Ενεργά για σαλόνι.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
Το volume control του ifi ειναι μονο για τα ακουστικα και οχι για την εξοδο!
Γιαυτο και η ερώτηση πιο πάνω
Edit:εκτος αν η έκδοση αυτή(performance) έχει μεταβλητή έξοδο :oops:
To volume λειτουργεί κανονικά και στην έξοδο σε όλα τα NEO iDSD

Και μάλιστα full balanced αν επιλέξουμε.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
@gonis , δες manual , σελίδα 4, variable/fixed επιλογή.

Μάλιστα έχει αναλογικό volume και όχι ψηφιακό.

Με κλειστή την συσκευή, πατάς το volume knob και μετά ανοίγεις την συσκευή (power button) και μετά επιλέγεις.

Αναλυτικά:

gonis

Luger
Reaction score
12.416
@gonis , δες manual , σελίδα 4, variable/fixed επιλογή.

Μάλιστα έχει αναλογικό volume και όχι ψηφιακό.

Με κλειστή την συσκευή, πατάς το volume knob και μετά ανοίγεις την συσκευή (power button) και μετά επιλέγεις.

Αναλυτικά:
thx Γιωργο,μολις γλυτωσα ενα volume controller και ενα εξτρα καλωδιο:)
Επίσης διαβάζουμε το manual των συσκευων που χρησιμοποιουμε:roflmao:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
thx Γιωργο,μολις γλυτωσα ενα volume controller και ενα εξτρα καλωδιο:)
Επίσης διαβάζουμε το manual των συσκευων που χρησιμοποιουμε:roflmao:
Δεν γλυτώνεις εύκολα....θες και ένα καλό τροφοδοτικό για το ΝΕΟ iDSD, ανεβάζει απόδοση κάθετα!

Επίσης, καλό είναι να διαβάζουμε και manual, για να χρησιμοποιούμε και τα γυαλιά πρεσβυωπίας μας...:D

Reaction score
2.827
Έχω τα Sonos στο εξοχικο μου. Αξίζουν δεν έχουν καλώδια...ευκολία κτλ. Έχω και το γουφερ πολύ δυνατό σφιχτό...εάν ήταν να πω κάτι σε αρνητικο είναι ότι δεν θα σε ξεσηκωσουν με το άκουσμα τους είναι κάπως αποστειρωμενα για τα γούστα μου.
Όταν τελειώσεις με το true play παίξε με το eq ώστε να πάψουν να είναι αποστειρωμένα

Reaction score
0
Δεν θέλω ασύρματα, οπότε, όσο καλά και να είναι τα sonos ξέρω ότι θα με εκνευρισουν.

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,ψαχνω κ εγω ενεργα ηχεια.σκεφτομαι για τα tannoy gold 7.επειδη ειμαι ασχετος ομως,εχω ενα προβλημα.πως θα συνδέσω τα ηχεια αυτα με την τηλεόραση;η τηλεοραση εχει μονο οπτικη.κατι σαν το ifi audio που ειπε ο kontinos;το sub πως θα το συνδεσω.το sub ειναι το svs sb 1000 pro και αυτη την στιγμη δουλευει με τα ηχεια edifier r2750 που εχουν εξοδο sub out.ευχαριστω για την οποια βοηθεια και συγνωμη αν ειμαι off topic.

Reaction score
5.612
Σε ενδιαφέρει μονο ο ήχος από την τηλεόραση η θέλεις να συνδέσεις και άλλες πηγές με τα ηχεία ?

Reaction score
1.247
Καλησπερα σε ολους.για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,ψαχνω κ εγω ενεργα ηχεια.σκεφτομαι για τα tannoy gold 7.επειδη ειμαι ασχετος ομως,εχω ενα προβλημα.πως θα συνδέσω τα ηχεια αυτα με την τηλεόραση;η τηλεοραση εχει μονο οπτικη.κατι σαν το ifi audio που ειπε ο kontinos;το sub πως θα το συνδεσω.το sub ειναι το svs sb 1000 pro και αυτη την στιγμη δουλευει με τα ηχεια edifier r2750 που εχουν εξοδο sub out.ευχαριστω για την οποια βοηθεια και συγνωμη αν ειμαι off topic.
Μία καλή και σχετικά οικονομική λύση που θα σε βοηθήσει να ενσωματώσεις σωστά το subwoofer σου είναι μαζί με τα όποια ηχεία και προμήθεια ενός miniDSP2x4 HD. Θα σου δώσει λύση σε πολλά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Έχει εισόδους ψηφιακές και αναλογικές με δυνατότητα ελέγχου έως και 4 ηχεία/subwoofer. Έτσι πχ αν θελήσεις, λέω εγώ τώρα😅, ένα ακόμη svs sb 1000 pro θα μπορέσεις να κάνεις αυτό που πρέπει.

Reaction score
0
Σε ενδιαφέρει μονο ο ήχος από την τηλεόραση η θέλεις να συνδέσεις και άλλες πηγές με τα ηχεία ?
Μονο απο την τηλεόραση,στην καλυτερη περίπτωση να χρειαστω και ενα cd player,αλλα και πάλι δυσκολο.εχω βολευτει με το spotify και η γυναίκα με e radio.

Reaction score
0
Μία καλή και σχετικά οικονομική λύση που θα σε βοηθήσει να ενσωματώσεις σωστά το subwoofer σου είναι μαζί με τα όποια ηχεία και προμήθεια ενός miniDSP2x4 HD. Θα σου δώσει λύση σε πολλά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Έχει εισόδους ψηφιακές και αναλογικές με δυνατότητα ελέγχου έως και 4 ηχεία/subwoofer. Έτσι πχ αν θελήσεις, λέω εγώ τώρα😅, ένα ακόμη svs sb 1000 pro θα μπορέσεις να κάνεις αυτό που πρέπει.
Ναι το σκεφτομαι και για 4 ηχεια και για αλλο ενα sub,αυτο ειναι αληθεια.για αρχη θελω 2 ενεργα γιατι αισθανομαι οτι δεν ακουω με τα edifier😂απλα θελω το πλατος τους να μην ξεπερναει τα 23 εκ.(στην χειρότερη περιπτωση)το ιδανικο θα ηταν 22 εκ. γιατι δεν χωραει στο επιπλο στην τηλεόραση.οσο για το μπασο απλα γαζωνει,το sub ειναι τρομερο.εχεις να μου προτείνεις καποιο mini dsp;με το συγκεκριμένο θα εχω volume απο αυτο;

Reaction score
1.247
Ναι το σκεφτομαι και για 4 ηχεια και για αλλο ενα sub,αυτο ειναι αληθεια.για αρχη θελω 2 ενεργα γιατι αισθανομαι οτι δεν ακουω με τα edifier😂απλα θελω το πλατος τους να μην ξεπερναει τα 23 εκ.(στην χειρότερη περιπτωση)το ιδανικο θα ηταν 22 εκ. γιατι δεν χωραει στο επιπλο στην τηλεόραση.οσο για το μπασο απλα γαζωνει,το sub ειναι τρομερο.εχεις να μου προτείνεις καποιο mini dsp;με το συγκεκριμένο θα εχω volume απο αυτο;
Αυτό που σου έγραψα δες (volume, remote, DSP και αν θες μέχρι Dirac βάζεις) που τα κάνει όλα και είναι σχετικά οικονομικό. Αν θέλεις βέβαια μπορείς να πας παραπάνω αλλά νομίζω θα σε καλύψει το miniDSP HD.

Reaction score
0
Αυτό που σου έγραψα δες (volume, remote, DSP και αν θες μέχρι Dirac βάζεις) που τα κάνει όλα και είναι σχετικά οικονομικό. Αν θέλεις βέβαια μπορείς να πας παραπάνω αλλά νομίζω θα σε καλύψει το miniDSP HD.
[/ΠΑΡΑΘΕΤΩ, ΑΝΑΦΟΡΑ]
Οπότε εαν πάρω ενα τετοιο πως θα γινει η συνδεσμολογία;με πηγη την τηλεόραση,δυο ηχεια και ενα sub για αρχη.παιρνω ενα τετοιο και ξεμπερδευω;

Reaction score
1.247
Yes...Είσοδος optical από TV και στις εξόδους τα ενεργά ηχεία και sub. Υπάρχει πολύ υλικό να δεις net και στο Forum.

Reaction score
0
Yes...Είσοδος optical από TV και στις εξόδους τα ενεργά ηχεία και sub. Υπάρχει πολύ υλικό να δεις net και στο Forum.
[/ΠΑΡΑΘΕΤΩ, ΑΝΑΦΟΡΑ]
Τοσο απλο;με εσωσες φιλε... ευχαριστώ πολυ!και το volume απο που θα το ελεγχω;κανονικα απο το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης;

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.100
Η ένταση δε θα μπορεί να ρυθμίζεται πλέον από το χειριστήριο της τηλεόρασης. Εάν δε σας βολεύει να έχετε 2 διαφορετικά χειριστήρια (ποιον βολεύει άλλωστε) θα πρέπει να προμηθευτείτε επίσης ένα προγραμματιζόμενο (προς αντικατάσταση των 2 εργοστασιακών).

Reaction score
0
Η ένταση δε θα μπορεί να ρυθμίζεται πλέον από το χειριστήριο της τηλεόρασης. Εάν δε σας βολεύει να έχετε 2 διαφορετικά χειριστήρια (ποιον βολεύει άλλωστε) θα πρέπει να προμηθευτείτε επίσης ένα προγραμματιζόμενο (προς αντικατάσταση των 2 εργοστασιακών).
[/ΠΑΡΑΘΕΤΩ, ΑΝΑΦΟΡΑ]
Δηλαδη;τι χειριστηριο πρεπει να προμηθευτω;ειναι καποια συγκεκριμενα;να πω την αληθεια δεν με πειραζει να εχω δυο,θα κανω μια υποχωρηση.αλλά θα ηθελα να μαθω τι ακριβως και πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.100
Δεν είναι ακριβά. Απλά πρέπει να επιλεγεί κάποιο με δυνατότητα "αντιγραφής" εντολής IR. Αμφιβάλλω πως θα υπάρχει κάποιο με ενσωματωμένους τους κωδικούς για το MiniDSP.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489