Μήπως εννοούσε slim την κούτα? Γιατί φαίνεται εργοστασιακήΔεν έχω κούτα. Εγώ το είδα το gladen με κούτα 22 l. Στα 210 220 ευρώ
Most visitors online was 3215 , on 1 May 2025
Μήπως εννοούσε slim την κούτα? Γιατί φαίνεται εργοστασιακήΔεν έχω κούτα. Εγώ το είδα το gladen με κούτα 22 l. Στα 210 220 ευρώ
Εννοείς με την κούτα? Το helix k 10w το είδα στα 159 (μόνο ηχείο) κ το gladen 159(μόνο ηχείο, όχι το slim,το κανονικό)Το gladen 210 από εξωτερικό?
Πάντως το helix k10E και το gladen έχουν την ίδια τιμή 269.
Να σου στείλω να σε ρωτήσω. Σε προσωπικό μυνείναι λίγο μαρκετινίστικο , γιατί όλοι αγαπάνε τα λίγα λίτρα γιατί βολεύει στην εγκατάσταση οπότε κατά κανόνα (σχεδόν) ότι βλέπεις είναι ας πούμε αποδεκτό αλλά το σωστό θέλει περισσότερα.
πχ , παραδοσιακά ένα 10άρι ήθελε κοντά στα 27 λίτρα (1 κυβικό πόδι) για να παίξει σωστά, όταν παρεκκλίνεις από αυτό το νούμερο προς τα κάτω πχ 12 θα προσθέσεις σίγουρα κάτι για να παίξει πιο σωστά.
θα μπορούσαμε να πούμε κάτι σαν το 1/3 ή το 1/2 της διαφοράς από το "παραδοσιακό" αλλά είναι κατά περίπτωση τα περισσότερα
το μεγαλύτερο κουτί πάντως μικραίνει βάζοντας πχ ένα κομμάτι πολυστερίνη (το περίφημο dow μονωτικό) ή κάτι που να καταλαμβάνει όγκο, το μικρότερο δεν μεγαλώνει εύκολα (βάζοντας κάτι που μειώνει την ταχύτητα πχ μαλλί) , αρα ασφαλέστερα θα παίξεις με μεγαλύτερο κουτί και δοκιμές παρά με μικρότερο
Αν μπορείς πες μου την γνώμη σου κ για αυτό. Jl audio 10w1v3. Τελευταίο.. sorry αν γίνομαι πιεστικός κ αν δεν μπορείς να απαντήσεις το καταλαβαίνω. Αλλά σαν ένας τεχνικός με τόση εμπειρία κ τόσα καλά λόγια να λέγονται για σένα έχει άλλη βαρύτητα η γνώμη σουΤο gladen 210 από εξωτερικό?
Πάντως το helix k10E και το gladen έχουν την ίδια τιμή 269.
Είναι αρκετά καλό αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει.Αν μπορείς πες μου την γνώμη σου κ για αυτό. Jl audio 10w1v3. Τελευταίο.. sorry αν γίνομαι πιεστικός κ αν δεν μπορείς να απαντήσεις το καταλαβαίνω. Αλλά σαν ένας τεχνικός με τόση εμπειρία κ τόσα καλά λόγια να λέγονται για σένα έχει άλλη βαρύτητα η γνώμη σου
Θα το βρείτε στο εξωτρικό (Γερμανία πχ Masori κτλ και Ebay)Είναι αρκετά καλό αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει.