Επείγον αγορά 46-47 αρας μεχρι 1000 ευρω!!!

Reaction score
0
Καλησπερα σε όλους,

Οπως έγραψα και στον τίτλο τα διδυμάκια μου 1 έτους μου χτυπήσαν το πάνελ κατω αριστερά και σπάσαν την οθόνη.Η τηλεώραση είναι παλια lcd 40in samsung οπότε αυτη θα την δώσω στην μάνα μου και πάω για αλλη.

Οπότε θέλω τα φώτα σας για μια 46-47 και μεχρι 800-1000 ευρώ με τα εξής

1.Η χρήση είναι 80% Tv και 20% monitor
2.Δεν με ενδιαφέρει να ειναι 3D αλλα να είναι Full HD
3.Να είναι DLNA και smart Tv (αν γίνεται να εχει ελευθερο το internet και οχι σε συγκεκριμένες σελίδες)

Αυτά πιστεύω οτι δεν ζητώ και πολλά αρκεί να την κρατήσω αρκετώ καιρό.Please βοηθήστε με γιατί είναι άσχετος απο tv
μην πάω και πάρω καμία πατάτα.Γιατί αυτή που μου είπαν στα mediamarkt για super την είδα μέτρια στο google λογω του οτι ειναι 50hz πραγματικα.
Αυτήν εδω μου είπαν LG 47LM670S 3D LED TV 47''

Ετσι εχω είμαι μεταξυ των παρακάτω.Ακριβες και ποιο οικονομικες.Τα παρακάτω μου τα προτειναν σε γειτονικο φορουμ.

http://www.skroutz.gr/s/3005505/Sams...46F6400AW.html
http://www.skroutz.gr/s/3009646/Pana...X-L47ET60.html

Αν ανέβω στα λεφτά λέω τις παραπάνω.

http://www.skroutz.gr/s/1948841/Samsung-UE46EH6030.html
http://www.skroutz.gr/s/2460327/Toshiba-46TL938G.html

Ευχαριστω εκ των προτέρων

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292
Απάντηση: Επείγον αγορά 46-47 αρας μεχρι 1000 ευρω!!!

Τα καλύτερα smart περιβάλλοντα είναι της Lg και της Samsung.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292

Και η 670 απ' ότι ξέρω 100άρι πανελ έχει.
Ουσιαστικά LG και Panasonic χρησιμοποιούν τα ίδια panel (ΙPS).Αυτό μεν μπορεί να έχει μειονεκτήματα στο μαύρο,αλλά προσφέρει καλύτερες γωνίες θέασης και επιτρέπει καλύτερο χειρισμό στα χρώματα.
Από αυτές που έβαλές το καλύτερο Value for money το έχει η 670,ως απερχόμενο μοντέλο.
Αν θες κάτι απ την νέα φουρνία η Samsung φαίνεται να έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά.Τουλάχιστον όσον αφορά το DLNA και τις Smart δυνατότητες είναι μπροστά σε σχέση με την Panasonic.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Επείγον αγορά 46-47 αρας μεχρι 1000 ευρω!!!

Και η 670 απ' ότι ξέρω 100άρι πανελ έχει.
Ουσιαστικά LG και Panasonic χρησιμοποιούν τα ίδια panel (ΙPS).Αυτό μεν μπορεί να έχει μειονεκτήματα στο μαύρο,αλλά προσφέρει καλύτερες γωνίες θέασης και επιτρέπει καλύτερο χειρισμό στα χρώματα.
Από αυτές που έβαλές το καλύτερο Value for money το έχει η 670,ως απερχόμενο μοντέλο.
Αν θες κάτι απ την νέα φουρνία η Samsung φαίνεται να έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά.Τουλάχιστον όσον αφορά το DLNA και τις Smart δυνατότητες είναι μπροστά σε σχέση με την Panasonic.
Αν η lg ειναι 100 πραγματικ θα την πάρω αλλα διάβασα οτι είναι 50hz. Και ότι σε ποδόσφαιρο αφήνει μαύρη ουρά η μπάλλα.Αν και δεν βλεπω μπάλλα απλά ένα απο τα αρνητικά της.Σε samsung πια λες?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292

Δεν έχω δει τις καινούργιες οπότε ό,τι και να σου πω..

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Απάντηση: Επείγον αγορά 46-47 αρας μεχρι 1000 ευρω!!!

Αν η lg ειναι 100 πραγματικ θα την πάρω αλλα διάβασα οτι είναι 50hz. Και ότι σε ποδόσφαιρο αφήνει μαύρη ουρά η μπάλλα.Αν και δεν βλεπω μπάλλα απλά ένα απο τα αρνητικά της....
Αν μας πεις που το διάβασες ότι είναι 50Ηz να ενημερωθούμε κι εμείς θα ήταν ότι καλύτερο.
Γιατί μέχρι σήμερα, που το μοντέλο είναι απερχόμενο, ξέρουμε ότι το panel της σειράς LM670 είναι καθαρό κατοστάρι...:smile:

Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου αν δεις το υλικό που θες προσεκτικά σε κάποιο κατάστημα.
Πάρε ένα στικάκι με fullHD αρχείο (πχ Ματρόσκα ή TS) και βάλτο να παίξει.
Απλά θα διαπιστώσεις κι εσύ την απρόσκοπτη κίνηση που έχει.

Αν πάλι θες να ψαχτείς, διάβασε τεστάκια που έχουν παρουσιαστεί σε διάφορα αναγνωρισμένα sites.
Έτσι θα μπορέσεις να κατανοήσεις ότι απλά οι "ειδήμονες" είναι αρκετοί (ιδιαίτερα στην Ελλάδα) και καλό θα είναι να κρατάς και μικρό καλάθι.
Εμπιστεύσου τις επίσημες πληροφορίες της κάθε εταιρίας ή έγκριτων sites που κάνουν reviews.

Πχ:
"...Now on to the most important aspect of this TV, the picture quality. LG itself says a lot of work into it to have both 2D and 3D viewing, so it promised in any case much good. As with the specification of this model should do it with a 400Hz picture technology (which realistically at 100Hz thing) but you’ll still get Edge Lit LED backlight with local dimming."

Ολοκληρωμένο το review εδώ!:thumbsup:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επείγον αγορά 46-47 αρας μεχρι 1000 ευρω!!!

Μακάρι αν ειναι ετσι παω να την παρω και αυριο.Παρακατω ειναι τα Post με τα αρνητικα.

if there is one thing I'd love to see in the future it's a resolution to the motion handling on the set, maybe that's not something that can be solved with software, but it really is the only bad thing about this set (imho) so a fix would be fantastic. Symptoms are typically seen on footie with a small black tail when the ball moves at speed and a general banding/smearing of the image when the camera pans across the pitch. It can be noticeable in other types of tv, almost always where there is a large area of the same colour. Fingers crossed! Frankly, I'll put up with it, but a fix would be very welcome.

http://www.avforums.com/forums/lcd-l...thread-24.html

I got sore eyes from watching everything from soccer/football/hockey to normal scenes with a zoomed in face that turned around because I could either see double when things moved around or everything was just blurry.

http://www.avforums.com/forums/lcd-l...thread-16.html

With real world content that would manifest as black trails and ghosting artefacts.

http://www.avforums.com/forums/hardw...tv-review.html

Limited motion resolution, making this set a bit hopeless with fast moving sport and gaming

http://www.techradar.com/reviews/aud...articleContent

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292

Το λοιπόν:
Όλες οι LED τηλεοράσεις παρουσίαζουν τέτοια θέματα όταν δεν ειναι ενεργοποιήμενοι οι αλγόριθμοι βελτίωσης κίνησης καθότι το μεγιστο της ανάλυσης των πανελ είναι οι 300 γραμμες.Αυτό φαίνεται και στα τεστ που δημοσιεύει το hdtvtest.co.uk ( ΙΜΗΟ το πιο αξιόπιστο site αυτή την στιγμή).

Reaction score
0

Το λοιπόν:
Όλες οι LED τηλεοράσεις παρουσίαζουν τέτοια θέματα όταν δεν ειναι ενεργοποιήμενοι οι αλγόριθμοι βελτίωσης κίνησης καθότι το μεγιστο της ανάλυσης των πανελ είναι οι 300 γραμμες.Αυτό φαίνεται και στα τεστ που δημοσιεύει το hdtvtest.co.uk ( ΙΜΗΟ το πιο αξιόπιστο site αυτή την στιγμή).
Βρήκα και αυτά
LM660T/LM670T και οι δύο Motion Clarity Index,MCI=400Hz
http://www.lg.com/uk/cinema3d/cinema3d/cinema3d.jsp

http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-42...ge=Calibration

Motion resolution = 300 lines =50Hz panel

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας, τελικά πήρα την Lg670 910 ευρώ απο το Πλαίσιο και είμαι υπερ ευχαριστημένος.Το magic control είναι όλα λεφτά.Σε σχέση με την παλιά μου φαίνεται ferrari με Punto.Το smart tv έχει πολλές δυνατότητες.Τώρα θέλω διάβασμα για την ρυθμίσω οσο το δυνατόν καλύτερα.Το μόνο που σκάλωσα οτι η οθόνη εχει μια σκληρή μεμβράνη οπως το screen protector στα κινητά.Στις οδηγίες διάβασα οτι αν η οθόνη εχει φιλμ να μην το βγαζουμε.Ευτυχως γιατι ήμουν στο τσάκ να το βγάλω.Αυτά ευχαριστώ και πάλι

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292

Καλοθέατη!!

Reaction score
1.815

Μεγειές το καινούριο "εργαλείο"!:thumbsup:
Το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις είναι η "αναβάθμιση λογισμικού" έτσι ώστε να σου κατεβάσει τα νεα applications για Nova Sports & Eurosport, όπως επίσης και τις διορθώσεις των bugs. Στο application "3D World" έχει πολλά ντοκυμαντέρ και ταινίες με 3D περιεχόμενο, όλα δωρεάν!

Κάρφωσε το σκληροδίσκι με τις ματρόσκες σου και ξεκίνα θεάσεις!!
Έχω την εντύπωση ότι θα σε χάσουμε από το AVSite καθώς ...δε θα σηκώνεσαι από τον καναπέ σου!:biggrin:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.188

Καλορίζικη, καλοθέατη!:thumbsup:

Reaction score
0

Μεγειές το καινούριο "εργαλείο"!:thumbsup:
Το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις είναι η "αναβάθμιση λογισμικού" έτσι ώστε να σου κατεβάσει τα νεα applications για Nova Sports & Eurosport, όπως επίσης και τις διορθώσεις των bugs. Στο application "3D World" έχει πολλά ντοκυμαντέρ και ταινίες με 3D περιεχόμενο, όλα δωρεάν!

Κάρφωσε το σκληροδίσκι με τις ματρόσκες σου και ξεκίνα θεάσεις!!
Έχω την εντύπωση ότι θα σε χάσουμε από το AVSite καθώς ...δε θα σηκώνεσαι από τον καναπέ σου!:biggrin:
Αστα να πάνε, την ημέρα που την πήρα απο τις 4 το απογευμα μεχρι της 2 το βράδυ την επεξεργαζόμουν.Την αναβάθμιση την ζήτησε μόνη της.Τα 3D Wold είναι γαμ@το....Τώρα κατεβάζω full ταινίες 3D αλλα τρελά αρχεία απο 50 μέχρι 65GB.
Που να δείς το gran tourismo σε 3D στο playstation.....Kόλαση!!!!!!!!!!!!!

Και μια ερώτηση.Κατέβασα το piranha 3D και η οθόνη χωρήστικε στα δύο παίζοντας τα ιδια!!!!!!
Θέλει κανένα πρόγραμμα που τα ενώνει?????????

Reaction score
1.815

Και μια ερώτηση.Κατέβασα το piranha 3D και η οθόνη χωρήστικε στα δύο παίζοντας τα ιδια!!!!!!
Θέλει κανένα πρόγραμμα που τα ενώνει?????????
Στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης (είτε στο magic remote είτε στο βασικό της) πατάς το κουμπί "3D" σε πάει σε ένα μενού.
Εκεί επιλέγεις το "side by side". Στο βγάζει με εικονίδιο και είναι το δεύτερο στην οριζόντια γραμμή (δυο εικόνες η μια δίπλα στην άλλη).
Αφού το πατήσεις η τηλεόραση θα σου εμφανίσει μια οδηγία να φορέσεις τα 3D γυαλιά καθώς ενεργοποιήθηκε η 3D λειτουργία.

Τα υπόλοιπα είναι εύκολα για σένα! Χαλαρώνεις στον καναπέ σου, ή ακόμα και ξαπλώνεις πλάγια φορώντας ένα από τα 4 γυαλιά της συσκευασίας και απολαμβάνεις τις τρεις διαστάσεις της 3D ματροσκίτσας που χμμμ ...πλήρωσες!:biggrin:

...Που να δείς το gran tourismo σε 3D στο playstation.....Kόλαση!!!!!!!!!!!!!
Το Grand tourismo αν δεν κάνω λάθος έχει λειτουργία Dual Play.
Δηλαδή σου χωρίζει την εικόνα σε δυο μέρη μισή μισή (πάνω και κάτω).

Σύμφωνα με την παραπάνω οδηγία (πατάς το 3D κουμπί κλπ) μπορείς να παίξεις φορώντας τα ειδικά dual play γυαλιά και να βλέπεις σε ολόκληρη την οθόνη το δικό σου αυτοκίνητο, ενώ ο αντίπαλος παίχτης θα βλέπει αντίστοιχα το δικό του.

Πχ, εσύ αν παίζεις με κόκκινο αυτοκίνητο κι εγώ (ο αντίπαλος) με μπλε, θα βλέπουμε ο καθένας μας σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την οθόνη της τηλεόρασης την πίστα που τρέχουμε, εγώ με το μπλε κι εσύ με το κόκκινο!
Δυστυχώς για σένα, αν παίξουμε διπλό παιχνίδι, θα φας σκόνη ...από το μπλε!:roflmao:

Reaction score
13

Αν η lg ειναι 100 πραγματικ θα την πάρω αλλα διάβασα οτι είναι 50hz. Και ότι σε ποδόσφαιρο αφήνει μαύρη ουρά η μπάλλα.Αν και δεν βλεπω μπάλλα απλά ένα απο τα αρνητικά της.Σε samsung πια λες?
παντα καλοθεατη!! αυτο που γραφεις με την "ουρα" πρεπει να εχει σχεση και με το σημα. το παρατηρησα για πρωτη φορα στον αγωνα μαλαγα - πορτο στην ερτhd 1080i. ομως εχω δει παρα πολους αγωνες στο ιδιο καναλι hd χωρις προβλημα. η tv μου ειναι μια LG 37" LE.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δεν είναι θέμα σήματος, είναι το γνωστό πρόβλημα όλων των LCD, σε CRT και plasma δεν παρουσιάζεται...

Reaction score
13
Απάντηση: Re: Επείγον αγορά 46-47 αρας μεχρι 1000 ευρω!!!

Δεν είναι θέμα σήματος, είναι το γνωστό πρόβλημα όλων των LCD, σε CRT και plasma δεν παρουσιάζεται...
καλημερα... και ομως φιλε μου το εχω παρατηρησει και σε plasma της lg 720p 42". το ιδιο εκνευριστικο ηταν. το παιχνιδι ηταν σαμπντορια - βερντερ σε κανονικη μεταδοση. δε θυμαμαι καναλι, προκριματικα ηταν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.027
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic