Επιλογη Οθονης

Reaction score
239
Σε λιγο θα κανω μια μικρη ανακαινιση στο σαλονι και θα βαλω αυτοματισμους για ηχο, εκονα και φωτισμο.

Μεχρι τωρα ειχα μια fixed οθονη 106'' και ψαχνω για μια ηλεκτρικη γυρω στις 120'' με tensioner. Δυστηχως δεν μπορεις να δεις πολλες οθονες και να αποφασισεις αλλα και παλι αν δεν ειναι στο χωρο σου και με το projector παλι δεν θα παρεις αντικειμενικη γνωμη. Οποταν θα ηθελα απλα μερικες γνωμες

Μεχρι τωρα εχω δει τις grandview συγκεκριμενα μια 120αρα ηλεκτρικη με tensioner και τιμουλα γυρω στα 1200 ευρω

Ακουω πολλα για τις stewart αλλα μου ειπαν οτι με τα χαρακτηριστικα που την θελω μπορει να βγει και 3-4 χιλιαδες ευρω???

Το pojector που εχω ειναι το infocus 5700 αλλα συντομα θα το αλλαξω σε κατι που να μπορει να παιξει 1080p

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728
Υπαρχουν οθονες και υπαρχει και η Stewart.
Ετσι κι αλλιως θα τα δωσεις που θα τα δωσεις, κανε το μια ωρα νωριτερα.
Αργα η γρηγορα ολοι εκει καταληγουμε... :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728
Το μοντελο, η αλλιως η ποιοτητα του υφασματος, θα πρεπει παντα να ειναι αναλογη με τον βιντεοπροβολεα.
Εαν δεν γνωριζεις τον βιντεοπροβολεα τοτε θα πρεπει να ειναι κοντα σε αυτο που θα σε καλυπτει περισσοτερο για τους βιντεοπροβολεις που θα ακολουθησουν.
π.χ. αν και η Firehawk ειναι αυτη που συνισταται για DLP υλοποιησεις δεν θα την προτεινα για-επισης π.χ.-Sharp 12000 η Marantz κλπ κλπ
(θα με βοηθουσες εαν ηξερες περιπου τον "δρομο" που θα ακολουθησεις απο εδω και περα) :wink:

Reaction score
1
Άμα ο "δρόμος" αρχίζει από L και τελειώνει σε CD, τότε αποκλείεται να βρεις οθόνη της προκοπής :lol:

Reaction score
0
Pambs, στην Κυπρο ποιοι υπαρχουν που πουλανε οθονες? Πριν δυο χρονια που εψαχνα εγω, βρηκα μονο δυο μαγαζια, αυτους που πουλανε τους Infocus και αυτους που πουλανε νομιζω τους Benq. To προβλημα ηταν οτι εχουν μονο 92 ιντζες και μετα πανε κατευθειαν στις 106. Ο τοιχος μου δεν χωραει την 106αρα, αλλα νομιζω θα χωρουσε πχ 100 ιντζες. Ομως δεν εβρισκα και τελικα αναγκαστηυκα και εβαλα την 92αρα Dalite αλλα θα ηθελα στο μελλον καποιαν μεγαλυτερη. Βρηκες πουθενα καποιαν αλλη μαρκα που να εχουν και γυρω στις 100 ιντζες? (Χειροκινητη, ετσι κι αλλιως την εχω παντα κατεβασμενη, μονο σπανιως οταν εχουμε καλεσμενους εμφανιζω τα καδρα απο πισω)

Reaction score
383
Σε ανοιχτοχρωμο δωματιο, η Stewart Firehawk ειναι καλη επιλογη.
Η Studiotek 130 εχει καλυτερη αποδοση χρωματων, αλλα προυποθετει δωματιο με μειωμενες αντανακλασεις.
Εαν τελικα αποφασισεις να πας σε λευκο πανι, ριξε μια ματια στην Cineversum 4ever .

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.489