Ερώτηση για The Ultimate Analogue Test LP

Reaction score
1.019
Αν εχει κάποιος τον συγκεκριμένο lp μπορεί να μου πει ,στο track του antiskating πρέπει να είναι καθαρο το σημα σε ολο το track?
γιατί από τα μέσα και προς το τέλος του track εχω παραμόρφωση...οτι και αν κανω, παίζει να φταίει το azimuth?

Reaction score
5.872
Αν εχει κάποιος τον συγκεκριμένο lp μπορεί να μου πει ,στο track του antiskating πρέπει να είναι καθαρο το σημα σε ολο το track?
γιατί από τα μέσα και προς το τέλος του track εχω παραμόρφωση...οτι και αν κανω, παίζει να φταίει το azimuth?
Άστο καλύτερα. Βάλε λίγο λιγότερο από το βάρος ανάγνωσης και είσαι οκ. Δεν είναι αξιόπιστα τα λεια tracks.

Reaction score
1.019
Άστο καλύτερα. Βάλε λίγο λιγότερο από το βάρος ανάγνωσης και είσαι οκ. Δεν είναι αξιόπιστα τα λεια tracks.
καταλαβα χεχε ,επειδη δεν βαθμινομηση ο βραχιωνας και ειπα μπας και το φερω ετσι....

Reaction score
5.872
καταλαβα χεχε ,επειδη δεν βαθμινομηση ο βραχιωνας και ειπα μπας και το φερω ετσι....
Το έκανα κάποτε από περιέργεια και μου έβγαζε μια τιμη antiskating υπερδιπλάσια από το βάρος ανάγνωσης της κεφαλής! Δηλαδή: το βάρος ανάγνωσης ήταν 1,8gr. Στον βραχίονα έπρεπε να βάλω τον ρυθμιστή ας πούμε στο 1,8 ή έστω στο 1.7 ή 1,6. Χρησιμοποιώντας τον δίσκο με το άγραφο τρακ, για να μείνει σταθερά ακίνητη η βελόνα έπρεπε να ρυθμίσω το anti-skating στα 3+ gr! Προφανώς μεγάλο λάθος...

TGD

Reaction score
10.488
Δεν πρέπει στο άγραφο track να μένει σταθερή η βελόνα. Πρέπει να κινείται προς τα μέσα με τη σωστή ταχύτητα που κινείται στο αυλάκι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef