Ενα ηχείο

Reaction score
0
Καλησπέρα σας !!!
Σας χαιρετά ένα ολοκαινουριο μέλος και καλος σας βρήκα
Λογο του οτι ειμαι ασχετος με ηχεια οποιος απο το forum μπορει να βοηθειση τον ευχαριστώ. Εχω το daewoo lanos 2010 μοντελο και μου καηκε το μπροστα δεξι ηχειο οποιος ξερει που μπορω να βρω το ανταλακτικο του θα του εχω υποχρεωση
βρηκα διαφορα αλλα επρεπε να κανω καινουριες τρυπες στη πορτα οτι βοηθεία θελετε ειμαι στην διαθεση σας και σας ευχαριστώ πολύ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.063

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Ενά ηχείο

Κατ αρχήν ρώτα στην Daewoo.

Αν δεν έχουν λύση , πας σ ενα μαγαζί car stereo , αλλά θα πάρεις ζευγάρι ηχείων.

Reaction score
0

H daewoo δεν τα εχει καθόλου σε 2 μαγαζια που πήγα δεν εχουνε το μεγεθός τους ειναι 20w 4Ω και ώς λύση μου ειπαν να κανω καινουριες τρυπες στην πόρτα οπου το αποφευγω αν ξερεις καποιο μαγαζι που μπορω να τα βρω θα με βοηθεισεις πολύ και ας πάρω ζευγάρι δεν με νοιαζει αυτο

Reaction score
1

Ψάχνεις τα ηχεία που έχει η Daewoo στο αμάξι? Εδώ δεν τα ξέρει καν η ίδια η εταιρία...

Κάνε την υπέρβαση και προτίμησε έναν καλό εγκαταστάτη να σου βάλει ένα after-market ζευγάρι να το λήξεις όμορφα το θέμα.

Reaction score
41

H daewoo δεν τα εχει καθόλου σε 2 μαγαζια που πήγα δεν εχουνε το μεγεθός τους ειναι 20w 4Ω και ώς λύση μου ειπαν να κανω καινουριες τρυπες στην πόρτα οπου το αποφευγω αν ξερεις καποιο μαγαζι που μπορω να τα βρω θα με βοηθεισεις πολύ και ας πάρω ζευγάρι δεν με νοιαζει αυτο

Αρχικά, καλώς ήρθες στην παρέα του AVsite.

Η καλύτερη λύση είναι προφανώς να βάλεις ένα νέο σετ ηχείων εμπρός, κατά προτίμηση διαιρούμενα (ξεχωριστά το woofer/midbass χαμηλά στην πόρτα, ξεχωριστά το tweeter ψηλά στην πόρτα).
Που μένεις? :121:

Reaction score
0

Αρχικά, καλώς ήρθες στην παρέα του AVsite.

Η καλύτερη λύση είναι προφανώς να βάλεις ένα νέο σετ ηχείων εμπρός, κατά προτίμηση διαιρούμενα (ξεχωριστά το woofer/midbass χαμηλά στην πόρτα, ξεχωριστά το tweeter ψηλά στην πόρτα).
Που μένεις? :121:
Κυψέλη λεβεντία !!!
αποφευγω της καινουριες τρυπές στη πορτα αλλα αμα δεν υπάρχει αλλή λυση εκει θα καταλείξω

Reaction score
41

Κυψέλη λεβεντία !!!
αποφευγω της καινουριες τρυπές στη πορτα αλλα αμα δεν υπάρχει αλλή λυση εκει θα καταλείξω

Δεν μιλάω για τρύπες ή τροποποιήσεις στο εσωτερικό.
Μιλάω για σετ ηχείων που θα απογειώσουν το ηχητικό αποτέλεσμα και το αυτοκίνητο θα φαίνεται μαμά!

Έχεις πμ :121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.092
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21