Επιλογή καλωδίου Hdmi & optical

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά,
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα
καλώδια της εταιρείας ``Monster`` για Hdmi & οπτική...

Ευχαριστώ πολύ...

Reaction score
0
Απάντηση: Επιλογή καλωδίου Hdmi & optical

Μακριά από καλώδια Monster. Τζάμπα λεφτά.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Δε νομιζω πως η Monster Cable αξιζει τετοιους αφορισμους .......

Ειναι μια σπουδαια εταιρεια και εδω και 2 δεκαδες χρονια τουλαχιστον εχει βοηθησει πολλα ηχοσυστηματα να ξεδιπλωσουν τις ηχητικες αρετες τους .

Τα καλωδια εμποδιζουν το σημα ...τα καλυτερα καλωδια το εμποδιζουν λιγοτερο . Ψαχτειτε λοιπον και ακουστε η δειτε πριν αγορασετε . Τοτε θα κανετε επιτυχημενες αγορες .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Μαρινο η μονστερ μεσουρανουσε πριν 24 χρονια σε ελληνικο και ξενο τυπο.Πλεον το μονο ακριβο καλωδιο ειναι το σιγκμα ρετρο (ουσιαστικα ενα παλιο καλωδιο ηχειων ).Πλεον εξελισει μονο hdmi , κατα τα αλλα ο καθενας λεει οτι θελει .Προσωπικα την θεωρω σοβαρη μιας και εχει δωσει δειγματα σοβαροτητας σε παλαιοτερες σειρες, και βυσματα.Πλεον ειναι μια καλη - τιμια - ξεπερασμενη εταιρια.Αλλα κανεις δεν εχει το δικαιωμα να θαβει την #1 εταιρια σε πωλησεις.....

Reaction score
0

Το να λες σε κάποιον τη γνώμη σου δεν νομίζω ότι θεωρείται "θάψιμο εταιρείας", έτσι? Δεν πιστεύω ότι η Monster θα πέσει έξω στις πωλήσεις της επειδή την "έθαψα". Άλλωστε δημοκρατία έχουμε, ελευθερία λόγου έχουμε και τη γνώμη σου έχεις κάθε δικαίωμα να την λες. Τώρα γιατί θίχτηκες δεν μπορώ να καταλάβω, εκτός κι αν είσαι μέτοχος ή εκτός κι αν έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά σε καλώδια Monster και το έχεις μετανιώσει. Μπορεί να κατάλαβα και λάθος. Πάντως το να συμβουλεύεις κάποιον να μην δώσει τόσα λεφτά για ένα καλώδιο δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό/κατακριτεό. Κι εγώ έχω χρυσοπληρώσει καλώδια χωρίς να είμαι σίγουρος ότι ήταν απαραίτητο.

Reaction score
0

Το να λες σε κάποιον τη γνώμη σου δεν νομίζω ότι θεωρείται "θάψιμο εταιρείας", έτσι? Δεν πιστεύω ότι η Monster θα πέσει έξω στις πωλήσεις της επειδή την "έθαψα". Άλλωστε δημοκρατία έχουμε, ελευθερία λόγου έχουμε και τη γνώμη σου έχεις κάθε δικαίωμα να την λες. Τώρα γιατί θίχτηκες δεν μπορώ να καταλάβω, εκτός κι αν είσαι μέτοχος ή εκτός κι αν έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά σε καλώδια Monster και το έχεις μετανιώσει. Μπορεί να κατάλαβα και λάθος. Πάντως το να συμβουλεύεις κάποιον να μην δώσει τόσα λεφτά για ένα καλώδιο δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό/κατακριτεό. Κι εγώ έχω χρυσοπληρώσει καλώδια χωρίς να είμαι σίγουρος ότι ήταν απαραίτητο.
Επίσης όποιος θέλει ας διαβάσει και αυτό

http://gizmodo.com/266616/the-truth-about-monster-cable

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ας το δουμε απο την αρχη, γιατι τσαμπα?
πηρες κατι της μονστερ και το συγκρινες με κατι ισοτιμο ή και πιο φτηνο και το μονστερ σε απογοητευσε?
Οσο αφορα την μονστερ και καθε μονστερ δεν ειναι ουτε μετοχος ουτε υπεργολαβος της.Οποτε μπορω και εγω να λεω και εγω οτι θελω.
Το μοτο μου ειναι οτι ακουν τα αυτια μου.Το τι γραφει ο καθενας στο δυκτιο δεν με αφορα .
Μετα απο πολλων πολλων χρονων δοκιμων , και μετα απο επαφη με αρκετα ατομα απλα για να εχω καποιες εξτρα γνωμες .Μπορω να πω οτι κακα καλωδια δεν υπαρχουν, απλα καλα και καλυτερα.

Reaction score
0

Εσύ τα έχεις πάρει για να τα δοκιμάσεις σε σύγκριση με άλλα? Αν ναι, τότε μπορείς να πεις με βάση την εμπειρία σου αν αξίζουν τα πολλά extra λεφτά ανά μέτρο που θα δώσεις και να συμβουλέψεις τον mixalis_31 αν πρέπει να τα αγοράσει ή όχι. Εγώ αυτή τη γνώμη την διαμόρφωσα διαβάζοντας και ρωτώντας σε ξένα και ελληνικά forums (όπως αυτό εδώ και το άλλο αντίστοιχο ελληνικό). Κι εγώ ήμουν έτοιμος να πάρω monster πριν καιρό και με παρότρυναν να μην το κάνω. Υπόψιν, μιλάω πάντα για HDMI. Επαναλαμβάνω ότι κι εγώ είμαι κάτοχος ακριβών καλωδίων.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Η αποψη μου ειναι απλα να δειχνω, οχι να προτεινω κατι σαν αγορα.Η μεγαλη μου χαρα ειναι ο αναγνωστης να κρινει μονος του μετα απο δοκιμη, και μετα αγοραζει .Οχι να του το λεω εγω ή ο καθε εγω.Τα μονστερ ειναι απο τα ελαχιστα hdmi που δεν εχω δοκιμασει.Δυστυχως δεν ειναι ευκολο να βρεις τετοια καλωδια στην ελλαδα για δοκιμη.Προσωπικα εχω ενα wirewolrd silver starlight μετρου αγορασμενο απο την αμερικη, και ενα xlo th pro 8μετρο αγορασμενο απο ελλαδα.Εχω δοκιμασει παρεα με αλλους qed-ultralink-audioquest-chord-van den hull -analysis-furutech-oelbach
kimber-taralabs-mit.Αυτα και ισως κατι ακομα που δεν θυμαμαι.
Μπραβο σου για τα καλωδια ευχομαι να εγιναν μετα απο δοκιμες-συγκρισεις.

Reaction score
0

Επειδή δεν μου αρέσει να παρεξηγούμαι με άλλους και μάλιστα χωρίς λόγο θα ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη για την αρχική μου αντίδραση, ήταν λίγο υπερβολική, το παραδέχομαι. Ξέρω ότι έχεις πολύ μεγάλη πείρα στο θέμα του AV και φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με την δική μου ασχετοσύνη. Αυτό φαίνεται για σένα από τα posts σου και την εγκατάσταση που έχεις στο σπίτι σου. Εγώ είμαι κάτοχος Oehlbach και Ultralink καλωδίων. Τα αγόρασα με δική μου πρωτοβουλία (τα Oehlbach τουλάχιστον). Δεν τα έχω κάνει συγκρίσεις - δοκιμές και γι'αυτό θα έχω πάντα μια αμφιβολία για το αν άξιζαν τα λεφτά τους.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη.Δεν τρεχει μια.Δεν παρεξηγω, τα οελμπαχ ειναι καλωδια που βελτιωνονται.Τα ultra ειναι καλη περιπτωση για τα λεφτα τους και σε καποιες περιπτωσεις και πιο ακριβα.Γενικα αν εισαι ευχαριστημενος απο κατι καθεσαι εκει, οσο το ψαχνεις τοσο θα χαλας , εγω εχω σχεδον τελειωσει.Πρεπει να αλλαξουν πολλες καταστασεις για να ανεβω κατηγορια , απο εδω που ειμαι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Και κατι ακομα, χθες εκανα απλα μια τραμπα στα καλωδια ρευματος
και βρηκα κατι που ειχα χασει στον ηχο μου.Οσο γυριζεις μυριζεις.....

Reaction score
0

Και κατι ακομα, χθες εκανα απλα μια τραμπα στα καλωδια ρευματος
και βρηκα κατι που ειχα χασει στον ηχο μου.Οσο γυριζεις μυριζεις.....
Αυτό με το καλώδιο ρεύματος το σκεφτόμουν κι εγώ για την Kuro 5090 που έχω. Αντικρουόμενες απόψεις. Κάποιοι άλλαξαν το καλώδιο ρεύματος παίρνοντας άλλο καλύτερο και είπαν ότι είδαν διαφορά στην εικόνα, άλλοι λένε ότι αυτά είναι @#@$#@@&!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μια δοκιμη θα σε ψησει , αν κανει ,και τι.Μετα αν δεις κατι, μην βγεις να το πεις, γιατι καποιοι θα βγουν να σε φανε.Κατι που δεν ισχυει για την αντιθετη περιπτωση.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Αγαπητε Νodens
η δικη μου ενσταση ηταν στην απαξιωση με μια λεξη . Θεωρητικα με "συνεφερε" μια τετοια κριτικη για εναν απο τους ανταγωνιστες μου . Οπως βλεπω δε , εισαι και κατοχος καποιων "δικων" μου Ultralink . Ομως πιστευω πως η Monster Cable ειναι μια σπουδαια εταιρεια και σιγουρα εχει καλωδια τα οποια ειναι καλα για τα λεφτα που ζηταει (ειτε στη χωρα μας ειτε σε καποιες αλλες αγορες) . Μενει στον καθενα μας να τα δοκιμασει* , αυτα και αλλα και μετα να εκφρασει το σχολιο του .
Στη θεση των καλωδιων της Monster θα μπορουσε να ειναι ενα cd player της Esoteric η ενας κινεζικος ενισχυτης της Cav . Δεν ειναι θεμα καλωδιων .....

Aργυρη εισαι ο απολυτος testerman των HDMI εν ελλαδι !!!!!

*επειδη τα "καλωδια" συγκεντρωνουν πολλα πυρα και αμφισβητησεις για μενα πρεπει να καθιερωθει μια πολιτικη δανεισμου τους , ειδικα στα ακριβα , απο τα καταστηματα η τους αντιπροσωπους . Μονο ετσι καποιος πειθει , το λιγοτερο , για την εμπιστοσυνη του στο προιον .

Reaction score
0

......μην βγεις να το πεις, γιατι καποιοι θα βγουν να σε φανε.......
Χαχαχα!!! Αυτό είναι αλήθεια!

.....Οπως βλεπω δε , εισαι και κατοχος καποιων "δικων" μου Ultralink......
Μου τα είχατε προτείνει ως άριστα καλώδια τότε, χωρίς να ξέρω τότε "τι παίζει" με τα HDMI.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ψηνω τρελλα καρβελια, κοντος ψαλμος αρτζιλουια

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ