Εσείς τί είδους βλάβες παρατηρήσατε στο αυτοκίνητό σας

Reaction score
1.772
Απάντηση: Εσείς τί είδους βλάβες παρατηρήσατε στο αυτοκίνητό σας

ολα τα παραπανω δειχνουν οτι μαλλον ειναι θεμα τυχης και οχι μαρκας.

Reaction score
51
Απάντηση: Εσείς τί είδους βλάβες παρατηρήσατε στο αυτοκίνητό σας

SOS ,καλησπερα παιδια θελω την βπηθεια σας. εχω ενα matiz chevrolet 05 και τους τελευταιους 6 μηνες μου κανει κατι ναζια, εχει κατι σαν λοξυγγα. σαν να χανει καποιες στροφες η μηχανη.το πιανει ενα τρεμουλο. η συνηθεις απαντηση που παιρνω ειναι οτι φταιει η βενζινη. με προβληματιζει πολυ.:130:
απο 3 διαφορετικα συνεργεια, το 1 εκ των οποιων αντιπροσωπειας. αλλα και 2 γνωστοι μου εχουν το ιδιο προβλημα.ολο και καποια λυση θα υπαρχει ομως, θελω να πιστευω δηλαδη.σημερα θα ΞΑΝΑπαω στην αντιπροσωπεια γιατι πιστευω οτι δεν εξαντλησαν ολες τις επιλογες τους, απλα με ξεπεταξαν.
ααααααααααααααα η σημερινη τους απαντηση ηταν ο αισθητηρας map. και υποτιθεται οτι ειναι ειδικοι κιολας.σημερα κι αν μπερδευτηκα

Ρώτησα τον φίλο και μου είπε τα εξής:
  • Βγάλτε την πεταλούδα του γκαζιού, καθαρίστε με σπρευ καθαριστικό φρένων της Wurth, φυσήξτε να φύγουν όλες οι κάπνες. Θέλει λίγη επιμονή στον άξονα της πεταλούδας αλλά και εκεί που η περίμετρος της πεταλούδας εφάπτεται στην εισαγωγή.
  • Πως ελέγχουμε τον map: έχει από κάτω του ένα σωληνάκι υποπίεσης. Το βγάζετε και στην ελεύθερη άκρη του μικρού σωλήνα βάζετε μια βίδα για να κλείσει το στόμιο ώστε να μην παίρνει αέρα. Ο εγκέφαλος τότε θα κρατήσει μια νέα μέση τιμή οπότε πιθανότατα να ανεβάσει στροφές το μοτέρ αλλά αυτές θα είναι σταθερές. Αν δεν είναι σταθερές, τότε όντως έχει πρόβλημα ο map.
  • Άλλα πιθανά θέματα είναι κάποιο ελαττωματικό μπουζοκαλώδιο, αλλά εκεί η αίσθηση είναι απότομη και κοφτή.
Αυτά προς το παρόν....
Πρόσεξε μια λεπτομέρεια: το διαγνωστικό στο συνεργείο δεν βγάζει βλάβη map ή πεταλούδας.

Reaction score
0
καλησπέρα σας, έχω ένα Mazda 323 bg 1990 το οποίο χθες καθώς κινούνταν άναψαν οι λυχνίες της μπαταρίες, των φρένων και των πίσω φώτων. Όταν άναψα τα αλαρμ η λυχνία της μπαταρίες αναβόσβηνε με το ρυθμό του αλαρμ Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα; ;

Reaction score
379
Όταν η μηχανή είχε κάτω από 1500 στροφές συνέχιζε να το κάνει;
Το έπαθε ένας γνωστός μου σε Mazda και είχε να κάνει με τον ανορθωτή με το δυναμό και δεν κράταγε σταθερή τάση με αποτέλεσμα όσες περισσότερες στροφές τόσο μεγαλύτερη τάση και παραλίγο να του κάψει εγκέφαλο και πλεξούδα, η μπαταρία δεν άντεξε.

Reaction score
0
Όταν η μηχανή είχε κάτω από 1500 στροφές συνέχιζε να το κάνει;
Το έπαθε ένας γνωστός μου σε Mazda και είχε να κάνει με τον ανορθωτή με το δυναμό και δεν κράταγε σταθερή τάση με αποτέλεσμα όσες περισσότερες στροφές τόσο μεγαλύτερη τάση και παραλίγο να του κάψει εγκέφαλο και πλεξούδα, η μπαταρία δεν άντεξε.
όχι φίλε μου, το αυτοκίνητο κινείται κανονικά και στο ρελαντί το κάνει, απλώς όταν πατάς φρένο σβήνουν οι λυχνίες

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Μετα απο 7 χρονια ακριβως που ειχα γραψει για το Opel insignia 1.6T, η κατασταση παραμενει η ...ιδια: ΜΗΔΕΝ ζημιες! Εχει και αεριο εδω και μια 5ετια σχεδον, ολα καλα, αλλα...

...αλλα ως οπαδος των αλλαγων (μονον που το αυτ/το δεν ειναι ηχεια ή ενισχυτες), σκεπτομαι την αλλαγη του με ενα ψευτοSUV, για να δουμε την ασφαλτο απο ψηλοτερα! Οσο ...προλαβαινουμε;):(

Reaction score
325
Με Mitsubishi Lancer sportsedan 1800cc απο το 2008.Το μονο θεμα ηταν με τις δισκοπλακες.Ψιλοστραβωναν κι αυτο με την δικαιολογια, οτι ειχε αφαιρεθει ο αμιαντος για οικολογικους λογους, οποτε και η ευαισθησια στις αποτομες μεταβολες.Μπηκαν zimermman και δεν ξαναασχοληθηκα.Κατα τ΄αλλα, τα αναλωσιμα και ολα κομπλε.Προηγουμενα αυτοκινητα, ενα Fiat uno turbo 1300cc και ενα ford Sierra 1600 αμφοτερα ειχαν αποκτηθει μεταχειρισμενα!Ζημιες διαφορες αλλα τιποτα το πολυ σοβαρο.Με το Lancer ομως σχεδον 10 χρονια τωρα, εχω βρει την ησυχια μου.

Reaction score
30.219
Μία από τα ίδια με civic type s . Καμία ζημιά. Μόνο αναλώσιμα. Εχω πάνω από 100000 χλμ και θα χρειαστώ κάποια στιγμή δισκόπλακες. Τι λένε οι zimermman? Με τι τακάκια τις δουλεύεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.860
Members
38.624
Νεότερο μέλος
teamwork