Ενδιαφέρομαι για αγορά ποιοτικού cd transport

Reaction score
7
Το συγκεκριμένο cd player θέλω να το χρησιμοποιήσω ως transport cd player με ψηφιακή coaxial ποιοτική έξοδο. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το dac του όσο με ενδιαφέρει η ποιότητα του transport. Επιθυμώ να είναι μαύρο και σε λεπτή γραμμή "thin line" ύψος μέχρι 12 πόντους ώστε να χωράει στο έπιπλο που πρέπει να τοποθετηθεί. Να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.Τα χρήματα που διαθέτω είναι μέχρι 600,00 ευρώ. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με pm.

Reaction score
21
Απάντηση: Ενδιαφέρομαι για αγορά ποιοτικού cd transport

Για δες κι αυτό εδώ: http://lampizator.eu/shop/viewitem.php?productid=146. Για φθηνό αλλά πολύ καλό transport με χαμηλό προφίλ. Αν το αποκτήσεις και μένεις Αθήνα θα ήθελα να το ακούσουμε και στο δικό μου σύστημα αν δε σου είναι μεγάλος κόπος.

Reaction score
34

Aν υπάρχει ενδιαφέρον για το player που πουλάω εδώ :

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?110716-%D0%FE%EB%E7%F3%E7-SONY-DVP-NS92V

το συζητάμε με pm.

Πολύ λίγο χρησιμοποιημένο, σε άριστη κατάσταση, super audio cd συμβατότητα, δυνατότητα εσωτερικών αναβαθμίσεων... (σχετικά forum στο εξωτερικό έχουν ήδη τροποποιήσει πολλά 92). Με λίγο ψάξιμο στο google θα δείτε για τί player μιλάμε.

Reaction score
7

Ενδιαφέρουσα περίπτωση!!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και ένας Έλληνας Τεχνικός; Τι διαφορά τεχνογνωσίας πρέπει να έχει; Πάντως σε ευχαριστώ, θα το ερευνήσω...

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
178

Αχ αυτο το επιπλο !!!

Reaction score
21

Ο λόγος που σου πρότεινα μια ακρόαση είναι διότι έχω κάνει κάποια μετατροπή σε κάτι αντίστοιχο (με βάση αυτά που περιγράφει στο site) και θέλω να δω αν έχει καμιά σχέση το τελικό αποτέλεσμα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam