Επισκευη μεγαφωνου jbl

Reaction score
460
Καλησπερα σε ολους,ποιον θα επιλεγατε απο ολους τους γνωστους Ελληνες επισκευαστες μεγαφωνων,για να κανετε ρικονινγκ στα μεγαφωνα σας?Ειστε της γνωμης ενα πανακριβο μεγαφωνο που χρηζει τετοιου ειδους επισκευης,να επισκευαζεται στην Ελλαδα η στο εξωτερικο?

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Επισκευη μεγαφωνου jbl

Εάν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το κάνεις και μόνος σου με λίγα χρήματα και εξαιρετική επιτυχία.

http://www.soundspeakerrepair.com/
Καλημερα,τα χερια μου σιγουρα δεν πιανουν και για αυτο το λογω ρωταω.

Reaction score
460
Απάντηση: Επισκευη μεγαφωνου jbl

Αυτο που εχω εξακριβωσει ειναι οτι σε οτι μεγαφωνο εχω κανει ρικονινγκ,ειναι οτι κανεις δεν μπορει να βαλει σωστα την κολλα στην ταπα,και το αισθητικο αποτελεσμα ειναι τουλαχιστον απαισιο.Σε ερωτηση μου εαν μπορει να τοποθετηθει σωστα,η απαντηση ειναι οτι το μαμισιο μεγαφωνο(τοποθετηση κολλας και ταπας) γινεται απο μηχανημα,ενω το επισκευασμενο στο χερι.Υπαρχει τεχνικος στην Ελλαδα για τελεια εργασια,τοποθετησης-κεντραρισματος(και απαραιτητα καλος καθαρισμος απο τυχον ακαθαρσιες στον χωρο του μαγνητη) και σωστης,χωρις να φαινεται η επισκευη,τοποθετησης ταπας και κολλας?

Reaction score
460

Καμια βοηθεια για το θεμα μου?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

o γιατρος μου

Reaction score
29.538

Για όποιον ενδιαφέρεται σοβαρά για επισκευή μεγαφώνου υπάρχει ενας άνθρωπος με μοναδική εμπειρία , γνώσεις ,τεχνογνωσία, και ικανότητα .Κατασκευάζει και μεγάφωνα , οχι ανακατασκευή αλλά κατασκευή.

Reaction score
0

Αλήθεια ποιός είναι αυτός ο εξαιρετικός τύπος που επισκευάζει μεγάφωνα? Ενδιαφέρομαι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef