Επείγον !!!!!, αγορά ενισχυτή

Reaction score
3
καλημέρα! Εχω σκοπο να αγορασω τον ΗΚ 255 αλλα μόλις βρήκα μια πααααααρα πολυ καλη προσφορα για τον harman kardon 354 κοντα στα 450€.
Παρακαλώ οποιος μπορεί να με συμβουλέψει...
Ευχαριστώ πολυ.

Reaction score
7
Απάντηση: Επείγον !!!!!, αγορά ενισχυτή

καλημέρα! Εχω σκοπο να αγορασω τον ΗΚ 255 αλλα μόλις βρήκα μια πααααααρα πολυ καλη προσφορα για τον harman kardon 354 κοντα στα 450€.
Παρακαλώ οποιος μπορεί να με συμβουλέψει...
Ευχαριστώ πολυ.
Ο 354 είναι Αμερικάνικο μοντέλο και δεν εισάγεται στην ευρώπη. Είναι ο 355 στην ουσία αλλά με άλλη μουτσούνα. Θα σου τον φέρουν από Αμερική; Αν ναι, φρόντισε να πάρεις και step-down transformer για τη διαφορετική τάση του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Reaction score
3

ναι βασικα τον βρηκα στο ebay, αυτος που τον δίνει λεει οτι ειναι καινουργιος και τον δίνει 460 δολαρια....!!! (370€....!!!!!!!!!!!). Εδω βλεπω οτι ο 255 εχει 550€ καινεουργιος.
Step-down transformer μπορω να βρω και ελλαδα ετσι δεν ειναι?? Aκομη κ αν μου βγει στα ιδια λεφτα με τον 255 , με εξοδα αποστολης και Step-down transformer, κατα τη γνωμη σου αξίζει 1ον να αγορασω κατι απο ebay... , και 2ον σε σχεση με τον 255 απο ελλαδα με εγγυησεις κτλ κτλ...???

Ευχαριστω πολυ.

Reaction score
0
Τα έξοδα αποστολής για 14 κιλά από Αμερική θα σου βγουν πάνω από 100-150$ σίγουρα!

Άσε που κατά πάσα πιθανότητα θα στο σταματήσουν και στο τελωνείο για δασμούς, λόγω όγκου/βάρους του δέματος...

Reaction score
3

Συνοψίζοντας, απο τα παραπάνω μάλλον δεν αξίζει η εν λόγω αγορά οπότε θα παω με τον Harman kardon 255... Αλλωστε οι καλές κριτικές για τον ενισχυτη είανι ενα πολυ καλο υπερ. Ευχαριστώ πολυ (subcode και stros ) για την άμμεση απάντηση.

Να ειστε καλα.

Reaction score
2
Φίλε moutsougoulis αφού σε ενδιαφέρει ο 255 να τον αναζητήσεις τώρα στο ebay.de. Υπάρχει πωλητής με 100% feedback που ξεστοκάρει σε ιδιαίτερα καλές τιμές. Για πληροφορίες πμ :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas