Ενεργα Ηχεια (κατα προτιμιση) ROISTER

Reaction score
0
καλησπερα παιδια,
εχω γραφτει στο φορουμ αρκετο καιρο αλλα πρωτη φορα ποσταρω!!
εχω ενα πολυ χαμηλο μπατζετ στα 200-300ευρω και σε μια συζητηση που ειχα με εναν βετερανο του ηχου εχοντας ηχεια σε καθε σημειου του σπιτιου (ακομη και στο μπανιο) γι αυτα τα χρηματα μου προτεινε τα IQ της roister καθως ειναι ενεργα στα 60w-rms κ ετσι δν θα χρειασττει να παρω ενισχυτη.τα θελω για συνδεση αποκλειστικα με λαπτοπ.το λαπτοπ κινειται σε 2 χωρους οπως κ τα ηχεια...κρεβατοκαμαρα που ειναι στα 10τμ κ σαλονοκουζινα στα 28τμ.λογω μεγαλης ευαισθησιας (95db) στα 10τμ θα ειναι πολυ καλα...στο σαλονι θα εχω προβλημα???αν βρω καποιον ενισχυτη (γτ δεν παιζει να αγορασω - καθως πρεπει φοιτητης!!) μπορω να τον συνδεσω με τα ενεργα??οπως επισης μπορω να συνδεσω και καποιο sub-woofer με αυτα??
αυτες ειναι οι ερωτησεις μου,δεν παιζω παιχνιδια μονο μουσικη ακουω αυστηρα ROCK-οχι τοσο μεταλ θελω να ακουω πολυ καλα την κιθαρα...

χαρακτηριστικα κομματια που θελω να απολαμβανω ειναι το παρακατω....http://www.youtube.com/watch?v=pFhoEA6w5MQ

ευχαριστω εκ των προτερων και παρακαλω την βοηθεια σας.

Reaction score
0
Απάντηση: Ενεργα Ηχεια (κατα προτιμιση) ROISTER

Να πω οτι υπαρχουν στον κωτσοβολο σε τιμη ευκαιριας(??) απο 215 το παζαρευεις στα 187!

Reaction score
37

Θα σου πω την χαζογνώμη μου.
Είχα τα Silk 100 & Silk 120 και για Rock κλπ ήταν γ@μ@τ@.

Τα IQ τα γλυκοκοίταζα για μία περίοδο για να καλύψω κάποιον χώρο μου.

Βέβαια απο τα Silk εώς τα IQ έχουν περάσει και ~15 χρόνια.

Όμως νομίζω (δεν είμαι ειδικός) πως δεν σε καλύπτουν αρκετά για 25τμ για όταν θα θέλεις να γκαζώσεις την στάθμη.

Reaction score
2.226
καλησπερα παιδια,
εχω γραφτει στο φορουμ αρκετο καιρο αλλα πρωτη φορα ποσταρω!!
εχω ενα πολυ χαμηλο μπατζετ στα 200-300ευρω και σε μια συζητηση που ειχα με εναν βετερανο του ηχου εχοντας ηχεια σε καθε σημειου του σπιτιου (ακομη και στο μπανιο) γι αυτα τα χρηματα μου προτεινε τα IQ της roister καθως ειναι ενεργα στα 60w-rms κ ετσι δν θα χρειασττει να παρω ενισχυτη.τα θελω για συνδεση αποκλειστικα με λαπτοπ.το λαπτοπ κινειται σε 2 χωρους οπως κ τα ηχεια...κρεβατοκαμαρα που ειναι στα 10τμ κ σαλονοκουζινα στα 28τμ.λογω μεγαλης ευαισθησιας (95db) στα 10τμ θα ειναι πολυ καλα...στο σαλονι θα εχω προβλημα???αν βρω καποιον ενισχυτη (γτ δεν παιζει να αγορασω - καθως πρεπει φοιτητης!!) μπορω να τον συνδεσω με τα ενεργα??οπως επισης μπορω να συνδεσω και καποιο sub-woofer με αυτα??
αυτες ειναι οι ερωτησεις μου,δεν παιζω παιχνιδια μονο μουσικη ακουω αυστηρα ROCK-οχι τοσο μεταλ θελω να ακουω πολυ καλα την κιθαρα...

χαρακτηριστικα κομματια που θελω να απολαμβανω ειναι το παρακατω....http://www.youtube.com/watch?v=pFhoEA6w5MQ

ευχαριστω εκ των προτερων και παρακαλω την βοηθεια σας.
Θέε μου τι γκρουπάρα είναι αυτή; Κοίτα και κάτι επαγγελματικό σε αυτά τα λεφτά, πχ http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=5534

Reaction score
0

μαλλον αυτα θα ηθελες να μου προτινεις TRUTH B2031 και οχι τα TRUTH B2031P γιατι τα 2α ειναι παθητικα και οπως ανεφερα δεν παιζουν λεφτα για ενισχυση...παω με παροπιδες ειναι το μονο σιγουρο. απλα ρωτησα αν μπορω αργοτερα στα IQ να βαλω sub κ ενισχυτη και αν κανουν για τν μουσικη που θελω γτ στην λαμια που βρισκομαι δν ειναι ευκολο να βρω να τα ακουσω.και τελος το σπιτι δν ειναι μονοκατοικια εχω αυτον που μου το νοικιαζει απο πανω και απο κατω αλλον ενοικο :133::108::121::130:

Reaction score
0

Reaction score
2.226
Re: Απάντηση: Ενεργα Ηχεια (κατα προτιμιση) ROISTER

μαλλον αυτα θα ηθελες να μου προτινεις TRUTH B2031 και οχι τα TRUTH B2031P γιατι τα 2α ειναι παθητικα και οπως ανεφερα δεν παιζουν λεφτα για ενισχυση...παω με παροπιδες ειναι το μονο σιγουρο. απλα ρωτησα αν μπορω αργοτερα στα IQ να βαλω sub κ ενισχυτη και αν κανουν για τν μουσικη που θελω γτ στην λαμια που βρισκομαι δν ειναι ευκολο να βρω να τα ακουσω.και τελος το σπιτι δν ειναι μονοκατοικια εχω αυτον που μου το νοικιαζει απο πανω και απο κατω αλλον ενοικο
Όντως βλακεία μου, τα ενεργά ήθελα να προτείνω! Πάντως παίζουν πολύ όμορφα, και υπάρχει και ομόσταβλο σαμπάκι. Τώρα για τις λεπτομέρειες των συνδέσεων...

Reaction score
25.446

θα το εψινα γι αυτα εδω http://www.djmarket.gr/%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-behringer-eurolive-b210d-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AC-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-watt-p-2400.html

αλλα νομιζω τα πουλανε σε αυτη την τιμη το τεμαχιο και οχι το ζευγαρι.επισης πως ξερω ποσα watt rms ειναι αυτα??
εσυ χρειαζεσαι κατι σε studio monitor και οχι PA (το λινκ ειναι για PA) τα οποια για οικιακη χρηση ειναι περισσοτερο για παρτυ κλπ

Reaction score
0

ωραια το λυσαμε το θεμα.τωρα με την ενταση τι θα κανω???εννοω θα ρυθμιζω απο το pc μονο??γιατι διαβασα οτι υστερουν στην ρυθμιση εντασης...βασικα χαζη ερωτηση αλλα πρεπει να την κανω ως απειρος,οταν τσιτονω την ενταση απο το pc θα χτυπαει 60wrms???κ κατι ακομη τα IQ (δν αναφερει ο κωτσοβολος) αλλα το ζευγαρι περνεις με 200ευρω...(?)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.