Ερώτηση μετά από χρόνια ήρθε η ώρα για αλλαγή?

Reaction score
0
Καλησπέρα στην ομάδα ! Ειμαι χρόνια Μέλος αλλα ήθελα την γνώμη σας για μια αλλαγή και αν πρέπει να γίνει! Σκέφτομαι να δώσω τα δύο ηχεία δαπέδου και το κεντρικό που έχω και είναι τα audiovector c2mk2 καθώς και το sub b&w asw300 και τον ενισχυτή pioneer lx60 ! Τα είχα πάρει όλα καινούργια και είναι σε κατάσταση καινούργιου αγρατζουνιστα κτλπ ..Πόσο θα μπορούσα να τα δώσω? Αξίζει να τα δώσω και να πάρω τα klipsch 8000f τα πρώτα με ενισχυτή rotel tribute η ' με έναν cambrige audio axr100? Είναι τα ηχεία μου καλύτερα? Να πάρω μόνο τον ενισχυτή και αργότερα να τον συνδεσω με ένα home cinema ενισχυτή σε περίπτωση που κάνω πάλι home cinema? Ήθελα την γνώμη και την βοηθεια σας και σε άλλα ηχεία μέχρι 1000-1500 η άλλον ενισχυτή ! Δε μπορώ και να Ακούσω κάπου άλλα ηχεία μένω στον Έβρο....παντως πιο πολύ μουσική ακούω πάρα ταινίες πλέον....αλλά ποτέ δε ξέρεις ....ευχαριστώ πολύ !!

Reaction score
702
Μουσική από τι μέσα ακούς? δλδ βινύλιο, cd, streaming κλπ. Επίσης ανάλογα με την ηλικία των μηχανημάτων καλόν είναι να κάνεις και έναν έλεγχο μήπως κάτι λόγω ηλικίας χρειάζεται επισκευή, γιατί ο χρόνος είναι αμείλικτος. Αν αποφάσισες να πας στο δικάναλο τα ηχεία σου και το sub είναι πολύ καλά, κοίταξε τον ενισχυτή και να έχει έξοδο sub.

Reaction score
6.810
και για να προτείνω κάτι,πήγαινε σε έναν δικάναλο αλλά αρκετά πάνω από τα 1000 ευρώ για να έχεις ουσιαστική βελτίωση (όχι σε ισχύ,αλλά σε ποιότητα σε μουσικό υλικό). Αν ακούς με πικάπ θα χρειαστείς και κάποιον προενισχυτή κεφαλής (εκτός και αν έχει ο ενισχυτής πουα θα πάρεις........),διαφορετικά αν ακούς ψηφιακό υλικό θα χρειαστείς κάποιο dac.

Reaction score
0
Να σου πω την αλήθεια ακούω μουσική βινύλια και spotify αλλά έχω και cd....! Αποτι θυμάμαι θεωρούνταν καλα ηχεία όταν είχα πάρει τα audiovector τα συγκεκριμένα ! Αξίζει να πάρω δλδ μόνο ενισχυτή ? Ποιους προτείνεις ?? Και τι ηχεία θα προτείνεις εσύ έτσι από περιέργεια θα ήθελα να ακούσω ! Ευχαριστώ πολύ φιλε
Επίσης καλώδια δεν έχω καλά έχω απλά χοντρά τι είναι καλό σε τιμή και ποιότητα χωρίς να δώσω πολλά χρήματα
Αν κάποιος από το φόρουμ τα είχε και έπαιζαν καλά σεταρισμενα με ενισχυτή δικάναλο ας μου πει αν θέλει...

Last edited:

gid

Reaction score
9.408
Φίλε δεν έχεις ακόμη εξηγήσει τι σου λείπει με το παρόν σύστημα, ποιο πρόβλημα θέλεις να λύσεις.

Εντύπωσή μου διαβάζοντας την 1η ανάρτησή σου είναι (και θα με διορθώσεις αν κάνω λάθος βέβαια) πως δε σου λείπει κάτι, και απλά σου έχει μπει το ζουζούνι της αναβάθμισης στο μυαλό...

Reaction score
0
Ναι αυτή είναι η αλήθεια επειδή τα έχω χρόνια και είχα δει τα klipsch και μου ζήτησε ένας φίλος τα δικά μου όλα μαζί πακέτο να τα πάρει είπα να ρωτήσω αν αξίζει να τα δώσω η να δώσω μόνο ενισχυτή

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.476
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134