16 Οκτωβρίου 2005 #1 Ισίδωρος Γιαμαίος Μηνύματα 237 Reaction score 9 Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να μου πειτε με ποιον ενισχυτη θα επαιζαν καλητερα τα Klipsch SF1.Ευχαριστω. :mrgreen:
Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να μου πειτε με ποιον ενισχυτη θα επαιζαν καλητερα τα Klipsch SF1.Ευχαριστω. :mrgreen:
16 Οκτωβρίου 2005 #2 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 Πρώτα πρώτα θα πρέπει να απαντήσεις 2-3 βασικές ερωτήσεις... α) Τι είδους ενισχυτής hifi ή home cinema? β) Μέχρι τι ποσό μπορείς να διαθέσεις? γ) Οι πηγές σου συμπεριλαμβάνουν και πικάπ? δ) Σε τι χώρο θα παίξουν όλα αυτά? ε) Τι είδος μουσικής θα ακούς?
Πρώτα πρώτα θα πρέπει να απαντήσεις 2-3 βασικές ερωτήσεις... α) Τι είδους ενισχυτής hifi ή home cinema? β) Μέχρι τι ποσό μπορείς να διαθέσεις? γ) Οι πηγές σου συμπεριλαμβάνουν και πικάπ? δ) Σε τι χώρο θα παίξουν όλα αυτά? ε) Τι είδος μουσικής θα ακούς?
16 Οκτωβρίου 2005 #3 Ισίδωρος Γιαμαίος Μηνύματα 237 Reaction score 9 α)home cinema,β)1000,γ)οχι,δ)25τμ,ε)r'n'b και καποια λιγα πραγματα απο metal(metallica,linkin park).
16 Οκτωβρίου 2005 #4 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 Εγώ προσωπικά θα πήγαινα για έναν Denon 2805 (αν και σε λίγες μέρες θα είναι στην αγορα τα νέα μοντέλα) ή έναν Harman Kardon 330/335. Άλλες εναλλακτικές προτάσεις: Yamaha 2500(αν και απ' ότι ξέρω και αυτός θα αλλάξει σύντομα), και Marantz 7500 ή Pioneer AX-3i. Καλή περίπτωση θα είναι να βρεις και κανένα μεταχειρισμένο Rotel.
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα για έναν Denon 2805 (αν και σε λίγες μέρες θα είναι στην αγορα τα νέα μοντέλα) ή έναν Harman Kardon 330/335. Άλλες εναλλακτικές προτάσεις: Yamaha 2500(αν και απ' ότι ξέρω και αυτός θα αλλάξει σύντομα), και Marantz 7500 ή Pioneer AX-3i. Καλή περίπτωση θα είναι να βρεις και κανένα μεταχειρισμένο Rotel.