Ενα BDP-S1 στον χειρούργο

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Αυτές για να μην νομίσετε κάποιοι οτι είναι "κλεμένες..."

Αυτές για να το θαυμάσετε απο όλες τις πλευρές.

Τo ΕΚΛΠΗΚΤΙΚΟ Player της Sony απολαύστηκε για μιάμιση βδομάδα κάτω απο τον MAX (σάλια και σαγώνια στο πάτωμα....) και πλέον βρίσκεται στη Γερμανία στον προσωπικό μου "χειρούργο" ώστε να αποκτήσει άλλη μία "οδό" (λέγε με HDSDI) και να κουμπώσει πάνω στο Crystalio II VPS3800 στην αντίστοιχη θύρα.

Οι ψαγμένοι του ήχου, θα μείνουν άκτρως ικανοποιημένοι, δεν είναι WADIA αλλά "παίζει" καλά.
Επιστρέφει οσονούπω......

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μιλαααα κακουργε, που μου εβαλες και ταμπελακι χειρογραφο επανω.
Ποσο καλυτερα να δειξει με το SDI εεεεε?wall_1

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Ποσο καλυτερα να δειξει με το SDI εεεεε?wall_1
Ααααα, βιάζεσε και χάνεις τη γλύκα....
Αυτο το BNC να περιμένεις....είναι σαν να τη πρώτη καψούρα!

Οσο για σένα άμα το δεις τι κάνει με καλά δισκάκια θα ανωμαλιάσεις....:cool_1:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.857
Off Topic...
Βαγγέλη όλα καλά, μόνο που επειδή σέρνεται το photobucket σέρνεται και το θέμα και το έχουμε στην 1η σελίδα. Γιατί δεν βάζεις τις φωτογραφίες σου στην πλατφόρμα?

Reaction score
133
Απάντηση: Ενα BDP-S1 στον χειρούργο

Μόλις έφτασε στα χέρια μου το τελευταίο τεύχος του Widescreen Review με δοκιμή του Sony. Αναφέρω ενδεικτικά από το συμπέρασμα: "The BDP-S1's Blu-Ray Disc image quality is as perfect as I have seen from any format or playback hardware. The 1080p image quality is spectacular and even better if the 1080 display supports 24p. DVD upsampling is amazing for the best DVDs."

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
υπαρχει καποιος που πιστευει αυτα που γραφουντα περιοδικα?:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
δηλαδη ? υπαρχουν περιοδικα μεν και δε, εννοεις για τα ντοπια η τα ξενα?
τα ντοπια εχουν φημη που δεν χρειαζεται να σχολιασω γιατι δεν φτανουν τοσες σελιδες οσα τευχη εχω στο υπογειο
τωρα για τα ξενα δεν απεχουν και πολυ απο τα ελληνικα αλλα τοσα τευχη ξενα εχω στο υπογειο
και το βασικοτερο αν εσυ η εγω γραφαμε σε ενα περιδικο ασχετης προελευσης σιγουρα θα ειχαμε τις συμπαθειες και τις αντιπαθειες μας και οχι μονο.
Δεν φτιαχνονται οι φημες τυχαια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.310
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90