Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα επαγγελματίες

Reaction score
2
Καλησπέρα σε όλους

Είμαι μέλος του site σας και ομολογώ ότι με έχετε βοηθήσει πάρα πολλές φορές με τις απαντήσεις σας στα θέματα που έχουν προκύψει αναφορικά με το car και home audio.

Γενικότερα ασχολούμαι αρκετό χρονικό διάστημα με το home audio και έχω καταλήξει σε ακροάσεις με ενισχυτή λυχνίας και ένα αρκετά καλό ζεύγος ηχείων βάσης της monitor audio την σειρά gold.

Η μεγάλη μου τρέλα ήταν και παραμένει το car audio που εδώ και 15 χρόνια έχω κάνει πάρα πολλές μετατροπές και αναβαθμίσεις ήχου ξοδεύοντας ένα πολύ υψηλό ποσό και πάντοτε είχα το μικρόβιο της αλλαγής και αυτό γιατί ουδέποτε είχα συναντήσει κάποιον σοβαρό επαγγελματία που να καταφέρει να μου δώσει το αρεστό ηχητικό αποτέλεσμα του sound quality που ήθελα να ακούω στο αυτοκίνητό μου. Να ανακαλύπτω καινούργιους ήχους και βέβαια να μπορώ να ακούω ένα μουσικό κομμάτι που να με κάνει να νιώθω ανατριχίλα.

Είχα φτάσει λοιπόν σε σημείο να έχω το p99rs της pioneer, την σειρά Scandinavia της dls , sub woofer dls iridium και 4 ενισχυτές δικάναλους της dls A3. Φαντάζομαι ότι όσοι γνωρίζουν τα μηχανήματα τα σχόλια τους μάλλον θετικά θα είναι αλλά αν θέλετε την προσωπική μου άποψη ντρεπόμουν για τον ήχο που έιχα στο αυτοκίνητο μου και βέβαια δεν τολμούσα να πω και πόσο είχα πληρώσει στους φίλους μου. Είχα λοιπόν φτάσει στο σημείο να παρατήσω το caraudio μια και ουδέποτε δεν είχα καμία καλή ηχητική εμπειρία.

Τότε λοιπόν γράφτηκα στο site σας κάνοντας μια τελευταία προσπάθεια να βρω κάποιον επιτέλους σοβαρό επαγγελματία που ίσως θα μπορούσε να μου ανατρέψει την συνολική εντύπωση.

Θεωρώ το εαυτό μου πλέον εξαιρετικά τυχερό που μετά από αρκετή έρευνα έτυχε να επισπευτώ την εταιρία alfa sound και να μιλήσω με το Νίκο Κωνσταντινίδη. Όσοι λοιπόν γνωρίζουν τη δουλειά του μάλλον δεν θα χρειαστεί να διαβάσουν την υπόλοιπη δημοσίευση θα ήθελα όμως να πω που ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα άνθρωποι με μουσική παιδεία , τρομερό μουσικό αυτί και φοβερό επαγγελματισμό και φυσικά ειλικρινείς χωρίς καν να μπουν σε διαδικασία να σου απαξιώσουν τα μηχανήματα σου αλλά να προσπαθήσουν να τα αναδείξουν στο μέγιστο βαθμό και κρατούν το χώρο του car audio με τη σοβαρότητα που θα έπρεπε.

Όταν ο άνθρωπος από πλευράς κατασκευής σέβεται καταρχήν το αυτοκίνητό σου περισσότερο από ότι το σεβόμαστε οι ίδιοι και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει σαν να είναι δικό του και να του δώσει μια τελική μορφή από πλευράς κατασκευών που το αποτέλεσμα τους έμοιαζε με εργοστασιακό, τότε το μόνο που έμενε για να σε αποστομώσει πλήρως ήταν να πατήσεις το on από την πηγή και να ακούσεις τις πρώτες νότες.

Νίκο πραγματικά σε ευχαριστώ για όλο σου την προσπάθεια και το άριστο ηχητικό αποτέλεσμα που έφερες στο αυτοκίνητό μου που πραγματικά δεν θα μπορούσα ούτε να το φανταστώ.

Λυπάμαι όμως που δεν σε γνώρισα νωρίτερα ώστε να μην είχα μπλέξει σε έναν κυκεώνα ασχέτων που με ανάγκασαν να ξοδέψω ένα σκασμό λεφτά.

Σας ευχαριστώ όλους που διαβάσατε την δημοσίευση μου. Δεν έχω κανέναν απολύτως σκοπό διαφήμισης και οι απόψεις μου είναι καθαρά προσωπικές απλά πιστεύω πως είναι υποχρέωσή μου σε αυτούς τους καιρούς να στηρίζουμε και να επιβραβεύουμε προσπάθειες άξιων επαγγελματιών σε έναν χώρο που έχει κατακλειστεί από πανηγυριώτικα ηχεία και ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σου πουλήσουν ότι περισσότερο μπορούν και να σου μετατρέψουν το αυτοκίνητο για κάποια άλλη χρήση.

Σας ευχαριστώ όλους και ειδικά το site σας που φιλοξενεί τις απόψεις μου.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.924
Απάντηση: Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα επαγγελματίες

Στον Νίκο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είχα αναφέρει κι εγώ τη δική μου εμπειρία παλιότερα.

Είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν όσο λίγοι το αντικείμενο, και δεν αρκούνται παρά μόνο στο βέλτιστο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.098
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos