδαστική συντροφιά...:126:

Reaction score
55

Σύμφωνα με αυτά που εγραψα στην προηγούμενη σελίδα, συμφωνούμε, αλλά δεν είναι σωστό να τα ονομάζουμε ευθυμογραφήματα συλλήβδην, γιατί υπάρχουν και πραγματικοί δημοσιογράφοι- ριβιούερς και όπως έχω δει να γράφονται μπούρδες, έχω δει να γράφονται και αξιόπιστα τεστ (το διαπίστωσα στην πράξη, αγοράζοντας φυσικά).
Και εν πάση περιπτώσει το να έχει το νέο τεύχος του ΗΧΟΥ τεστ του νέου 3D βιντεοπροβολέα της LG είναι ενημέρωση. Να κράξουμε τα κακώς κείμενα, αλλά να μην τα ισωπεδώνουμε όλα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα

Reaction score
55

Αν και νομίζω ,πως ο φίλος πιο πανω με τα "ευθυμογραφήματα" έκανε χιούμορ, δε θα ήθελα να πικραθούν άνθρωποι ,που ναι μεν δε γνωρίζω, αλλά με δίδαξαν πολλά, από τα 14 μου, που ξεκινησα να διαβάζω σχετικά με τον ήχο. Τι είναι η ευαισθησία των ηχείων, γιατί δεν αγοράζουμε με το βατ, τι ρόλο παίζει το τροφοδοτικό, τι είναι δίδρομο ηχείο, direct drive, κλπ, κλπ. Βασικές γνώσεις, που δεν ήταν εύκολο να τις έχεις παλιά και που πολλοί αγνοούν και σήμερα, παρά την έλευση του διαδικτύου.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.784

... και όπως έχω δει να γράφονται μπούρδες, έχω δει να γράφονται και αξιόπιστα τεστ (το διαπίστωσα στην πράξη, αγοράζοντας φυσικά)...
Πες κανένα παράδειγμα ντε...

Reaction score
55

Αναφέρομαι στον ΗΧΟ , που παλιά συμπεριλάμβανε πολλά εισαγωγικά άρθρα και σε ηλικία δική μου, που το περιοδικό αυτό ήταν η μοναδική μου πηγή.

Reaction score
1.847

Σύμφωνα με αυτά που εγραψα στην προηγούμενη σελίδα, συμφωνούμε, αλλά δεν είναι σωστό να τα ονομάζουμε ευθυμογραφήματα συλλήβδην ...
Δεν ονομάστηκαν συλλήβδην από άλλους, αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα. Κατά βάθος συμφωνούμε. Λες:
... υπάρχουν και πραγματικοί δημοσιογράφοι- ριβιούερς ...
και λέω ότι υπάρχουν και κάποιοι που γράφουν κριτικές (reviews) χωρίς καν να έχουν ανοίξει τη συσκευασία! :111: Όχι ακριβώς μεμονωμένα περιστατικά, αν με εννοείς ... :125:

Εξάλλου το ρητό λέει ότι όταν μιλάει η αγορά οι υπόλοιποι να σιωπούμε. Και η αγορά δείχνει μια καταφανή πτωτική πορεία κυκλοφορίας των μέσων που μεταφέρουν τις κριτικές, δηλαδή των σχετικών περιοδικών. :121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735
Νεότερο μέλος
Marioslion