Ενισχυτἠς λυχνίας 211για επισκευή ή ανταλλακτικά

Reaction score
2
211amp8.JPG
211amp7.JPG
211amp6.JPG
211amp5.JPG
211amp4.JPG
211amp3.JPG
211amp2.JPG
211amp1.JPG
211amp10.JPG

Επειδη δεν έχω τον χρόνο να αχοληθώ μαζι του και για να αδειαζει λιγο ο χώρος δινω τον ενισχυτή του τιτλου όπως είναι (AS IS).
Κατασκευάστηκε πριν 10 περίπου χρονια απο ειδικο και αρθρογράφο του παλαιότερου εντυπου του χώρου. Εγω αγόραζα τα υλικά και εκείνος τα μονταριζε.
Λειτουργικά ποτε όμως δεν σταθεροποιήθηκε, συνολικά να λειτούργησε καμια 30αρια ώρες και αυτες για δοκιμές. Θυμαμαι επαιζε φανταστικα με κάτι ηχεια triangle antal που ειχα τότε. Το πρόβλημα του ήταν που εβγαζε κάποιες φορες ενα χαμηλόηχο τρίξιμο απο το δεξί του κανάλι. Ο "ειδικός" προσπάθησε κανα 2 φορες να το φτιαξει χωρις επιτυχία. Ζητούσε και συνεχεια χρήματα και κάποια στιγμή κατέληξε αιμοραγία και τον παρατησα.

Εχει αλουμινένιο κουτι 3 χιλ. παχος αν θυμαμαι καλά και επένδυση ξύλινη μασιφ ελιά
Εχει πολύ καλους μτ εξόδου και ενα γομαρώδη τοροειδή τροφοδοσίας
Βασεις λυχνιών κεραμεικές
και αντιστασεις πολλες στρατιωτικού τύπου (όπως τις ελεγε ο εΙδικός)
Μαζι δίνω δώρο και δυο (2) λυχνίες 211 (penta labs) καθώς επίσης και δυο (2) λυχνίες 6A3 Sylvania (Made in USA !)
Τον ηλεκτρολυτικό τον εβγαλα για να δείτε τα χαρακτηριστικά του.

Ειμαι σιγουρος οτι κάποιος που ξέρει με λιγη προσωπική εργασία (και 2 λυχνίες 6SN7) θα εχει εναν ενισχυτή αναφοράς και υπερπολλαπλασιας αξίας.

Επισυνάπτω φωτογραφίες και ότι αποριες με ρωτατε παρακαλω με πμ.

Τιμή που ζητώ τα 350 ευρώ. Παρακαλώ οχι ανταλλαγες

PS οποιος ενδιαφερεται ερχεται και βλέπει απο κοντα (Αθήνα/Γλυφαδα), επίσης το κουβάλημα δικό σας γιατι ζυγίζει πάνω απο 30 kg

ευχαριστώ

Reaction score
118
Καλημέρα,
με ενδιαφέρει. Παρακαλώ πάρε με τηλέφωνο για να μιλήσουμε.
6956850077 Γιώργος
Ευχαριστώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.106
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo