Επιλογή 32αρας TV

Reaction score
1

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
Iσχυρός ανταγωνιστής στην κατηγορία είναι και η Panasonic,τουλάχιστον όσον αφορά το τηλεοπτικό σήμα.
Πάντως δεν έχω δει κάποια εκ των τελευταίων Sony.

Reaction score
1
Ευχαριστώ. Οπότε επι της ουσίας ανάμεσα σε αυτές τις δύο κινούμαι;
Σχετικά με βλάβες και σερβις γνωρίζετε τι παίζει σε αυτές τις εταιρείες (αχρείαστο να ειναι).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
Όχι δεν έχω εικόνα.
Από άποψη εγγύησης αυτή την στιγμή η πιό συμφέρουσα αγορά είναι η LG λόγω της κάλυψης μηδενικών καμμένων pixel.

Reaction score
1.815
Η εγγύηση της LG που καλύπτει zero pixel, αφορά τηλεοράσεις από 42 ίντσες και άνω.
Ο φίλος ψάχνει για 32άρα και στην περίπτωσή του δεν ισχύει κάτι ανάλογο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.524
Πάντα έτσι ήταν ή άλλαξε τώρα;

Reaction score
152
Καλημέρα,

Είμαι σε αναζήτηση αγοράς μιας 32αρας για θέαση κυρίως τηλεοπτικού σήματος και νοβα.
Ανεξαρτήτως τιμής ποια μοντέλα έχουν την καλύτερη ποιότητα εικόνας?
Πχ αυτή
http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/123579-sony-kdl32w651-&-ενσωματωμένη-βάση-τοίχου
είναι οκ?
Να δω και κάτι άλλο?
αν ψαρωνεις απο την ενσωματωμενη βαση τοιχου,πετας τα λεφτα σου.....
υπαρχει πληθωρα μοντελων απο την αξιοπιστη brateck, https://www.skroutz.gr/c/489/baseis-tv.html?from=catspan&keyphrase=brateck για ολα τα γουστα.....
με λιγοτερα απο 300ε υπαρχουν πολλες 32ρες που θα ικανοποιησουν τις αναγκες σου.
η Σονυ κατα γενικη παραδοχη ή στερετυπικα κυριαρχησε στις δεκαετιες του '80 κ '90 αλλα οχι πια...
σαφες προβαδισμα εχουν πλεον οι Κορεατες
εγω μαλλον θα κοιτουσα και την Σαμυ 5000 : https://www.skroutz.gr/s/3006133/Samsung-UE32F5000.html?keyphrase=SAMSUNG+UE32F5000
αν και το καλοκαιρι αποκτηθηκε μια Πανασονικ,κατω απο 300ε full hd και για την δουλεια που κανει ειναι υπεραρκετη.....

αλλα το πορτοφολι σου το κουμανταρεις μονο εσυ......

Reaction score
1
Η βάση δεν με απασχολεί καθόλου. Απλά όπως τα εψαχνα μου κάθησε αυτή. Και η πανασονικ καλή. Τα λεφτά δεν είναι θέμα γιατί θα κοπεί τιμολόγιο και θέλουμε το ποσό να είναι μεγάλο (αλλοιώς και στα 300 μια χαρά λύσεις υπάρχουν). Οπότε η σονυ και η πανασόνικ είναι στην κορυφή της κατηγορίας όσο αφορά την εικόνα τους ή παίζει και άλλος? Η αγορά θα γίνει σε φυσικό κατάστημα στα γιαννενα (κανά public, kotsovolos klp).

Reaction score
1.815
Νομίζω πως ισχύει και σε μικρές διαγωνίους σε σειρές monitor-tv ή κάνω λάθος?
Στα monitor - TV η εγγύηση είναι zero pixel on site.:thumbsup:
Αν θες πάντως μια τηλεόραση με περισσότερες ευκολίες και εξαιρετική εικόνα, τότε μπορείς να πας σε smart-TV.
Μπορείς να κοιτάξεις και αυτή.

Ότι κι αν αποφασίσεις σου εύχομαι καλές αγορές και Χρόνια Πολλά!:welcome:

Reaction score
30.455
Στα monitor - TV η εγγύηση είναι zero pixel on site.:thumbsup:
Αν θες πάντως μια τηλεόραση με περισσότερες ευκολίες και εξαιρετική εικόνα, τότε μπορείς να πας σε smart-TV.
Μπορείς να κοιτάξεις και αυτή.

Ότι κι αν αποφασίσεις σου εύχομαι καλές αγορές και Χρόνια Πολλά!:welcome:
Δεν είμαι εγώ ο υποψήφιος αγοραστής που άνοιξε το thread αλλα thanks anyway για τις πληροφορίες:thumbsup:

Χρόνια πολλά και σε σένα!

Reaction score
1
Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και συμβουλές!
Θα τις δώ από κοντά και θα αποφασίσω.
Χρόνια πολλά σε όλους!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297