Ερώτηση Samsung DVD-HD850

Reaction score
0
Θέλω να πάρω το παραπάνω player για να βλέπω ταινίες,αλλά και να ακούω τα cd μου,μέσω του δικάναλου ενισχυτή μου.
Η ερώτηση μου είναι : για να παίξει ένα μουσικό σιντί θα πρέπει να έχω ανοιχτή την τηλεόραση;Η δουλεύει και μόνο του;
Αν υπάρχουν άλλες προτάσεις για κάτι πιο φθηνό που να κάνε και τα δύο που ζητάω θα είναι ευπρόσδεκτες.

Reaction score
5
Σε όλα τα dvd players υπάρχουν οι αναλογικές έξοδοι ήχου όπου μπορείς να πάρεις στερεοφωνικό ήχο ακόμα και από πολυκάναλες ταινίες. Έτσι μπορείς να το συνδέσεις με τον στερεοφωνικό σου ενισχυτή χωρίς πρόβλημα.
Η τηλεόραση δεν χρειάζεται να είναι αναμμένη, εκτός αν χρειαστεί καμία φορά να επέμβεις τις ρυθμίσεις μέσα από τα menu.

Reaction score
41
Θέλω να πάρω το παραπάνω player για να βλέπω ταινίες,αλλά και να ακούω τα cd μου,μέσω του δικάναλου ενισχυτή μου.
 Η ερώτηση μου είναι : για να παίξει ένα μουσικό σιντί θα πρέπει να έχω ανοιχτή την τηλεόραση;Η δουλεύει και μόνο του;
 Αν υπάρχουν άλλες προτάσεις για κάτι πιο φθηνό που να κάνε και τα δύο που ζητάω θα είναι ευπρόσδεκτες.
Μια ερώτηση πριν απαντήσω: Έχεις τηλεόραση plasma/Lcd ή προβολέα με DVI ή HDMI σύνδεση (ψηφιακή σύνδεση εικόνας)????
(θα καταλάβεις σε λίγο γιατί ρωτώ) :roll: :wink:

Το DVDp που επέλεξες είναι καλή επιλογή αλλά θα σου ταίριαζε περισσότερο αν στο σπίτι σου έπαιζε βιντεοπροβολέας ή τηλεόραση plasma/LCD (και ήταν απαραίτητο απ' την μεριά σου να κάνεις χρήση της ψηφιακής εξόδου στην εικόνα HDMI)
Αν επιμένεις στην Samsung πάρε το 950 (με παραπλήσια τιμή, ίδιες επιδόσεις αλλά Bonus την δυνατότητα να παίζει SACD)

Αν δεν έχεις προβολέα (και δεν θα πάρεις στον επόμενο χρόνο) μπορείς να επιλέξεις κάποιο DVDp που να παίζει καλύτερα σε αναλογική έξοδο εικόνας & καλύτερο ήχο στην αναπαραγωγή των Cd's

Μια πολύ καλή λύση είναι το Philips DVP-720SA το οποίο έχει καλύτερη εικόνα (από το αναλογικό τμήμα αφού δεν έχει HDMI) και αρκετά καλύτερο ήχο από το Samsung.
Παίζει και SACD και είναι και πιο οικονομικό!!

Aπάντηση στην ερώτησή σου: Όχι. Η τηλεόραση δεν είναι απαραίτητο να είναι ανοιχτή όταν ακούς μουσική εκτός αν θέλεις να κάνεις ρυθμίσεις στο DVDp σου (όπως ανέφερε παραπάνω & ο Αντώνης) αλλά και στην περίπτωση που θέλεις να βλέπεις πιο εύκολα τους τίτλους των κομματιών που παίζει το DVDp
Ιδιαίτερα στην περίπτωση που παίζεις ΜΡ3 θα είναι σαφέστατα ευκολότερο να έχεις την τηλεόραση ανοιχτή για να βλέπεις μεγάλο μέρος της λίστας των τραγουδιών!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300