28 Απριλίου 2011 #1 T torero Μηνύματα 4 Reaction score 0 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να πουλήσω τα παρακάτω αλλά δεν έχω ιδέα πόσο. Εάν θέλετε παρακαλώ προτείνετε amplifier radio speakers Αγορασμένα 2000. Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παρτι παρα μόνο για νορμαλ οικιακή χρήση. Σε καλή κατάσταση Ευχαριστώ
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να πουλήσω τα παρακάτω αλλά δεν έχω ιδέα πόσο. Εάν θέλετε παρακαλώ προτείνετε amplifier radio speakers Αγορασμένα 2000. Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παρτι παρα μόνο για νορμαλ οικιακή χρήση. Σε καλή κατάσταση Ευχαριστώ
28 Απριλίου 2011 #2 T torero Μηνύματα 4 Reaction score 0 Απάντηση: Προτείνετε παρακαλώ τιμη Χιλια συγνώμη, πρώτο ποστ και έμελε να το βαλω σε λάθος θέση. Ήθελα να το βάλω στον "ηχο" :121:
Απάντηση: Προτείνετε παρακαλώ τιμη Χιλια συγνώμη, πρώτο ποστ και έμελε να το βαλω σε λάθος θέση. Ήθελα να το βάλω στον "ηχο" :121:
28 Απριλίου 2011 #3 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 81.261 Reaction score 105.083 Απάντηση: Προτείνετε παρακαλώ τιμη Πρέπει να βάλεις όμως υποχρεωτικά τιμές. http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=58309
Απάντηση: Προτείνετε παρακαλώ τιμη Πρέπει να βάλεις όμως υποχρεωτικά τιμές. http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=58309
28 Απριλίου 2011 #4 T torero Μηνύματα 4 Reaction score 0 Απάντηση: Προτείνετε παρακαλώ τιμη Συγνώμη. Ας το θέσουμε αλλιώς: 250 ευρώ είναι τίμια τιμή;
28 Απριλίου 2011 #5 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 81.261 Reaction score 105.083 Απάντηση: Προτείνετε παρακαλώ τιμη Αν ενδιαφέρει κάποιον, θα σου πει αν είναι πολλά ή λίγα. Βέβαια καλά θα ήταν να έβαζες ξεχωριστά τιμές για το καθένα, αλλά αν θέλει κάποιος ένα κομμάτι θα σε ρωτήσει. Αναμονή λοιπόν! :107:
Απάντηση: Προτείνετε παρακαλώ τιμη Αν ενδιαφέρει κάποιον, θα σου πει αν είναι πολλά ή λίγα. Βέβαια καλά θα ήταν να έβαζες ξεχωριστά τιμές για το καθένα, αλλά αν θέλει κάποιος ένα κομμάτι θα σε ρωτήσει. Αναμονή λοιπόν! :107:
29 Απριλίου 2011 #6 asikamin Μηνύματα 4.411 Reaction score 4.145 Απάντηση: Ενισχυτής-ράδιο-ηχεία χρώμα, περιοχή, κατάσταση τηλεκοντρολ?