Επιλογή ηχείων

Reaction score
0
Φτιάχνω ένα ηχοσύστημα και έχω καταλήξει στον harman ΗΚ-980 για ενισχυτή.
Τα ηχεία όμως με προβληματίζουν.Όσο συζητάω,διαβάζω και ακούω μπερδεύομαι. :119:
Έχω λοιπόν μια λίστα με τα υποψήφια για να ακούσω τη γνώμη σας.

JBL ES-80
KLIPSCH RF-42
TANNOY Mercury V4
Wharfedale Diamond 10.4
Q-Acoustics 2050i
Roister 8.2

Η μουσική που θα ακούω είναι rock κυρίως.

Reaction score
198
Απάντηση: Επιλογή ηχείων

καλημερα φιλε μου
εχω τον hk 980 σχεδον 3 μηνες και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, και τα klipsch rf52 5ημερων τα ακουσα αρκετες φορες πριν τα παρω, και οσο τα ακουγα τοσο πιο πολυ μου αρεσαν.
απ οτι μου ειπαν(tyler) και εμενα ειναι καλο μοτσαρισμα και τελικα ειχαν δικιο:116:
τα ηχεια εχουν καλα μεσαια καλο μπασο και προσωπικα η κορνα δεν με κουραζει καθολου, και ειναι και ευκολα στην οδηγηση (96db ευαισθησια)
αν καταληξεις σε klipsch νομιζω οτι αξιζει να πας στα rf52 αν βεβαια μπορεις οικονομικα και αν σε περνει ο χωρος
τα ηχεια τα πηρα 665 (ηταν η καλυτερη τιμη που βρηκα) σε γνωστο μαγαζι
ο ενισχυτης δεν ειναι καπου τονισμενος (μπασα πριμα) σε σχεση με αλλους που ειχα ακουσει πριν τον παρω

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Δυστυχως τα Roister 8.2 εχουν να φανουν 1.5 χρονο στην αγορα και τα ιχνη της εταιριας εχουν χαθει.

Απο αυτα που αναφερεις τα πιο αξιολογα και allrounder μοντελα ειναι τα Q-Acoustics 2050i , TANNOY Mercury V4 . Απο τα υπολοιπα θα αφηνα εξω τα Wharfedale γιατι ειναι πολυ "στεγνα" ηχεια χωρις αρμονικο πλουτο κ εκταση υψηλα. Τα ES80 ειναι ενθουσιωδη ηχεια τονισμενα στα ακρα, αλλα μην περιμενεις χροιες και μεσαια. Τα Klispch ειναι επισης ενθουσιωδη αλλα με καλυτερα μεσαια και υψηλα και εχουν το αβανταζ της υψηλης ευαισθησιας, τουτεστην θα χεις εντασεις και ογκο χωρις να πιεζεις τον ενισχυτη. Εξαιρετικο ματσαρισμα με τον 980 που ειναι ματ ηχοχρωματος ενισχυτης.

Reaction score
0

Τα Klipsch και εμένα που τα άκουσα μου άρεσαν πολύ.
Θα προσπαθήσω να βρω να ακούσω και τα q-acoustics και τα tannoy.
Θα ρίξω βέβαια και μια ματιά στα Polk αφού πέσανε στο τραπέζι. :119:
Το ματσάρισμα που ανέφερε ο tyler θα παίξει μεγάλο ρόλο βέβαια!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ο 980 θα παιξει και τα αλλα 2 προτεινομενα το ιδιο καλα. τα Polk καλα ηχεια μονιτορ χαρακτηρα αν και αγνωστη εταιρια εδω, απλα η αντιπροσωπεια ειναι στη Θεσσ/κη (directed.gr) και δεν θα βρεις να τα ακουσεις ευκολα.

Reaction score
198

Τα Klipsch και εμένα που τα άκουσα μου άρεσαν πολύ.
Θα προσπαθήσω να βρω να ακούσω και τα q-acoustics και τα tannoy.
Θα ρίξω βέβαια και μια ματιά στα Polk αφού πέσανε στο τραπέζι. :119:
Το ματσάρισμα που ανέφερε ο tyler θα παίξει μεγάλο ρόλο βέβαια!
τα q acoustics που ηθελα να ακουσω δεν τα βρηκα σε καποιο καταστημα, οποτε παρε τηλ εδω http://www.kinotechniki.gr/ μηπως τα εχουν διαθεσημα αν εισαι αθηνα

Reaction score
0

Κακό αυτό με τα Polk.
Ελπίζω τουλάχιστον να βρω τα 2050i εκεί που είπε ο Στράτος
γιατί να πάρω ηχεία χωρίς να τα ακούσω προφανώς και γίνεται.
Τα tannoy νομίζω θα τα βρω σχετικά εύκολα πάντως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut