Ενισχυτής TEAC AB-X 7R και Τηλεχειριστήριο.

Reaction score
0
Εδώ και κάποια χρόνια είμαι κάτοχος ενός δικάναλου ενισχυτή
TEAC AB-X 7R.

Πρόκειται για το μικρό μέλος μια σειράς 2 HiFi ενισχυτών που είχε σχεδιάσει η THULE για την TEAC.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο του και επαρκεί για τις ανάγκες μου.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω το τηλεχειριστήριο του,
καθώς ήταν εκθεσιακό κομμάτι και είχε χαθεί. Τώρα πια που δεν είμαι εργένης (όπως όταν τον είχα αγοράσει) συνειδητοποιώ ότι ακούμε λιγότερο μουσική (ή την TV από το στερεοφωνικό) λόγω έλλειψης ευκολίας αυξομείωσης της έντασης!
Το τηλεχειριστήριο ήταν απλό, μόνο για αυξομείωση της έντασης.

Οι προσπάθειες μου με την εδώ αντιπροσωπία της Teac (προ 1~2 ετών) και με το [email protected] δεν απέδωσαν και βέβαια έχω δοκιμάσει καμιά 10ρια από τα universal τηλεχειριστήρια.

Αν μπορεί κάποιος φίλος ας βοηθήσει
είτε με κάποιο link
είτε με κάποια πρόταση για τηλεχειριστήριο
είτε με κάποια ιδέα για την αντιγραφή της συγκεκριμένης συχνότητας (είναι μονό αυξομείωση της έντασης)

Υ.Γ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και αν άνοιξα το thred σε λάθος περιοχή, παρακαλώ παραπέμπστε με!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Ενισχυτής TEAC AB-X 7R και Τηλεχειριστήριο.

Πολύ καλός ενισχυτής. Ο μεγαλύτερος (AB-X10) είχε μεν περισσότερη ισχύ αλλά απ' ότι θυμάμαι δεν είχε τηλεχειρισμό. Λογικά λόγω κατασκευής θα ταιριάζει με κάποιο τηλεκοντρόλ της Thule.

Reaction score
13
Γνωριζεις εαν ο Τηλεχειρισμος γινεται με Infrared ή με RF ?
Λεει τιποτε σχετικο το μανιουαλ ?
Βλεπεις να υπαρχει "ματι" (κατι σαν LED) για ληψη Infrared στην προσοψη ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ενισχυτής TEAC AB-X 7R και Τηλεχειριστήριο.

Πολύ καλός ενισχυτής. Ο μεγαλύτερος (AB-X10) είχε μεν περισσότερη ισχύ αλλά απ' ότι θυμάμαι δεν είχε τηλεχειρισμό. Λογικά λόγω κατασκευής θα ταιριάζει με κάποιο τηλεκοντρόλ της Thule.
Έχω και τον μεγάλο!
εχει περισσοτερη ισχύ,
όντως δεν έχει τηλεχειρισμό
και ...
...(στα δικά μου αυτιά!) έχει χειρώτερο ήχο (πιο τραχύ και πιο μηχανικές χριές) απο τον μικρό!

Reaction score
0
Γνωριζεις εαν ο Τηλεχειρισμος γινεται με Infrared ή με RF ?
Λεει τιποτε σχετικο το μανιουαλ ?
Βλεπεις να υπαρχει "ματι" (κατι σαν LED) για ληψη Infrared στην προσοψη ?
Υπάρχει "ματι" για την λήψη Infrared στην πρόσοψη.

Reaction score
13
Υπάρχει "ματι" για την λήψη Infrared στην πρόσοψη.

Αρα δεν ισχυει αυτο που σκεφτηκα.
Λυπαμαι.
Παντως υπαρχουν καποια ευτελη Universal τηλεκοντρολ που προγραμματιζονται για διαφορες συσκευες, οχι μονο τηλεορασεις. Εαν ειχες αρκετη υπομονη με ενα απ αυτα θα εβρισκες καποια στιγμη το κωδικα για την συσκευη σου. αλλα ειναι ... τρεχαγυρευε

Reaction score
0
Στο mediamarkt ειχε πριν λιγο καιρο προγραμματιζομενο τηλεκοντρολ με 10 ευρα,Το πηρε ενας φιλος μου και μου ειπε οτι βρισκει μονο του τον κωδικο οποιασδηποτε συσκευης.
Μαλλον κατι τετοιο θελεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam