Ευρωπαϊκά Speaker Plugs: μπορώ να βάλω bananas?

Reaction score
0
Γεια χαρα παιδια και χρονια πολλα.

Η ερωτηση ειναι αιωνια και κραταει απο την εποχη της ανακαλυψης του ηλεκτρισμου: μπορω να βγαλω/τροποποιησω/αλλαξω-τη-παναγια τα ευρωπαϊκα speaker plugs που εχει ο receiver μου απο πισω (harman kardon avr 255) και να βαλω μπανανες;

Ξερω οτι γινεται σε καποιους ενισχυτες και σε αλλους οχι. Ξερω οτι ειναι καλυτερη η συνδεση απευθειας με γυμνο καλωδιο, αλλα εχω 2mm διαμετρο μονοκομματο χαλκο σχετικα ακανονιστης κυκλικης διατομης ο οποιος απλα δε γινεται να σφιχτει με το υπαρχον συστημα. Spades επισης δε χωρανε απο πισω αν δε κοψω το πλαστικο. Εχει κανεις ιδεα;

Καλες γιορτες σε ολους και ας μου στειλει ο αϊ Βασιλης μια καθαρη απαντηση. Οχι ενα ελαφακι για το Γιωργακη...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Ευρωπαϊκά Speaker Plugs: μπορώ να βάλω bananas?

Το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να βγαλεις τα ''καπακια'' απο τις μπορνες του ενισχυτη.

Χρονια πολλα!

Reaction score
0
Καλυτερα να μασας παρα να μιλας τελικα.
Ενταξει, ο αϊ Βασιλης ξηγηθηκε. Το μαυρο καπακι στα speaker plugs βγαινει για πλακα με ενα αιχμηρο αντικειμενο, αποκαλυπτωντας τα ωραιοτατα banana sockets απο κατω. Δε δοκιμασα να συνδεσω ηχειο ακομη αλλα δε βλεπω το λογο να μη δουλευουν.

Υ.Γ. θα ελεγε κανεις οτι θα μπορουσα να το δοκιμασω πριν ποσταρω, αλλα ετσι ο σχιζοφρενικος εγω που απανταω στις ερωτησεις εμου, δε θα συμμετειχα στην αναπτυξη αυτης της ωραιας online κοινοτητας, ε; Καλες μου γιορτες και χρονια μου πολλα λοιπον. Α, και με ευχαριστω...

Reaction score
0
Ευχαριστω Νικο, εγραψες την απαντηση σου καθως εγραφα και εγω τη δικη μου. Εγω και εγω ευχαριστουμε και εσενα λοιπον. Καλη χρονια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87