Επιλογή τηλεόρασης

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά

Έφτασε η στιγμή τώρα που μπορούμε (sic) να αγοράσουμε μια καινούργια τηλεόραση. Περιμένω προτάσεις

Λεπτομέρειες

1)Απόσταση θέασης.
4,5 μέτρα

2)Χρήση αυτής.
Αποκλειστικά για ταινίες που κατεβάζουμε νόμιμα βεβαίως βεβαίως από το διαδίκτυο. Κατεβάζουμε τα πάντα όλα από mkv 20GB μέχρι avi και mp4. Οι υπότιτλοι είναι ελληνικοί ενσωματωμένη η σε αρχείο! Ο σκληρός δίσκος είναι ethernet

3)Χρηματικό όριο που θέλετε να κινηθείτε.
Αυστηρά κάτω από 1000

4)Ενδιαφέρον σε επιπλέον χαρακτηριστικά.
Ενδιαφέρομαι κυρίως για Samsung αφού το marketing με έχει πείσει ότι είναι οι καλύτερες. To 3D δεν μας ενδιαφέρει
Έχω και ένα ηχοσυστημα pioneer lx03 το οποίο έχει οπτική έξοδο και θα το συνδέσω λογικά για καλύτερο ήχο.
http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/LX03/page.html

Αυτά τα λίγα
Μανωλης

Reaction score
0
Απάντηση: Επιλογή τηλεόρασης

Καλησπέρα και καλη χρόνια απο την απόσταση θέασης προκύπτει ότι πάμε σε 55αρα. Αν θελουμε να είναι led αν δεν κανω λάθος θα πρεπει να ανέβουμε λίγο σε budget δεν έχω στο μυαλό μου κάποιο μοντέλο που είναι κατω απο 1000€. Βέβαια για την χρήση που την θέλετε θα μπορούσατε να δείτε και την αγορα των plasma που υπάρχουν αξιόλογες λύσεις απλα εγω δεν μπορω να σας προτείνω κάποια γιατι δεν γνωρίζω πολλα απο την εν λόγω τεχνολογια (plasma). Ότι και να διαλέξετε καλές θεασεις!

Reaction score
0

Καλησπέρα και καλη χρόνια απο την απόσταση θέασης προκύπτει ότι πάμε σε 55αρα. Αν θελουμε να είναι led αν δεν κανω λάθος θα πρεπει να ανέβουμε λίγο σε budget δεν έχω στο μυαλό μου κάποιο μοντέλο που είναι κατω απο 1000€. Βέβαια για την χρήση που την θέλετε θα μπορούσατε να δείτε και την αγορα των plasma που υπάρχουν αξιόλογες λύσεις απλα εγω δεν μπορω να σας προτείνω κάποια γιατι δεν γνωρίζω πολλα απο την εν λόγω τεχνολογια (plasma). Ότι και να διαλέξετε καλές θεασεις!

Χρόνια πολλά και υγεία πάνω από όλα

Λόγω budget να πούμε 46αρα καλύτερα. Έτσι και αλλιώς το έπιπλο δεν χωράει παραπάνω

Reaction score
1.815

Καλημέρα και πολλές ευχές, για μια χρονιά γεμάτη υγεία και τύχη!:615:

Δεν πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά, αλλά να κάνεις μια έξυπνη αγορά, που να καλύπτει τις παραπάνω ανάγκες σου...
Αναζητάς ένα προϊόν που θα πρέπει απαραίτητα να διαθέτει DLNA, για τη διαδυκτιακή χρήση του σκληρού δίσκου σου και ομαλή κίνηση εικόνας για την απρόσκοπτη θέαση των ταινιών σου.
Aπαραίτητο είναι να μπορεί να "τρέξει" χωρίς κολλήματα το ενσωματωμένο media player ακόμη και βαριές ματρόσκες, καθώς και τα αναγνωρίζει srt αρχεία για υπότιτλους χωρίς αρνήσεις..

Ψάχνεις τα παραπάνω χαρακτηριστικά, δηλαδή DLNA και media player καθώς και σωστή κίνηση με γρήγορο επεξεργαστή εικόνας, για θέαση χωρίς κολλήματα στο panning.
Τώρα ...αν έχει και wi-fi ή είναι και Smart-TV, ή διαθέτει και 3D, θα είναι bonus.
Μια 47άρα σε καλύπτει οριακά στην απόσταση θέασης που έχεις.
Λόγω καθαρά "κόστους", εκεί κάνεις ένα συμβιβασμό...

Κατά τα άλλα, κοίτα τι σου έχω ...εδώ!:116:
...και αν δε σ' αρέσει το χρώμα και θέλεις να μην "επιβάλεται" οπτικά στον τοίχο σου ...εδώ! (Ξεφεύγεις όμως από το budget σου...)

Reaction score
0

Καλημέρα και χρόνια πολλά

Όντως νομίζω ότι έχεις πιάσει αυτό που θέλω. Η πρώτη με καλύπτει (LG 47LM640S) αλλά επειδή έχω τώρα LG και έλεγα μήπως πάω προς Samsung μεριά έχεις κάποια πρόταση και από εκεί?

Ευχαριστώ για τις προτάσεις!!

Reaction score
1.815

Ανεβαίνεις λίγο σε τιμή, κατεβαίνεις κατά μια ίντζα σε διάσταση, αλλά είσαι στο budget σου..
Δες εδώ..

Πριν αγοράσεις το οτιδήποτε, καλό θα ήταν να τις δεις ο ίδιος και να αποφασίσεις ποια εικόνα σου αρέσει.:605:

Reaction score
0

Όλα έχουν να κάνουν με το budget φυσικά, οπότε ότι και να πούμε είναι απλα φιλοσοφιες. Εγω λόγο προβολεα έχω μετριάσει την σκέψη μου και δεν αγοράζω 55 να δω για ποσο βέβαια και μένω στην 46 απο απόσταση 3,70. Τα 4,5 μέτρα όμως είναι μεγάλη απόσταση όχι βέβαια ότι θα έχεις προβλημα θέασης απλα θα είναι πολυ μα πολυ καλύτερο να περιμένεις λίγο η να κανεις μια υπέρβαση μέχρι 200€ και να ψάχνεις στην αγορα των 55, σίγουρα θα παίξουν προσφορές αυτο το χειμώνα και θα βρεις την ευκαιρια. Θα προτιμουσα να μην έχει 3d και να είναι 55αρα που λέει ο λόγος αλλα ούτως η άλλως θα είναι και 3d. Σκέψου ότι μια ταινία 2:35 (μεγάλο ποσοστό) χάνει παρα πολυ σε μέγεθος οπότε κανε τους υπολογισμούς σου. Αλλα οπως ανέφερα και πάνω το παν είναι να κάνουμε αγορές που να μην μας πνίγουν οικονομικά και να τις χαιρόμαστε απλα σου παραθέτω την γνώμη μου που δεν είναι απόλυτα και η πιο σωστή αλλα επειδή έχεις στο μυαλο σου να δώσεις λεφτά για κάτι που δεν το αγοράζεις κάθε χρόνο. Ελπίζω να μην σε εβαλα σε δύσκολες σκέψεις!!!

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Επιλογή τηλεόρασης

Ευχαριστώ αλλά δεν θα αγόραζα εκθεσιακό κομμάτι
Στο πλαισιο ετρεχε προσφορα σε αυτη τη τιμη, πριν 10 μερες την αγορασε φιλος. Αν σε ενδιαφερει παρε τους τηλεφωνο.

ΥΓ. Ειναι πιο εξυπνο να αγορασεις εκθεσιακο κομματι εξαιτιας πιθανου vertical banding/dse...

Reaction score
0

Τελικά από εδώ το έφερα από εκεί το έφερα πήρα και έγκριση από το υπουργείο οικονομικών οπότε πάμε μέχρι 1500 και για 55αρα. Για να δούμε τι μπορούμε να βρούμε. Όντως για media player καλυτέρα να έχεις άλλο κουτί!! Περιμένω προτάσεις και για εκεί!!!

Reaction score
118

Εχεις πολλές επιλογές σε 55'' και πολύ καλές δίχως να ξεφεύγεις στο οικονομικό. Εμένα με έχουν πείσει οι LG μια μάρκα που κάποτε ήταν αμελητέα εντελώς! Και μπράβο της για τα τεράστια βηματά της.

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10103462

best value for money απο οποια οπτικη και αν το δεις

(αν και το τελευταιο πραγμα που ειναι η αγορα μιας tv ειναι η ''επενδυση''.....απλα πληρωνουμε την .....καψα μας)

μονο που πρεπει να βρεις με καποιο τροπο, plus 50 ευρω ακομη......:)

Reaction score
0

Η TV αυτη ειναι εκπληκτικη αλλα αν αρχισεις να διαβάσεις review απογοητεύεσαι. Ειναι καποιος απο εδω που την έχει?

Reaction score
40

Ειναι αρκετά καλή με πολλες δυνατότητες. Απο εικόνα όμως υπάρχουν καλύτερες. (αναφέρομαι για 2D).

Πχ Samsung UE55ES6800
Sony KDL-55HX750
Panasonic TX-L55ET5E

Και οι τρεις απο εικόνα τα πανε πολυ καλύτερα απο την 640. Η πρώτη έχει πολύ καλο smart και mediaplayer.
H δεύτερη ενω απο εικόνα και ποιότητα κατασκευής τα παει καλά ποναει σε αυτα.
Η τριτη το ιδιο οτι εχει σχέση με smart, αλλα εχει πολύ καλή εικόνα και παθητικό 3d εαν σου αρέσει περισσότερο αυτη η λύση αντί για active.

Το σημαντικότερο ομως ειναι να πας εσυ απο κοντά και να τις δεις. Εσύ θα την έχεις στον χώρο σου και θα την βλέπεις κάθε μέρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.332
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent