Καλησπέρα σας.
Έχω 2 subwoofers Boston Acoustics Generators GS1200 12" συνδεδεμένα σε σειρά, σε μια κλειστή κούτα προοριζομενη για αυτοκίνητο.
Τα έχω συνδέσει στο sub έξοδο ενός denon x2600h με έναν US Blaster USB 7120 δικαναλο, σε bridged mode.
Όλα δουλεύουν ικανοποιητικα για τα μη απαιτητικά αφτιά μου
Το ερώτημα μου είναι το εξής:
Ο κατασκευαστής των ηχειων δίνει στο spec sheet τρύπα bass reflex 3" διάμετρο με 7" μήκος του port.
Θεωρούμε πως αν ανοίξω μια (ή 2) τρύπα/ες στην κούτα και βάλω 1 (ή 2) bass reflex ports θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα ηχητικά στο σαλόνι;
Αν ναι, σε ποιο σημείο του κουτιού προτείνετε να ανοίξω τις τρύπες;
(δεν ξέρω αν έχει σημασία μεγάλη, αλλά μπορώ να φτιάξω το port ακριβώς στις διαστάσεις που ζητάει, με 3d printer)
Παραθέτω φωτογραφίες του κουτιού.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιοδήποτε input.
Έχω 2 subwoofers Boston Acoustics Generators GS1200 12" συνδεδεμένα σε σειρά, σε μια κλειστή κούτα προοριζομενη για αυτοκίνητο.
Τα έχω συνδέσει στο sub έξοδο ενός denon x2600h με έναν US Blaster USB 7120 δικαναλο, σε bridged mode.
Όλα δουλεύουν ικανοποιητικα για τα μη απαιτητικά αφτιά μου
Το ερώτημα μου είναι το εξής:
Ο κατασκευαστής των ηχειων δίνει στο spec sheet τρύπα bass reflex 3" διάμετρο με 7" μήκος του port.
Θεωρούμε πως αν ανοίξω μια (ή 2) τρύπα/ες στην κούτα και βάλω 1 (ή 2) bass reflex ports θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα ηχητικά στο σαλόνι;
Αν ναι, σε ποιο σημείο του κουτιού προτείνετε να ανοίξω τις τρύπες;
(δεν ξέρω αν έχει σημασία μεγάλη, αλλά μπορώ να φτιάξω το port ακριβώς στις διαστάσεις που ζητάει, με 3d printer)
Παραθέτω φωτογραφίες του κουτιού.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιοδήποτε input.
Attachments
-
152,6 KB Προβολές: 0
-
183 KB Προβολές: 0
-
181,4 KB Προβολές: 0