Ερώτηση για ταινία The Mechanic

Reaction score
4

Θέλω να κάνω μια ερώτηση αλλα δεν επρόκειτο για ταινία dvd και δεν ξέρω κατα πόσο έπρεπε να το ανεβάσω εδω.
Τεσπα...

Την είδα όπως την είδα :116: σε hd μορφή και μου έκανε εντύπωση το εξής.
Στη ταινία πολλές φορές φαινόταν το μαρκουτσι του ηχολήπτη μέσα στις σκηνές.
Πως είναι δυνατόν να γίνει αυτό ??? Υπάρχει περίπτωση σε ταινία που βγαίνει στο ΄΄εμποριο΄΄ κανονικά μέσα απο το στουντιο, να κυκλοφορήσει κοπια απο τα γυρίσματα?

Αλλιώς δεν εξηγείται να φαίνεται το μαρκούτσι σχεδόν συνέχεια. Και αν ηταν κόπια μεσα απο το στουντιο παραχωρείται προς κατέβασμα ??? (εννοειται με αγορά) :116:

Πάντως η ταινία ηταν συμπαθητική. Ο γνωστός Jason Statham σε ενα ακόμα action movie.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.958
Απάντηση: Ερώτηση για ταινία The Mechanic

Μπαααα.....

Αυτό που είδες, μόνο HD δεν ήταν. Άγνωστο πώς, οι πρώτες "κόπιες" που βγήκαν για κατέβασμα είχαν στο πλάνο το μικρόφωνο, η εικόνα δεν βλεπόταν και ο ήχος.... άστα να πάνε.

Αργότερα, στην κανονική κυκλοφορία, όλα διορθώθηκαν.

Reaction score
1

Αργότερα, στην κανονική κυκλοφορία, όλα διορθώθηκαν.
Μπα, δεν νομίζω Τάκη :204:

Για κάντε ένα κόπο να νοικιάσετε τις εκδόσεις σε DVD και blu ray που έβγαλε η ODEON και μετά τα ξαναλέμε :126:

Reaction score
4

Μπα, δεν νομίζω Τάκη :204:

Για κάντε ένα κόπο να νοικιάσετε τις εκδόσεις σε DVD και blu ray που έβγαλε η ODEON και μετά τα ξαναλέμε :126:
Μη μου πεις πως φαίνονται τα μικρόφωνα του ηχολήπτη και στα dvd/bluray :135:

Reaction score
1

Μη μου πεις πως φαίνονται τα μικρόφωνα του ηχολήπτη και στα dvd/bluray :135:
Και τα μικρόφωνα φαίνονται, και η ανάλυση είναι λάθος, και ο ήχος καλυνύχτα σας και το κάδρο αντε γειά :142: είπαμε είναι ψιλικατζήδες οι άνθρωποι, τουλάχιστον πέντε από τα τελευταία έργα που αντιπροσωπεύουν είναι αλλού γι' αλλού.
Στο DVD του The Mechanic έχουν κάνει και παγκόσμια πρωτιά :142: αφού η ανάλυσή του είναι 504Χ576 αντί για 720Χ576 που είναι το σωστό...Λέτε να ιδρώνει το αυτί τους ; Δεν νομίζω Τάκη...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam