Επισκευη πανιων για ηχεια.

Reaction score
460
Καλησπερα σε ολους τους φιλους.

Μπορει να μου πει καποιος που μπορω να αντικαταστησω τα πανια των ηχειων μου?

Τα ηχεια για διαφορους λογους υπεστησαν φθορες και μια απο αυτες ειναι η διατρηση των πανιων.

Τα τελαρα ειναι πλαστικα.

Αναρτω και φωτογραφιες.

Ευχαριστω πολυ.

Attachments

Reaction score
460
Καλημερα Πετρο,στο κεντρο μεγαφωνου (Κατακουζηνου) ξερω οτι πουλανε μονο πανια (εχω αγορασει),αναλαμβανουν να τα περασουν?
Γνωριζεις κατι επ'αυτου?
Σε ευχαριστω πολυ.

Reaction score
29.564
Το κέντρο μεγαφώνου έχει ένα το πολύ δυο είδη πανιών. Σε άλλη απόχρωση φυσικά. Δεν ξέρω αν αναλαμβάνει να το τοποθετήσει όμως.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.513
Ναι, τα περνάνε κιόλας. Μην περιμένεις όμως εργοστασιακή εμφάνιση.

Reaction score
460
stathis σε ευχαριστω πολυ.
Μιλησα με Γουσετη, πανια δεν φτιαχνει.......
Με τον Λαζαρο (τον οποιο γνωριζω) που μιλησα απο το κεντρο μεγαφωνου μου ειπε οτι και τα περναει.
Αυριο θα τα παω εκει.

Reaction score
362
Άν εξαιρέσουμε το χρώμα του πανιού που ίσως είναι λιγάκι δύσκολο να βρεθεί ακριβώς στην ίδια απόχρωση (και πάλι αν ψάξει κάποιος κυρίως στο αμερικάνικο ebay όπου βάζοντας στην αναζήτηση "speaker grill cloth" θα βρεί δεκάδες αποχρώσεις και ποιότητες) προσωπικά θα το τοποθετούσα μόνος μου. Δεν το θεωρώ δύσκολο να εφαρμοστεί όπως ήταν εργοστασιακά τοποθετημένο. Θα το κολλούσα με βενζινόκολλα και ακόμη καλύτερα τέτοια κόλλα σε σπρέυ και αφού κολλήσει θα χρησιμοποιούσα ένα μεταλλικό πήχη και φαλτσέτα-ξυράφι να κόψω ίσια το περίσεμα του πανιού. Και θα κολλούσα μετά με σιλικόνη το σηματάκι στην ίδια θέση.
Έχω εφαρμόσει πανιά στα τελάρα των ηχείων μου εύκολα, όμορφα και πάντοτε με επιτυχία.
Εκτός αν δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια σου...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis