Επικοινωνία ΑΠΟ tv ΣΕ monitorPc (όχι το αντίθετο).

Reaction score
0
Καλή σας ημέρα.
Εάν χρειάζεται κάποιος να περάσει την εικόνα από την TV του, στο Pc monitor του και να σώνει όποιο στιγμιότυπο θέλει, αυτό, με ποιο τρόπο είναι εφικτό ?
Φαντάζομαι μέσω καλωδίου hdmi, αλλά απαιτείται και ειδικό software ?
Προσοχή. Δεν θέλω να έχω tv στο pc μου (αυτό γνωρίζω πώς γίνεται).
Θέλω να έχω στο pc μου, ότι συμβαίνει στο μεγάλο μου tv/monitor, είτε αυτό είναι ένα παιχνίδι Xbox που το παίζουν τα παιδιά στο monitor/tv, είτε μια εκπομπή που απεικονίζεται σ΄ αυτό.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.147
Μα και να συνδεθεί με monitor, πώς θα σωθεί ένα screenshot αφού το PC θα είναι σε άλλη είσοδο και αμέτοχο?

Μόνο με κάρτα στο PC. Γονδολέτααα!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επικοινωνία ΑΠΟ tv ΣΕ monitorPc (όχι το αντίθετο).

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μπορείτε να γίνετε ποιο συγκεκριμένος παρακαλώ ?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.147
Όταν το δει ο συντονιστής των υπολογιστών, θα σας απαντήσει.

(Παλιότερα μπορούσε να γίνει με capture card ή κάρτα γραφικών καταγραφή video, και διάλεγες καρέ.)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επικοινωνία ΑΠΟ tv ΣΕ monitorPc (όχι το αντίθετο).

Σας ευχαριστώ και αναμένω.

Reaction score
6.911
Απάντηση: Επικοινωνία ΑΠΟ tv ΣΕ monitorPc (όχι το αντίθετο).

υπαρχουν καρτες με hdmi in που μπορουν με αναλογο software να κανουν εγγραφη ή capture απο εξωτερικες πηγες (dvd,camera,δεκτη).

απο μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτα,μαλλον ομως ειναι λιγο τσιμπημενες σε τιμη

http://www.blackmagicdesign.com/products/intensity/

https://www.google.gr/search?q=CARD...ml0AXTq4HoAg&ved=0CAkQ_AUoAA&biw=1366&bih=653

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

1. Καμία τηλεόραση δεν έχει έξοδο εικόνας
2. Όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν δυνατότητα PVR από τον ψηφιακό τους δέκτη και μόνο
3. Υπάρχει δυνατότητα capture σήματος από game consoles ή άλλων ξεκλείδωτων συσκευών με ειδικές κάρτες ή εξωτερικές συσκευές.

Roxio Game Capture

Hauppauge Colossus
With the Colossus HDMI input port, you can record HD video at up to 1080i from any un-encrypted HDMI source!
Note: Unencrypted HDMI comes from the Xbox 360 plus most video cameras. Most cable and satellite TV set top boxes encrypt HDMI output, so you cannot record from these sources.
The Colossus amazing recording quality allows personal archival of your favorite TV programs. Record your TV programs in HD, then burn them onto a standard DVD disk (up to two hours) in a high definition AVCHD format.
Colossus connects to any component video equipped HD set top box. Colossus also has standard definition composite input so you can record your old home video tapes and then burn onto a DVD disk.
Windows Media Center in Windows 7 can now record cable TV and satellite TV programs using Colossus plus your home cable or satellite set top box. All you need is Colossus and our special Windows Media Center plug-in.
Hauppauge HD PVR (συνολικά 4 διαφορετικές λύσεις)

BlitzBox GamePro•1080

Reaction score
0

@tanto & @gkontoletas σας ευχαριστώ πολύ.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.347
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent