Ενισχυτής και ηχεία

Reaction score
0
γεια χαρά σε όλους.
η ανάγκη για αλλαγή του παλαιού μου ηχοσυστηματος με κάνει να ζητήσω τη γνώμη σας.
συγκεκριμένα θελω να μου προτείνεται κατι σε ραδιοενισχυτή και 2 ηχεία δαπέδου.
ο χώρος μου ειναι περιπου τα 50τμ και το διαθέσιμο ποσό περιπου τα 800ευρω.
η χρήση που προορίζονται ειναι περισσότερο για μουσικη,αλλα θα ήθελα να υπάρχει και η δυνατότητα για home cinema
στα διάφορα καταστήματα που πήγα(media markt,plaisio)ειδα κάποιους συνδυασμούς,αλλα μάλλον μπερδεύτηκα
ψάχνω λοιπον για ενα δοκιμασμένο πακέτο ραδιοενισχυτή και 2 ηχεία που έχετε καλη γνώμη.

εχω μεγάλη στενότητα χρόνου μιας και πρέπει η αγορά να γινει το αργότερο μέχρι την παρασκευή

ευχαριστω.

Reaction score
0
ηχεία αυτα Wharfedale Diamond 9.4
και ενισχυτής denon avr 1708 πως σας φαίνεται?

επίσης για ηχεία και αυτα Roister Emphasis 25
και ενισχυτη Marantz SR4002 ή Yamaha RX-V663

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Καλησπέρα

Η χρήση για home cinema θα περιλαμβάνει και πολυκάναλο ήχο ή μόνο στεροφωνικό?

Reaction score
0
προς το παρών στερεοφωνικό.
το θεμα ειναι οτι η ποιότητα περιορίζεται μιας και υπάρχει εγκατάσταση καλωδίων εσωτερικά των τοίχων μέτριας ποιοτητας

να πρσθεσω οτι η tv ειναι μια sony v2010 46 περσινό μοντέλο και το dvd samsung hd870 παλι περσινό μοντέλο,τα οποία και δεν ξέρω τη δυνατότητες έχουν με αυτά που θέλω να πάρω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Προσωπικά προτιμώ την σειρά 8 της wharfedale(μάλλον δεν αξίζει η διαφορά τιμής με την 9) και τα ροιστερ που αναφέρεται είναι αρκετά ποιοτικά ηχεία και μάλλον ευκολοδήγητα.
Για πηγή μην αγοράστε τπτ ακόμα(θα φθηνήνουν τα blue ray)οπότε το θέμα είναι ο ενισχυτής.
Εδώ θα παρακαλούσα κάποιο άλλο μέλος να δώσει τα φώτα του γιατί σε αυτές τις κατηγορίες τιμής έχω σκοταδισμό.

Reaction score
6
Μπορείς να βρεις τον Marantz SR4002 και τα Tannoy Mercury F4 που έχουν 91 dB ευαισθησία και θα παίξουν πολύ δυνατά.
Έτσι θα έχεις και μουσικό και δυνατό αποτέλεσμα μαζί σε αυτά τα χρήματα. :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent