Επιλογη AV Ενισχυτη

Reaction score
3
Καλημερα σε ολους,μετα απο χρηση συστηματος all in one για home cinema θελω πλεον να περασω σε κατι καλυτερο χωρις βεβαια να δωσω αρκετα λεφτα!Θα ηθελα την γνωμη σας για καποιον πολυκαναλο ενισχυτη με ευρος τιμης 350-400 euro!Μου αρεσουν οι ταινιες αλλα πιο πολυ για μουσικη απο usb ενδιαφερομαι οποτε θελω να τα πηγαινει καλα σε αυτον τον τομεα!Αν εχετε να προτεινεται και κατι αλλο ευπροσδεκτο!Ευχαριστω:thumbsup:

Reaction score
3
Απάντηση: Επιλογη AV Ενισχυτη

Σκεφτομαι για κανενα πακετακι με 5.1 οπως harma kardon HKTS 9 η το JBL!Απο ενισχυτες ειδα τον Harman 165 και τον Pioneer vsx 528 που αναμενεται να ερθει οπως και τον yamaha που αναφερεις!Ολοι μου αρεσουν αλλα στο δια ταυτα δεν ξερω!Απο αυτους τι θα παιξει καλυτερα με τα ηχεια που αναφερω επισης υπαρχει κανα σετακι ηχεια που μπορει να παιξει καλυτερα?

Reaction score
30.051

Κοίτα κάποιον denon - marantz, αλλά να ξέρεις οτι αν δεν πέσει μαρούλι απαιτήσεις δεν μπορείς να έχεις.

Reaction score
3

Δεν ψαχνω για απαιτητικα πραγματα,προτιμω να δωσω τα μαρουλια μου αλλου!Απλα πραγματα που κανουν την δουλεια τους,λιγο ταινια και λιγο μουσικη!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Σκεφτομαι για κανενα πακετακι με 5.1 οπως harma kardon HKTS 9 η το JBL!Απο ενισχυτες ειδα τον Harman 165 ...
Το HKTS 9 είναι σε άλλη κατηγορία απ το JBL SCS 200.5.Και τιμής και ποιότητας.

Ο AVR 165 είναι απερχόμενο μοντέλο και αν τον έχεις βρεί σε καλή τιμή , στο θέμα ήχου υπερτερεί σημαντικά του ανταγωνισμού.Βέβαια του λείπουν άλλα πράγματα .

Ρίξε μια ματιά κι εδώ.
http://www.avsite.gr/vb/showthread....w-%F3%F4%EF-AVSite!&highlight=HARMAN%2FKARDON

Reaction score
3

Ευχαριστω για την απαντηση!Τα harman kardon ειναι ενα αξιολογο πακετο που μπορει να κανει την δουλεια του?Το ειχα διαβασει το review,προσωπικα εμενα με καλυψε για τις παραπανω λεπτομερειες δεν πολυ γνωριζω σε συγκριση με τα αλλα μοντελα!Υποθετικα μεταξυ του AVR 165 του AVR 158 και του Pioneer VSX 528 πιο θα αποδοσει καλυτερα με τα harman ηχεια?Επισης αλλη μια ερωτηση,σαν πακετο φανταζομαι ειναι αρκετα πιο πανω απο ενα all in one ακομα και απο τα αρκιβοπληρωμενα..σωστα?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ο 165 είναι καλύτερος του 158 , για τον Pioneer , δεν έχω άποψη.

Σίγουρα καλύτερο απο all in one τύπου samsung, lg, sony κ.λ.π.

Reaction score
3

Αν αποφασισω για τον 165 μαζι με τα ηχεια που ενεφερα της harman ειναι κατι αξιολογο για ξεκινημα,υπαρχει καποια καλυτερη λυση?To budget μου φτανει μεχρι 700euro ολα μαζι!Ευχαριστω.

Reaction score
14

με 280 ευρω παιρνεις ζελατινα τον 922 τον pioneer
πανε βγαλε μια χρεωστικη καρτα απο τραπεζα αυριο χωσε 280 ευρω μεσα και σε 7 μερες το πολυ θα εχεις εναν ενισχυτη που περυσι ελλαδα ειχε 500+ευρω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@