Εδώ και κάποια χρόνια είμαι κάτοχος ενός δικάναλου ενισχυτή
TEAC AB-X 7R.
Πρόκειται για το μικρό μέλος μια σειράς 2 HiFi ενισχυτών που είχε σχεδιάσει η THULE για την TEAC.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο του και επαρκεί για τις ανάγκες μου.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω το τηλεχειριστήριο του,
καθώς ήταν εκθεσιακό κομμάτι και είχε χαθεί. Τώρα πια που δεν είμαι εργένης (όπως όταν τον είχα αγοράσει) συνειδητοποιώ ότι ακούμε λιγότερο μουσική (ή την TV από το στερεοφωνικό) λόγω έλλειψης ευκολίας αυξομείωσης της έντασης!
Το τηλεχειριστήριο ήταν απλό, μόνο για αυξομείωση της έντασης.
Οι προσπάθειες μου με την εδώ αντιπροσωπία της Teac (προ 1~2 ετών) και με το [email protected] δεν απέδωσαν και βέβαια έχω δοκιμάσει καμιά 10ρια από τα universal τηλεχειριστήρια.
Αν μπορεί κάποιος φίλος ας βοηθήσει
είτε με κάποιο link
είτε με κάποια πρόταση για τηλεχειριστήριο
είτε με κάποια ιδέα για την αντιγραφή της συγκεκριμένης συχνότητας (είναι μονό αυξομείωση της έντασης)
Υ.Γ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και αν άνοιξα το thred σε λάθος περιοχή, παρακαλώ παραπέμπστε με!
TEAC AB-X 7R.
Πρόκειται για το μικρό μέλος μια σειράς 2 HiFi ενισχυτών που είχε σχεδιάσει η THULE για την TEAC.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο του και επαρκεί για τις ανάγκες μου.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω το τηλεχειριστήριο του,
καθώς ήταν εκθεσιακό κομμάτι και είχε χαθεί. Τώρα πια που δεν είμαι εργένης (όπως όταν τον είχα αγοράσει) συνειδητοποιώ ότι ακούμε λιγότερο μουσική (ή την TV από το στερεοφωνικό) λόγω έλλειψης ευκολίας αυξομείωσης της έντασης!
Το τηλεχειριστήριο ήταν απλό, μόνο για αυξομείωση της έντασης.
Οι προσπάθειες μου με την εδώ αντιπροσωπία της Teac (προ 1~2 ετών) και με το [email protected] δεν απέδωσαν και βέβαια έχω δοκιμάσει καμιά 10ρια από τα universal τηλεχειριστήρια.
Αν μπορεί κάποιος φίλος ας βοηθήσει
είτε με κάποιο link
είτε με κάποια πρόταση για τηλεχειριστήριο
είτε με κάποια ιδέα για την αντιγραφή της συγκεκριμένης συχνότητας (είναι μονό αυξομείωση της έντασης)
Υ.Γ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και αν άνοιξα το thred σε λάθος περιοχή, παρακαλώ παραπέμπστε με!