Επιλογη A/V Receiver

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους.
Στο θεμα Denon AVR 3808 vs Onkyo TX-SR875 εχω παρει μια ιδεα αλλα ανοιγω ενα θεμα για να το εξειδικευσω λιγο στην περιπτωση μου.

Ειμαι σε διαδικασια αναβαθμισης του συστηματος μου (A/V ενισχυτη,προβολεα,player) και θα ξεκινησω απο τον ενισχυτη.Μεχρι τωρα τωρα ημουν μεταξυ Denon AVR 3808 και Onkyo TX-ΝR905 (αν υπαρχει κατι καλυτερο το κουβεντιαζουμε)...Να πω οτι το σχεδια ηταν (ειναι) να οδηγησω με αυτον ένα κεντρικό (martin logan logos) και τα πισω ηχεια(martin logan script).
Δεδομενου ομως οτι τα συγκεκριμενα ηχεια εχουν απαιτησεις σκεφτομουν τη λυση καποιου υποδεεστερου A/V (μεχρι τον 3808 δηλαδη)που θα παιζει μονο ως προενισχυτης και ενος καλου 3καναλου τελικου για να παιξω τα ηχεια...
Το θεμα ειναι οτι δε θελω να ξεπερασω τα 3500Ε γι'αυτη την αγορα σε οποια απο τις δυο περιπτωσεις....
Θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας για τα παραπανω αλλα και τις προτασεις σας.Αν χρειαστειτε περισσοτερες πληροφοριες για το υπολοιπο συστημα μου εδω ειμαστε...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
παρε τελικο γιατι ολα τα κουτακια θα στα αδειασουν σε νεκρο χρονο τα ηλεκτροστατικα:cool_4:

Reaction score
0
παρε τελικο γιατι ολα τα κουτακια θα στα αδειασουν σε νεκρο χρονο τα ηλεκτροστατικα:cool_4:

Ναι αυτο σκεφτομαι κι εγω...Αλλα με προενισυτη τι κανουμε???

Reaction score
150
Ο Onkyo 905 δεν έχει καμία σχέση με τον 3808 και είναι ανώτερος και από τον 4308 οπότε δεν συγκρίνονται. Ακόμα και ο 875 σε ήχο είναι εφάμιλλος του 4308 (γιατί σε εικόνα είναι σαφώς ανώτεροι οι Onkyo).

Εν πάσει περιπτώσει αν τον θες μόνο για προενίσχυση ο ONKYO 905 είναι too much εκτός και αν σε ενδιαφέρει το upscale που κάνει. Τον έχω και σκοτώνει χωρίς τελικό με δύο KEF IQ9.

Reaction score
152
JargonGR, θα σου ξαναζητησω να πεις απο ποιο webstore πηρες τον 905.Ο λογος ειναι απλος.
Αν και σχεδον ολα τα γερμανικα webstores δινουν τον 905 στα 1800e, ειναι καλυτερα να ακολουθει καποιος την πεπατημενη πορα να παριστανει τον Κολομβο....

Reaction score
0
Εν πάσει περιπτώσει αν τον θες μόνο για προενίσχυση ο ONKYO 905 είναι too much

Ναι φιλε μου, αυτο ακριβως σκεφτηκα κι εγω.Αν χρησμοποιουσα τα τελικα σταδια θα πηγαινα σεαυτον αλλα τωρα εχω παραγγειλει ενα τρικαναλο Anthem γιατι τα φοβαμαι τα ηλεκ/κα και ειδκα το κεντρικο και μαλλον για προενίσχυση θα παω στον 3808 και βλεπουμε για κατι καλυτερο στο μελλον...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.851
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss